pantelia Posted September 23 Share Posted September 23 Super je pobeda, lep osecaj. Tuzno je sto su velike sanse da u periodu januar-jul necemo igrati takmicarsku utakmicu. Veliki pozdrav kolegu sa druge strane brda koji motri sve teme, trudi se da provocira reakcijama kada mu je sve ostalo (srecom) zabranjeno. Dostojno odrzava duh palog gurua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 23 Share Posted September 23 1 minute ago, Bad said: Neka gužva u tunelu, mogli su ovi iz Arene malo u nekošeno a ne ovako sa sigurne razdaljine Samo da je Jovana Guzijan dobro 🙏 1 3 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 23 Share Posted September 23 9 minutes ago, Don Juan said: Svaka čast na ubedljivoj pobedi. Ima puno razloga za brigu, ali po meni je mnogo značajnije od ubedljive pobede što smo dobili malog Maksimovića. Realno i Prucev ima sta da pokaze. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted September 23 Share Posted September 23 Ovakva pobeda kasni par godina, ali dobro, vazno da smo je docekali. Sa nase strane je ovo doprinos da se nesto promeni u komsiluku, jer je bas tuzno videti ih ovakve, koliko god da ih ne volimo. Serif naravno men of d mec, ali prelepo je bilo gledati Maksimovica. Steta sto su ovo samo pripreme za njegovu prodaju, ali sta da se radi, to nam je sto nam je. I Elsnik je odigrao odlicno. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 23 Share Posted September 23 Evo ciganijo moja. Stigla dugo čekana četvorka. 😄❤️ 3 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 23 Share Posted September 23 Just now, Čočo said: Evo ciganijo moja. Stigla dugo čekana četvorka. 😄❤️ Spoiler Foursome? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 23 Share Posted September 23 4 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Samo da je Jovana Guzijan dobro 🙏 Amin! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAO Posted September 23 Share Posted September 23 Jovana Guzijan je dobro,ali Bilja mi se drala nesto tako da je to znak pitanja sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 23 Share Posted September 23 1 minute ago, YAO said: Jovana Guzijan je dobro,ali Bilja mi se drala nesto tako da je to znak pitanja sad Bilja tako prica inace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted September 23 Share Posted September 23 Stanojević vrlo, vrlo korektan. Svaka čast. Mogu reći da sam osetio izvesnu dozu empatije prema njemu. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted September 23 Share Posted September 23 18 minutes ago, СтелаРоса said: jer je bas tuzno videti ih ovakve, koliko god da ih ne volimo. Meni nije. 11 14 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted September 23 Share Posted September 23 2 minutes ago, Knipex said: Stanojević vrlo, vrlo korektan. Svaka čast. Mogu reći da sam osetio izvesnu dozu empatije prema njemu. I on je prema nama osecao empatiju dok je osvajao namestene titule i pevao uvredljive pesme. 9 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted September 23 Share Posted September 23 0 empatije dabogda svaki sledeci bio jos ubedljiviji 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 23 Share Posted September 23 (edited) Uh puno srce. Ne bih nikad voleo da dođu u situaciju da ispadnu iz lige ali mi milo oko srca sve ovo. Jer,, kurva umrla nije, kurva ugasila se nije". I neće! A karma dođe po svoje. 🔴⚪ Edited September 23 by Čočo 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 23 Share Posted September 23 3 minutes ago, Guru said: Meni nije. Ni oni nas nisu zalili kad smo bili na dnu.Ne treba ni mi njih.Nek se izdignu i to je to.Kada budu ponovo bolji cestitati ljudski a dotada gaziti nemilosrdno! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted September 23 Share Posted September 23 Ovakvu pobedu smo zaslužili mnogo mnogo ranije. I moralo se jednom vratiti, paradoksalno, a u stvari i nije, jer smo se najmanje kurčili i najavljivali goleade. Baš mi drago zbog Milojevića i momaka, puno srce. I ako ima prostora za kritike i za ovaj meč, mnogo još ima da se radi i pakuje. I za kraj, samo volite Zvezdu. Mržnja uvek razara onog koji mrzi. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 23 Share Posted September 23 Maksu i Miloje zove Mesi. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted September 23 Share Posted September 23 Maksimovic mali Mesi😍😍😍♥️🥳 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 23 Share Posted September 23 5 minutes ago, Don Dusko said: Ni oni nas nisu zalili kad smo bili na dnu.Ne treba ni mi njih.Nek se izdignu i to je to.Kada budu ponovo bolji cestitati ljudski a dotada gaziti nemilosrdno! Opaaaa, vidi ga Dule Dusko sta je znao... BAN! 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 23 Share Posted September 23 Meni to bezveze. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted September 23 Share Posted September 23 Makismovic je po stilu nesto najsličnije Modriću što je naša škola izbacila. Najbolje se snalazi kao centralni vezni gdje njegove nadrealna intelignecija dolazi do izražaja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 23 Share Posted September 23 2 3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 23 Author Share Posted September 23 8 minutes ago, СтелаРоса said: I on je prema nama osecao empatiju dok je osvajao namestene titule i pevao uvredljive pesme. 3 minutes ago, Don Dusko said: Ni oni nas nisu zalili kad smo bili na dnu.Ne treba ni mi njih. Ne moramo biti kao oni. Ne kao oni, nego generalno takav. Sto je lose pokazati empatiju, pa makar to bio i archenemy, ako vidis da mu se desavaju ovakve stvari? Nisu to stvari koje treba da tolerisemo. Cestitke kad nas pobede, pruzenu ruku da ustanu kad ih porazimo. Miloje gospodin kao i uvek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted September 23 Share Posted September 23 Maksimovic je stvarno super odigrao kao da nema 17. godina,bas mi se dopao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted September 23 Share Posted September 23 Mesi mu je nadimak jer je ranije imao dugu kosu pa je licio na mladog Mesija. Nije to vezano za fudbalske kvalitete. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts