Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

2 minutes ago, No name said:

Glupo je uopšte i polemisati. 

Upravo, to je i bila želja komšijskog otvarača očiju sa prenošenjem objave. 

Just now, СтелаРоса said:

A kakve konkretno veze ima Covicev krivicni postupnik i pljacka na Kosovu sa Zvezdom? Ja ovde pricam iskljucivo o klubu, ne zanima me da li se osoba zove Nebojsa ili Zvezdan.

Pa ako ima Terzićev, valjda ima i Čovićev. 

Kad se za jednog piše da je kriminalac, valjda važi i za drugog.

Čović nije Terzič jer je on bukvalno pandan Vučiću, još jedan veliki egomanijak. On bi se pre upucao nego da drži sliku Vučića u svojoj kancelariji, lika koji je se probijao kada je on harao sa svojim tatom Slobom. Aleksandar je bukvalno balavac za njega i Nebojša tako verovatno na njega i gleda.

• Like 1

Jel morate i fk temu posle kosarkaske da use.ete sa politikom i sns...

Jasno je da je i fk i kk upleteni u sns, i to je tako, .. .Drzavni klub, trosi dezavne pare, tako je bilo i ranije pre 10-20 g, tako je i sad. Ne morate pred svaki meč da tupite jedno te isto. Danas igramo utakmicu Lige sampiona,  dolazi nam tim iz Holandije , hajde da se bavimo fudbalom. Kome sve to smeta ne mora ni da dolazi ni da prati, neka pusti nas koji hoćemo da gledamo fudbal da na PDF FUDBAL komentarisemo dešavanja o fudbalu. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1

Just now, No name said:

Sad je samo pitanje ko će umesto njega, da li imaju zamenu ...

Bude li Seol desni a Rodić levo roknucu se . .

Mislim da će Mimovic još igrati obe, a na prolece će Avdic i Stojkovic dobiti veću minutažu. Verovatno će onda ostati i Anan. A na leto novi bek ako ovi još nisu spremni za ulogu startera. 
Sto se prodaje tiče, ako je 5,5 miliona + 2 miliona potencijalnih bonusa onda je to solidna prodaja. Ako je 8 miliona kako Mozzart javlja onda već odličan posao. 

• Like 2

2 hours ago, berti said:

Sve tacno, samo kao sto me od spc nece oterati danasnj patrijarh i olos oko njega, tako me i od Zvezde nece oterati vucibatina Terzic. 

srpski narod je održao pravoslavnu veru i bez sveštenika u mnogim krajevima to je bilo čisto da bi se opstalo, sami se krštavali, slavili slavu, sahranjivali

zvezda je nešto drugo, ovakava kakva je danas potrebna je samo ološu i lopovima, 

• Like 3
  • Ha-ha 2

Držite se trgovine i prelaznog roka braćo, jebeš politiku koja ništa dobro nije donela nikome osim političarima.

Elem, danas igramo bitnu evropsku utakmicu i fokus treba da bude na tome. Ko neće da prati ne mora, slobodan izbor, samo ne treba da turira ostale koji hoće da prate.

• Like 2

Loš potez po mom mišljenju. Kako za naš tim tako i za njega. 

Beka nije lako uigrati, posebno kada se igra zasniva na trouglovima koje oni prave sa krilima i veznim igračima na čemu se zasniva dobar deo naše ofanzivne igre. Mimović se jedva uigrao za plef-of LŠa, drugi bekovi možda nečće. Sa druge strane stvarno ne znam šta će u fenjeraša francuske lige, zvuči kao loš karijerni potez. Ovde je samo cena (ako je tačna) dobra.

1 hour ago, Markoss said:

Odlicna lova za Mimovica. Limitiran je do zla boga, iako igra na deficitarnoj poziciji. 

Možda ima istine o tome da je limitiran, ali mislim da je bilo ogromnog prostora za napredak. Za godinu dana je dosta napredovao i mislim da smo makar mogi da budemo mirni na poziciji desnog beka neki određeni period. Ovako sad nemamo ni desnog ni levog. Možda je dobra lova, ali je katastrofalan potez, igrački gledano.

• Like 1

Ako je tačno da je cifra 8.miliona to je odličan posao. Sad treba ovu polusezonu iskoristiti da se nadje zamena,  da se uigra, da bi bio spreman za leto i kvalifikacije. 

Pominje se da I Dalsio ide na pozajmicu u Tursku. 

Ovo je idealno da se rastereti igrački kadar. U Evropi još dve utakmice, ostaje samo domaća liga gde smo vec osvojili titulu., Sad  bi bilo dobro da se što više afirmiše mladih igraca, da se napravi selekcija pred letnji prelazni rok.

Ovi izgleda planiraju da prodaju bekove svakih 6 meseci-godinu dana i sklanjaju pare. Sad će gurnu i malog Stojkovića.

Da li je 6 ili 8 miliona ne znam kakve to ima veze sa nama, valjda nam je jedino bitan rezultat a ne vidim kako će da bude bolji osim ako ulože pola para u ozbiljnog beka - što neće uraditi.

Barem je dobra vest što izgleda ide i Dalsio pa bismo možda mogli da vidimo tokom polusezone ima li nešto od Šljivića.

• Like 3

18 minutes ago, Мџе said:

Loš potez po mom mišljenju. Kako za naš tim tako i za njega. 

Beka nije lako uigrati, posebno kada se igra zasniva na trouglovima koje oni prave sa krilima i veznim igračima na čemu se zasniva dobar deo naše ofanzivne igre. Mimović se jedva uigrao za plef-of LŠa, drugi bekovi možda nečće. Sa druge strane stvarno ne znam šta će u fenjeraša francuske lige, zvuči kao loš karijerni potez. Ovde je samo cena (ako je tačna) dobra.

U napadu sigurno moramo da zamenimo Silasa, a u odbrani vrlo moguce da ostaje samo Seol. Verovatno nece biti promene na sredini terena (Krunic, Elsnik, Ivanic). Tako da nas svakako ceka neka rekonstrukcija sredjnje velicine.