JPM Posted September 7 Share Posted September 7 Super, sad mora placamo i njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted September 7 Share Posted September 7 56 minutes ago, Perkos2 said: Gledajući ga protiv vršnjaka iz Evrope nisam stekao taj utisak, debelo zaostaje To sto ga je selektor stavio na desnu stranu, a on je vezni igrač. Maksimovic je bez dileme najveći talenat u klubu i voleo bih da klub ima neku jasnu strategiju da ga ubaci u prvi tim, a ne da bude kao kod Nedeljkovića i Mijatovića koji su dobili sanse više slučajno. Sto se Pume tiče, bila je suviše dobra priča da ćemo uspeti da vratimo uložene pare. Ali dobro prelazni rok u Meksiku traje još nedelju dana, tako da možda i bude još nešto od transfera jer ne verujem ni da je Puma zainteresovan da presedi na tribini bar do kraja godine. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted September 7 Share Posted September 7 12 hours ago, suptil said: Koliko je tacna informacija da Glazer nece braniti poritv Benfike? Pa ja se iskreno nadam da nece braniti. Kako moze da brani golman koji mesecima nije odradio ni kompletan trening, kamoli utakmicu. Ne treba zuriti, nek brani kad bude 100% spreman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelencom Posted September 7 Share Posted September 7 Seol nije teže povrijedjen,može da igra već sad za Koreju protiv Omana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted September 7 Share Posted September 7 6 hours ago, tsva said: Rade Krunic nije ni blizu Hwanga. U Milanu danas moze da igra svako. Cak i Luka Jovic Hwang je bolji igrac trenutno ali STOP sa ovim pisanjem da je Krunic prevara od igraca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 7 Share Posted September 7 Što je tačno problem što su Pumi propali pregovori sa Klub Amerikom? Lik potpisuje za Klub Leon 😂 očigledno je pregovarao sa više klubova 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted September 7 Share Posted September 7 Neka Puma pređe u OFK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taratarn Posted September 7 Share Posted September 7 Prebacimo Pumicu na levog beka i taman dobijemo pojačanje na bekovskim pozicijama i u isto vreme smanjimo broj krilnih igrača, 2u1 😁. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted September 7 Share Posted September 7 2 hours ago, Stanko1997 said: Što je tačno problem što su Pumi propali pregovori sa Klub Amerikom? Lik potpisuje za Klub Leon 😂 očigledno je pregovarao sa više klubova Puma i Lav (Leon) su dobra kombinacija 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 7 Share Posted September 7 Mogao je Terza da pokupi ovog Koreanca iz Foresta, vidim da je zavrsio u Alanji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted September 7 Share Posted September 7 10 hours ago, Venger said: Pa ja se iskreno nadam da nece braniti. Kako moze da brani golman koji mesecima nije odradio ni kompletan trening, kamoli utakmicu. Ne treba zuriti, nek brani kad bude 100% spreman. Ko i Kurtoa što je odmah uleteo da brani u finalu LŠ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted September 7 Share Posted September 7 11 hours ago, CuaTheTime said: Hwang je bolji igrac trenutno ali STOP sa ovim pisanjem da je Krunic prevara od igraca Brzo ce da se pokaze. 13 hours ago, Manoly said: Najpre njih dvojica nisu slican tip igraca, drugacija sorta prosto. Hvang je po meni najbolji box to box igrac koji je kod nas igrao. Krunic nije macka u dzaku svakako, ima tu i one romantizovane price "cigan sam u dusi", ali tek cemo videti na terenu sta ce dati. Prica o tome da u Milanu moze da igra bilo ko je bas u onom tvom "tsva" fazonu, da opljunes reda radi. 😀 On da je igrac koji je bio kvalitet startera u Milanu ostao bi u Milanu a ne bi bio poklonjen od Turaka nakon 12 utakmica. Hwang je igrac u prajmu a Krunic vise nije. Vreme ce brzo da pokaze. Mi smo Hwanga debelo platili. Nije nam bio poklonjen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted September 8 Share Posted September 8 9 hours ago, tsva said: On da je igrac koji je bio kvalitet startera u Milanu ostao bi u Milanu a ne bi bio poklonjen od Turaka nakon 12 utakmica. Hwang je igrac u prajmu a Krunic vise nije. Vreme ce brzo da pokaze. Mi smo Hwanga debelo platili. Nije nam bio poklonjen. Zato je Pioli odbijao sve zive ponude za Krunica i zeleo da ostane 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BB7 Posted September 9 Share Posted September 9 Ко је клинац који се прикључио тренинзима првог тима, кажу да је леви бек? Извадио Терзић из магацина, левог Мимовића. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted September 9 Share Posted September 9 Adem Avdic kazu da je najbolji levi bek u svojoj generaciji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted September 9 Share Posted September 9 Zar on nije povredjen ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted September 9 Share Posted September 9 Krenuo je da trenira sa ekipom, verovatno ce posle zimske pauze dobiti sansu Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 9 Share Posted September 9 Појединачне цене карата за Бенфику - да се смрзнеш Цена 3.500,00 RSD Sever 6.000,00 RSD Istok 7.000,00 RSD Zapad 16.000,00 RSD S. Mihajlović 35.000,00 RSD VIP 1 50.000,00 RSD VIP Galerija 3.500,00 RSD Jug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 9 Share Posted September 9 bahato ko će platiti jug 3500 baš bih voleo da vidim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted September 9 Share Posted September 9 Ja bih Jug ako budem isao. Sever mi je galama, zapad i istok su neopravdano skupi. Bice puno svakako, imaju ljudi novca ocigledno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted September 9 Share Posted September 9 Ja sam planirao istok ili zapad ali su baš nabili cene i za pakete i za pojedinačne utakmice. Otići ću na 1 ili 2 utkamice na sever i to je to od mene ove sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 9 Share Posted September 9 Ispada sezonska najpovoljnija. U strukturi sezonske recimo za bocne delove zapada - sve ono sto nije tribina SM 7500 otpada na domace prvenstvo, kup i kvalifikacione meceve tokom avgusta. Dok 12 000 otpada na 4 utkamie lige sampiona. Ako od 7500 odbijemo mec sa Bodo Glimtom, sezonca na zapadu prvenstvo celo i kup mecevi kostaju oko 5000 dinara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted September 9 Share Posted September 9 (edited) Sezonska je uvek najisplativija i ove godine je ekstra povoljna, pogotovo za one koji su imali sezonsku prosle godine. Recimo sever 9.500 din...5 evropskih utakmica +potencijalno proleće....celo prvenstvo + kup... Paketi su skuplji, a pojedinačna je najskuplja što je i logično. ..tu je dobar deo onih koji bi da dodju da vide Barselonu, Benfiku, pa molim lepo...izvolite platite.... Još 4.000 ima sezonskih u prodaji, a od danas su i paketi 4 utakmice LŠ u prodaji. Edited September 9 by No name 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted September 9 Share Posted September 9 50-60 evra za LS je taman 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 9 Share Posted September 9 Just now, atmsfr lnČ said: 50-60 evra za LS je taman Ako se uzme u obzir da gostujuca karta ne moze biti skuplja u LS od 60 evra, ove cene gledajuci evropske nisu velike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts