Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

Mesi je igrac manje, jako lose igra i napred a narucito nazad. Sve pretnje i visak dolazi sa nase leve strane. Takodje prodao je 3-4 laka dodavanja uz jos par izgubljenih lopti. Mislim da bi trebalo opteretiti i tu stranu sa brzim igracem tipa Radonja ili Milson. Meni Barsina odbrana uopste ne izgleda nesto vrhunski ite kako se moze do gola. 

• Like 1

Čist faul nisu svirali nad Seolom, masu faulova nad Šerifom. 

Sto se mene tiče jako pozitivan utisak. 

I više nego Korektno. 

Na žalost ponovo gol na poluvremenu, drugi meč za redom. 

Edited by No name
  • Like 1

1 minute ago, Borky said:

Mesi je igrac manje, jako lose igra i napred a narucito nazad. Sve pretnje i visak dolazi sa nase leve strane. Takodje prodao je 3-4 laka dodavanja uz jos par izgubljenih lopti. Mislim da bi trebalo opteretiti i tu stranu sa brzim igracem tipa Radonja ili Milson. Meni Barsina odbrana uopste ne izgleda nesto vrhunski ite kako se moze do gola. 

Može se do gola dugom loptom iza ledja zadnje linije.Ali kako kad nemamo nikakvu inicijativu da uzmemo loptu,Ama baš nikakvu.Povučemo se i čekamo neki grešku,a on doći neće.

Dobri Rodić nije izašao kod dijagonale koja je prethodila 2 golu.

2 minutes ago, Borky said:

Promenio mu je poziciju. Momak je ofanzivni vezni, nije krilo.Ne može da istrči po strani ni ti da brani prostor u odbrani.

Milson bi više pružio levo. Brzi je igrač i može da pokrije veći prostor.

• Like 1

Korektno poluvreme.Bravo za gol, i onaj prvi je bio mali ofsajd.

Ne vidim kako Barsa misli da sa ovoliko visoko postavljenom odbranom osvoji LS

Ok, protiv Reala je uspelo, ali mislim da je ovo previse rizican fudbal

U drugo Milson i Silas po krilima, Mesija ubaciti u sredinu, i da probamo na kontru da ih lovimo

Edited by dzakala

Maksa nije krilo i nije defanzivac koji će duplirati beka u ovom slučaju Rodića.

Mesto je momku promašeno.Imaš za to mesto Milsona,možda čak i Pruceva ali Maksa nije taj.Još dobro i igra s obzirom da je dobio nezahvalno mesto za njega i njegovu igru.

• Like 1

3 minutes ago, No name said:

Promenio mu je poziciju. Momak je ofanzivni vezni, nije krilo.Ne može da istrči po strani ni ti da brani prostor u odbrani.

Milson bi više pružio levo. Brzi je igrač i može da pokrije veći prostor.

Slazem se. Nije ni trebao igrati u ovoj formaciji. Medjutim nas trener je poznat po tumbanju pozicija igraca.

• Like 1

Just now, No name said:

Treba pohvaliti Kangu. Tata i za Krunica i Elsnika, ma ko šta rekao. Jako stabilno, iskusno, I trci više od svih na sredini. Bravo

Krunića je kamera uhvatila u krupnom planu dva Il tri puta svaki put se borio za vazduh sa grimasom na licu.

25 min smo bili nemi posmatrači ,nismo uputili šut ka golu ,ali posle smo se osmelili i krenuli hrabrije da igramo To se istraži.Probaj da igraš fudbal,pokušaj nešto,rizikuj...bez toga i sa blokovima je pitanje golova koliko ces primiti.

Takođe zakinuti smo za par očiglednih faulova bez potrebe i razloga.

Miloje mora Maksimovica da prekomanduje u centralni deo. To je njegova pozicija. Ne upotrebljiv  je momak na krilu...Nema brzinu, probojnost,  ne brani dovoljno prostor iz sebe prema Yamalu.

Sad je prilika da uvede Milsona koji će vise doprineti na krilu .

4 minutes ago, No name said:

Miloje mora Maksimovica da prekomanduje u centralni deo. To je njegova pozicija. Ne upotrebljiv  je momak na krilu...Nema brzinu, probojnost,  ne brani dovoljno prostor iz sebe prema Yamalu.

Sad je prilika da uvede Milsona koji će vise doprineti na krilu .

Nema on sta draziti u sredini ako je Kanga u igri a na krilu je bas ocajan. Evo opet njegov gol. Lagano gubi loptu a onda ne moze ni istrcati nazada da pokrije ne Jamala vec Kundea.