Čočo Posted October 4 Share Posted October 4 (edited) Na žalost mi i ako već sada se polako približavamo tom LŠ nivou od sledeće sezone opet ćemo krenuti od početka. Sada već imamo dobru osnovu. Glazer, Djiga, Drkušić, Krunić( biće on sve bolji. Svi zaboravljaju da je stigao pre mesec dana i da je pre toga iza sebe ima baš malo minuta), Seul, Elšnik, Maksimović, Silas. Nama treba jedan desni bek, levo krilo i ozbiljna klasa napadača. Ali umesto da sledeće godine ovo nadogradimo mi ćemo prodati Glazera, Djigu, Maksimovića, Drkušić će se vratiti sa pozajmice. I onda opet hrpu igrača ćemo dovesti i sve iz početka. Edited October 4 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted October 4 Share Posted October 4 @Čočo Pa Djiga je ostao, Hvang je bio blizu ali je barem bio tu za kvalifikacije. Sa druge strane, kvalitetnim igračima ne treba puno da se uklope i videli smo na primeru Elšnika, Drkušića, Seola i Duartea da su odmah doprineli uspehu. Neverujem da će baš svi otići ali nemam problem sa tim ako ih zamene Grujić, Jović i Ristić. Najveći iskorak sada moramo da napravimo u treneru. Ja bih voleo da Miloje uzme makar 6 boda da dokaže da može da bude trener za taj nivo i iskorak. I onda uz dopunsku selekciju da se ta očekivanja dižu. Stvarno bih voleo da imamo jednog trenera još nekih 3 sezona i da onda predjemo na skuplja rešenja. Neostvariva želja mi je da Sergej Semak preuzme klupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted October 4 Share Posted October 4 6 hours ago, Мџе said: Sa druge strane, kvalitetnim igračima ne treba puno da se uklope i videli smo na primeru Elšnika, Drkušića, Seola i Duartea da su odmah doprineli uspehu. Neverujem da će baš svi otići ali nemam problem sa tim ako ih zamene Grujić, Jović i Ristić. Ne bi voleo da vratimo Ristica posto je injury prone igrac Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted October 5 Share Posted October 5 Da li ce sutra Maksimovic biti starter ? Voleo bi da vidim Milsona pre Olainke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted October 5 Share Posted October 5 Nema razloga da ne igra. Uostalom povredom Mimovica fali nam jedan bonus igrač pored Djige. Olajinka bi mogao na klupu, jer ovo sto pruža je mucenje i nas i njega samog. Milson mora imati više minuta , da vidimo može li nešto da se poboljša kroz kontinuitet igara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 6 Share Posted October 6 😅😄 2 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted October 6 Share Posted October 6 Brat Hwang postigao prvi gol za Feynoord ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted October 6 Share Posted October 6 Pokusacemo da dovedemo Jovica na zimu pise maxbetsport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 6 Share Posted October 6 1 hour ago, mare80 said: Brat Hwang postigao prvi gol za Feynoord ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted October 6 Share Posted October 6 Glazer - Prucev, Leković, Điga, Rodić- Kanga, Dalsio - Ilić, Maksimović, Milson - Duarte Sastav za danas. Totalno istumbao tim, i to pred dvonedeljnu pauzu. Nece valjda Ilića na krilo, pored gomile krilnih igrača koje imamo u timu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted October 6 Share Posted October 6 Uzasna postava i ako pobedimo 90:0 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted October 6 Share Posted October 6 6 minutes ago, No name said: Glazer - Prucev, Leković, Điga, Rodić- Kanga, Dalsio - Ilić, Maksimović, Milson - Duarte Sastav za danas. Totalno istumbao tim, i to pred dvonedeljnu pauzu. Nece valjda Ilića na krilo, pored gomile krilnih igrača koje imamo u timu. Po meni cak ima logike da izvedes rezervni tim pred reprezentativnu pauzu jer prvih 11 jedva cekaju slobodne dane, pa mi tako uvek igramo ocajno pred pauze. Ovako bar imas mlade i igrace sa malom minutazom gde svakako ocekujem vecu motivaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted October 6 Share Posted October 6 Imas mlade igrace i Kangu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted October 6 Share Posted October 6 6 minutes ago, Milko Miller said: Po meni cak ima logike da izvedes rezervni tim pred reprezentativnu pauzu jer prvih 11 jedva cekaju slobodne dane, pa mi tako uvek igramo ocajno pred pauze. Ovako bar imas mlade i igrace sa malom minutazom gde svakako ocekujem vecu motivaciju. Kakve slobodne dane brate. Skoro je bila reprezentativna pauza, pa su spojili 4-5 utakmica, sad opet pauza od 15 dana. Mnogo se ovde misli na umor i štede igrači. Zdrav igrač treba da igra da ima kontinuitet igranja, a ne da se malo malo odmara. Ovde treba najjači tim izvesti da odigra nekih 65-70 minuta, i uvesti rezerve. Kontinuitet je kontinuitet. Ovo su utakmice niskog inteziteta i ništa ne fali igraču da igra. Da kojim slučajem igraju u Italiji videli bi tempo, pa kad u jednoj nedelji igraš LŠ a posle tri dana protiv Milana,Intera, pa nešto nisam video da se žale, i da im nešto fali. Niko od rada.( treninga) nije umro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted October 6 Share Posted October 6 39 minutes ago, No name said: Kakve slobodne dane brate. Skoro je bila reprezentativna pauza, pa su spojili 4-5 utakmica, sad opet pauza od 15 dana. Mnogo se ovde misli na umor i štede igrači. Zdrav igrač treba da igra da ima kontinuitet igranja, a ne da se malo malo odmara. Ovde treba najjači tim izvesti da odigra nekih 65-70 minuta, i uvesti rezerve. Kontinuitet je kontinuitet. Ovo su utakmice niskog inteziteta i ništa ne fali igraču da igra. Da kojim slučajem igraju u Italiji videli bi tempo, pa kad u jednoj nedelji igraš LŠ a posle tri dana protiv Milana,Intera, pa nešto nisam video da se žale, i da im nešto fali. Niko od rada.( treninga) nije umro. Slažem se za sve, ali te činjenice na žalost ne menjaju interesovanje naših igrača za zadnju utakmicu pred pauzu. Oni će to samo da odrade i kad nisu umorni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted October 6 Share Posted October 6 Ovi sa arene nisu normalni majke mi. U sred utakmice i napada puste reklame, da ne govorimo o tome da redovno se uključuju nakon početka. Sad konkretno su se uključili u prenos u 10 minutu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted October 6 Share Posted October 6 (edited) Baš loše se Prucev postavlja za desnog beka. Zar nisu mogli na treningu da porade na tome? Edited October 6 by Мџе Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted October 6 Share Posted October 6 3 minutes ago, Мџе said: Baš loše se Prucev postavlja za desnog beka. Zar nisu mogli na treningu da porade na tome? Nije ni kao desno krilo nista bolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted October 6 Share Posted October 6 Muka mi je od ovih kombinovanih sastava. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted October 6 Share Posted October 6 (edited) 10 minutes ago, suptil said: Muka mi je od ovih kombinovanih sastava. Isto. Za razliku od prošlih utakmica, večeras ima tempa i želje.Milson vrlo aktivan levo.Vidi se da je željan dokazivanja. Kad se saberem bolje i ovo nego da gledam spajica i krunica koji su me isterali iz takta. Edited October 6 by No name Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted October 6 Share Posted October 6 (edited) Milson gol. Krunisao je odličnu igru od početka utakmice. Danas sam pročitao da je na treningu vrlo aktivan i da daje sve od sebe, da se trudi. Protiv Bodea odličan u obe utakmice. Protiv Benfike ušao i dao gol. Momak mora da bude starter na levom krilu umesto Olajinke. Milson I Silas moraju da čine krila. Edited October 6 by No name Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted October 6 Share Posted October 6 Felício Mendes João Milson 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted October 6 Share Posted October 6 Po meni dobra utakmica do sada. Kako sam ocekivao tj. nadao sastav na terenu ima zelju da se dokaze. Dalsijo bio odlican, imao odlicnu distribuciju lopte a i asistirao za Milsona. Prucev svakako jos ne izgleda najbolje kao desni bek, ali mislim da u teoriji ima dobre predispozicije za tu poziciju, bar bolje nego za krilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted October 6 Share Posted October 6 Sve sve ali ovaj Ilić je baš besmislen igrač. Mislio sam da je mnogo bolji i korisniji igrač. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 6 Share Posted October 6 Kakva štetočina je Rodić se ne može rečima opisati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts