Čočo Posted July 8 Share Posted July 8 Desni bek i dalje pod moranjem. Ili Seul na desnom a da se proba sa Ananom na levom. Mimović je za 3 klase ispod Nedeljkovića. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted July 8 Share Posted July 8 Mimovic ??? Potezi nivoa pionirska lige, pitanje je da li i tamo neko ovako greši. U 5 minuta dve kardinalne greške Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 8 Share Posted July 8 Ma Mimovic je prosecan igrac, ne znam odakle ideja ovima da ga promovisu u startnog desnog beka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim Posted July 8 Share Posted July 8 Biće Micko starter sledeće sezone mislim da tu nema nikakve dileme. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted July 8 Share Posted July 8 Ocekujem jedan lagan poraz danas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted July 8 Share Posted July 8 Mimoviću sine… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted July 8 Share Posted July 8 Mimović i Šerif zalutali na teren. Ovaj prvi je dečko izgubljen u prostoru. Žalosno ga gledati iskreno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 8 Share Posted July 8 Dajte desnog beka, jebote, ovi kako predju pola naprave sansu po toj strani. Ne kazem nista za Mimovica, i Mijailovic je kanta od igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted July 8 Share Posted July 8 Šta kaže Terza...imamo beka još boljeg od Nedeljkovića...😂😂😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 8 Share Posted July 8 Tanko. Ne mozemo zadrzati loptu 10 sekundi. Mimovic bas los. Opsti utisak je kao da smo se prvi put skupili (fazon KKP). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted July 8 Share Posted July 8 Menjaj bre ovog jablana sa br 70. Jel moguće da je on u seniorskoj ekipi FKCZ? Ja lošiji igru jednog prof fudbalera CZ odavno nisam gledao Uzasan je decko Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 8 Share Posted July 8 Kao da igramo s Barselonom jbt.. Kod Bahara smo bar na pripremama ličili na evropski tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 8 Share Posted July 8 Mali Lane ako bude na ovom nivou igrao tokom jeseni, prodajemo ga u januaru bukvalno. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted July 8 Share Posted July 8 Čuvena evropska utakmica sa Milojem na klupi. Nabijemo segolmanu u krilo sa12 blokova i glumimo dzak za udaranje 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 8 Share Posted July 8 1 minute ago, Markoss said: Mali Lane ako bude na ovom nivou igrao tokom jeseni, prodajemo ga u januaru bukvalno. Ako bude igrao.. Kod Miloja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 8 Share Posted July 8 Koliko je jadan Milojevic. Prebacuje Mimovica sad u vezni red, a Jovanovica na beka, jer ovaj prvi ne moze da se sastavi. Pa izvadi ga napolje, nemoj da neko drugi mora da trpi jer je ovaj vezara. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 8 Share Posted July 8 Bas lose, ne pamtim da nas je neko ovako oducavao od fudbala jos od Sitija. Prosle godine smo u ovo vreme igrali potpuno egal utakmicu s njima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted July 8 Share Posted July 8 Katai, stator na terenu. Taj čovek igra fudbal iz 80 i neke, u fazonu, dosta sam ja trčao neka trče mladji. On će da deli lopte, taj fazon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 8 Share Posted July 8 Sramotnih pola sata, klasičan Milojev dupli blok ali što ne možemo dva dodavanja da povežemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 8 Share Posted July 8 1 minute ago, No name said: Katai, stator na terenu. Taj čovek igra fudbal iz 80 i neke, u fazonu, dosta sam ja trčao neka trče mladji. On će da deli lopte, taj fazon. A sto je jos veci paradoks, covek igra po boku, tj na krilu gde ti treba brzina i prodornost. Al neka, zadrzace on loptu da vihorni Rodic prodje iza ledja i centrira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 8 Share Posted July 8 Just now, K.Dot said: Sramotnih pola sata, klasičan Milojev dupli blok ali što ne možemo dva dodavanja da povežemo. Biće taj blok još jači kad se priključe repstativci, kapiten Spaja i Mićko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted July 8 Share Posted July 8 (edited) Katai se rastaje s dušom. Diše na škrge. Edited July 8 by Azazelkg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 8 Share Posted July 8 Sramni Katai koji se dere na Jovanovica koji jedini pravi razliku na terenu sto mu nije dodao loptu nakon driblinga, a sad se krije u kontri i trci iza igraca Zenita. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 8 Share Posted July 8 Šta hoče Katai? Dere se kao da je bio sam za situaciju 1 na 1 sa golmanom. A ustvari šut sa 20 metara gde bi mu dvojica stopera bili u bloku... Pametnije mu je bilo da pokuša odvuči unutrašnjeg igrača, da Lane jr ima više prostora da se namesti na levu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted July 8 Share Posted July 8 (edited) Miloje legendo! Kakav atomski fudbal igramo. Presing,utrcavanja,dueli,dupli pasovi,trčanja...sve što savremeni fudbal može da pruži. Bićemo evropski džak za udaranje a u domaćici sreća tu su Stanoje i nikad jači FKP. Edited July 8 by Zadnji vezni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts