JPM Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Sve ok, ali i taj Strahinja je dete isto. Ok, ako je racunica takva do kraja sezone sad kada igramo samo ligu, ok. Ali na leto dete treba na kaljenje a nama ozbiljna pojacanja. Mi kao blesavi dovodimo krila i napadace, a bekove nikako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Votfort i Endiane koliko je tacna rica? Uslovi bolji od onih koji. nudi Rems.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Dosao je stoper iz drugog tima Betisa. Izgleda da je marketing tim dobio samo sliku a ne i ime igraca. Ne znam jel direktno planiran za prvi tim, ali svakako ovo lici na transfer Djige. Secam se da tad isto nisam znao da li je taj za Zvezdu ili za Graficar. 7 minutes ago, suptil said: Votfort i Endiane koliko je tacna rica? Uslovi bolji od onih koji. nudi Rems.... Mislim da je neki novinar ko je blizu Votforda juce rekao da klub nije kontaktirao Serifa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 10 minutes ago, Milko Miller said: Dosao je stoper iz drugog tima Betisa. Izgleda da je marketing tim dobio samo sliku a ne i ime igraca. Ne znam jel direktno planiran za prvi tim, ali svakako ovo lici na transfer Djige. Secam se da tad isto nisam znao da li je taj za Zvezdu ili za Graficar. Mislim da je neki novinar ko je blizu Votforda juce rekao da klub nije kontaktirao Serifa. U svakom slucaju Serif je na izlaznim vratima i prva naredna prodaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 13 hours ago, fradler said: Švajcarski novinar je upitao Milojevića "koliko Kanga ima godina?" "Šta mislite? Nećemo odgovarati na takva pitanja, ovo nije pitanje", kazao je Milojević. Kakav sns-ovski odgovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brajant Danston Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago U klubu trenutno najbolji posao radi Marko Marin. Sve što nam je potrebno da bi igrali dobar fudbal kad je već Miloje trener je da nipošto ne dovodimo fudbalere na kojima on insistira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Inace, u Informeru pise da Djiga ima klauzulu od 8,5 mil EUR. Jebo im ja mater lopovsku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Informer i istina bas idu jedan uz drugog 2 hours ago, Čočo said: Stojković neće ni dočekati da zaigra za prvi tim kako stvari stoje. Stojkovic ide u graficar Bice na dvojnoj registraciji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Pišu sada da Lids hoće Šerifa. Međutim, ono što sigurno znam je da jure Camerona Archera iz Sautemptona, navodno bi trebao da dođe na pozajmicu, uz obavezan otkup ako se Lids plasira u Premier ligu. Malo mi je verovatno da će dovoditi dva špica sada, ali nije nemoguće da ovo sa Archerom propadne. Isto tako ne verujem da ne nude sada otkup za Arcera, a spremni su da plate Šerifa, ali ajde da vidimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 6 hours ago, Мџе said: https://www.worldfootball.net/attendance/champions-league-2024-2025/1/ Eto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Ono sto sam video od Stojkovica na prijateljskim, deluje veoma dobro, cak i odlicno. Naravno, decko mora jos da skuplja rutinu, ne znam kakav je u odbrani, sto je ipak prioritet za beka, nisam ga toliko gledao, ali moc ponavljanja, fizika, telo, visina, stas , pojava, vrhunski, nista slabije od Mimovica i Nedeljkovica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 1 hour ago, Bugl Khan said: Eto Realno, trebalo bi zabraniti klubovima sa posetom manjom od 20k da igraju takmičenje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 4 hours ago, Мџе said: Realno, trebalo bi zabraniti klubovima sa posetom manjom od 20k da igraju takmičenje. Al onda jaki klubovi ostaju vani zbog malog stadiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts