Milko Miller Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Mimovic je verovatno najgori na terenu bio, ali sramota kako Radonjić igra. Ne znam jel imao jednu normalnu akciju posle gola, igrao kao cirkuzant. Gutesa je imao odlicne odbrane, ali realno nosi donekle krivicu kod oba gola zbog lošeg pozicioniranja. Ako to i pas igru popravi onda po meni nema razloga da ne bude prvi golman i na duže staze. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Valensija said: Zasluzila jeste, osvojila bodove nije zbog mentaliteta. Dok god se na ovakvim utakmicama budemo zadovoljavali hrabrim otporom, ovako cemo i prolaziti. Ovo smo morao da dobijemo. Otporom se zadovoljava ovaj ili onaj, veceras smo pokradeni i to je odlucilo rezultat meca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 2 minutes ago, TB Told said: Možda je mogao da svira faul, ali opet kažem da se previše gleda domaća liga, gde je svaki kontakt faul. Pa i na takvim situacijama se i "krade" jer imas tog nekog osnova a realno je da bi vecim klubovima to tolerisali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Just now, berti said: Jbg sad. Nije Kanga sam sebe, nije Miloje sam sebe, nije Terza sam sebe, nije mrcina sam sebe... Trener je uveo Kangu, izvadio beka, drugom beku promenio stranu a veznjaka poslao na beka. To se ne radi ni u shaban ligi. Plus 60togodisnji Kanga i ovaj nivo takmicenja. Mogo je malo i Salu uvesti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Prvo pitanje zašto su Mirko i Radonja bili na klupi? Drugo pitanje,koji će ti kurac fucking Kanga?Šta si mislio da ćeš dobiti sa njim? Treće brat Spaja koji mora da igra pa taman i bez desne noge.Jebo nam je kevu u ovogodišnjoj LŠ. Četvrto UEFA ,sudije ....mamu vam jebem lopovsku. Faul nad Đigom pre kornera i faul nad Spajićem kod gola (iako je reagovao sporo,tromo poput babe). Šteta ovaj Milan sa Fonsekom je kanturina od ekipe,nismo zaslužili poraz. Naravno po ko zna koji put ,Miloje druže kreni jednu utakmicu hrabro,odlučno sa stavom a ne kao poslednje jajare i kukavice sve dok ne primimo gol,onda se setimo da se fudbal tako ne igra. Šteta ,baš šteta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 17 minutes ago, Issey said: Baš bedak, nazasluženo... Jeste bedak, nije nezasluzeno. Ovo se stalno desava, precesto da bi bilo slucajno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Manoly said: To je druga, treca, peta prica. Veceras je Zvezda odigrala sasvim dobar mec, uz standar greske i neiskustvo koje se pokazalo.u par navrata. Ovde je po sredi kradja koja je na kraju odlucila mec, da li se slazes? Ja ipak mislim da je to glavna prica. A da nas kradu, kradu nas redovno. Covek se navikne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Bolan poraz ali utisak pozitivan. Ovaj Milan je trenutno u takvoj formi i stanju da je idealan za otkidanje bodova, ali nama na ovim mecevima uvek nesto malo fali, jbg. Nema sta puno da se zameri, mi smo odigrali veceras ozbiljnu utakmicu. I odluka da Ivanic ostane na klupi pa krene drugo poluvreme je bila dobra, jer je usao svez i preokrenuo utakmicu. Serif je bio los i trebao je ranije napolje. Uvodjenje Kange nas je mnogo kostalo. Frajer sutirao sa 40 metara, dao dve lopte protivniku i nije izasao na korner kombinaciju iako su mu saigraci pokazivali. LS je ozbiljan nivo fudbala, a on je neozbiljan igrac uvek bio. Sudija neka jede govna. Glava gore, idemo dalje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 3 minutes ago, tsva said: Trener je uveo Kangu, izvadio beka, drugom beku promenio stranu a veznjaka poslao na beka. To se ne radi ni u shaban ligi. Plus 60togodisnji Kanga i ovaj nivo takmicenja. Mogo je malo i Salu uvesti Ma to jeste, ali sad da ne budemo kivni na Kangu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brajant Danston Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Na stranu što smo pokradeni, odigrali smo ponovo ravnopravno protiv Milana na San Siru. Na tri poslednja međusobna meča nas ta ekipa nije nadigrala, na stranu što ih ovog puta vodi pajser od Fonseke. Da vas podsetim, radi se o timu koji je posle Real Madrida najviše puta bio šampion Evrope. Dosta imam običaj da kenjam o Milojeviću, ali u potpunosti sam zadovoljan kako je pripremio poslednja dva meča. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Da smo igrali prvo poluvreme kao drugo drugacije bi se pesme pevale. Zasto mi igramo prvo poluvreme uvek bojazljivo stvarno ne razumem. Evo ga strucnjak sa Arena sportra Mimovic odlicno odigrao... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 1 minute ago, Manoly said: Otporom se zadovoljava ovaj ili onaj, veceras smo pokradeni i to je odlucilo rezultat meca. Ma, slazem se da je kradja odlucila. Krivo mi je, kako si i sam napisao, sto ovo nismo oducili prije kradje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 6 minutes ago, Volter said: I potpuno nejasno zašto Ivanić i Radonjić nisu igrali od početka Potpuno je jasno zašto nisu igrali od početka. Zato što imaju snage za jedno poluvreme na ovom nivou i shodno tome je odlična procena da igraju drugo poluvreme. Na poluvremenu sam napisao da se nadam da će nam se ubrzati igra kada uđu Radonjić i Ivanić i tako je i bilo. Ovo je bila odlična taktika stručnog štaba. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Just now, berti said: Ma to jeste, ali sad da ne budemo kivni na Kangu? Uopste nisam kivan na Kangu. Kanga je legenda. Odlican u domacici. To mu je taman nivo takmicenja. U LS je zalutao pre svega fizicki a onda i stilom igre koji je prevazidjen pre 30 godina. Nisam kivan ni na Mimovica. Nije decko kriv sto igra u Zvezdi a talentovan za Donju Obodnicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Jebiga umesto pobede i prolaska u drugi krug sami sebi smo pucali u noge a sudije su tu da pripomognu. Par grešaka igrača, trenera i sudije doveli su do poraza od ekipe koja nije znala gde je levo a gde desno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Pa i na takvim situacijama se i "krade" jer imas tog nekog osnova a realno je da bi vecim klubovima to tolerisali. Da, ali sam si napisao da je mogao da svira faul pre našeg gola da je krađa bila namera. Stvarima na koje ne možeš da utičeš ne vredi se baviti. Najgore što sad može da se desi je da se priča samo o krađi. Sasvim ok utakmica, bilo je i dobrih i loših stvari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 3 minutes ago, tsva said: Uopste nisam kivan na Kangu. Kanga je legenda. Odlican u domacici. To mu je taman nivo takmicenja. U LS je zalutao pre svega fizicki a onda i stilom igre koji je prevazidjen pre 30 godina. Nisam kivan ni na Mimovica. Nije decko kriv sto igra u Zvezdi a talentovan za Donju Obodnicu Kanga je znao da pravi ovakve gluposti i ranije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Nije losa bila igra, falilo je samo vise hrabrosti ali utisak u ove dve utakmice neuporedivo bolji. Mnogo tecnije to deluje napreed, povezanije u odnosu na onu disharmoniju iz prvih utakmica. Do kraja mozemo do 3, mozda i 4 boda, ali trebalo je i iz Milana otici neporazen. Bas sam smoren. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Ali kakav gol je dao Radonjic! 🔴⚪ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Just now, TB Told said: Da, ali sam si napisao da je mogao da svira faul pre našeg gola da je krađa bila namera. Stvarima na koje ne možeš da utičeš ne vredi se baviti. Najgore što sad može da se desi je da se priča samo o krađi. Sasvim ok utakmica, bilo je i dobrih i loših stvari. Pa da.Ja ne mislim da mu je namera bila da nas pokrade jednostavno neiskustvo i ne znanje. Jbg. Da mu je namera bila to pa ponistio bi lagano taj gol. Ovako jbg ostetio nas je i kraj price.Nije nas pokrao jer u mojoj svesci kradja je kada ides svesno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 1 hour ago, tsva said: Silas nije bek. Gol je Mimovicav 95% i Gutesin 5% Silas je ostao da pokrije poziciju. I isao tako nonsalantno da ga boli ona stvar. Izvredjao si decka od 18 godina u 10 postova, mozes srecan u krevet. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 2 hours ago, Sokmeniki said: Zadovoljan sam sa sastavom, bice tesko bice 1:1 Steta, nekad treba i srece malo, ali zasluzicemo mi to bez brige. Samo bih volio od narednih utakmica da proba Drkusic umjesto Spajica. I jos nesto, veceras smo mnogima koji su sumnjali pokazali da nismo zalutali u LS i da nam je ovde mjesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 1 minute ago, berti said: Kanga je znao da pravi ovakve gluposti i ranije u Evropi. Kod kuce je odlican. Kao sto rekoh Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Sta smo toliko pokradeni, ja ne vidoh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago O faulu nad Spajićem se može diskutovali ali sudija na ovom nivou fudbala jednostavno mora da vidi ono povlačenje Đige i faul pre samog kornera i gola. Verujem da ga je i video ali boleo ga baš da nam tu odsudi faul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts