Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

Sve ok, ali i taj Strahinja je dete isto. Ok, ako je racunica takva do kraja sezone sad kada igramo samo ligu, ok. Ali na leto dete treba na kaljenje a nama ozbiljna pojacanja.

Mi kao blesavi dovodimo krila i napadace, a bekove nikako.

Dosao je stoper iz drugog tima Betisa. Izgleda da je marketing tim dobio samo sliku a ne i ime igraca. Ne znam jel direktno planiran za prvi tim, ali svakako ovo lici na transfer Djige. Secam se da tad isto nisam znao da li je taj za Zvezdu ili za Graficar.  

7 minutes ago, suptil said:

Votfort i Endiane koliko je tacna rica? Uslovi bolji od onih koji. nudi Rems....

Mislim da je neki novinar ko je blizu Votforda juce rekao da klub nije kontaktirao Serifa.

• Like 1

10 minutes ago, Milko Miller said:

Dosao je stoper iz drugog tima Betisa. Izgleda da je marketing tim dobio samo sliku a ne i ime igraca. Ne znam jel direktno planiran za prvi tim, ali svakako ovo lici na transfer Djige. Secam se da tad isto nisam znao da li je taj za Zvezdu ili za Graficar.  

Mislim da je neki novinar ko je blizu Votforda juce rekao da klub nije kontaktirao Serifa.

U svakom slucaju Serif je na izlaznim vratima i prva naredna prodaja.

Informer i istina bas idu jedan uz drugog 

2 hours ago, Čočo said:

Stojković neće ni dočekati da zaigra za prvi tim kako stvari stoje. 

Stojkovic ide u graficar Bice na dvojnoj registraciji 

• Like 1

Pišu sada da Lids hoće Šerifa. Međutim, ono što sigurno znam je da jure Camerona Archera iz Sautemptona, navodno bi trebao da dođe na pozajmicu, uz obavezan otkup ako se Lids plasira u Premier ligu.

Malo mi je verovatno da će dovoditi dva špica sada, ali nije nemoguće da ovo sa Archerom propadne.

Isto tako ne verujem da ne nude sada otkup za Arcera, a spremni su da plate Šerifa, ali ajde da vidimo 

Ono sto sam video od Stojkovica na prijateljskim, deluje veoma dobro, cak i odlicno. Naravno, decko mora jos da skuplja rutinu, ne znam kakav je u odbrani, sto je ipak prioritet za beka, nisam ga toliko gledao, ali moc ponavljanja, fizika, telo, visina, stas , pojava, vrhunski, nista slabije od Mimovica i Nedeljkovica.