Ikac Posted Monday at 07:34 AM Posted Monday at 07:34 AM 23 hours ago, Small Owl said: Prema SK, zainteresovani smo za ovog lika. https://www.transfermarkt.com/jin-woo-jeon/profil/spieler/560797 Uopšte mi ne izgleda loše što pokušavamo na tom tržištu nešto isčačkati. Skontali 20 godina posle PSV-a kad su nas Park i Li upropastili.
Kooineeperk Posted Monday at 10:08 AM Author Posted Monday at 10:08 AM Mozda bi mogli polako da zatvaramo ovu temu i otvaramo novu, jer pripreme samo sto nisu pocele, danas je bilo okupljanje. 2
Ikac Posted Monday at 12:27 PM Posted Monday at 12:27 PM Ali onaj period kad su se na toj prvoj prozivci redovno pojavljivali neki fantomi, sad barem znamo na čemu smo. 1
Guru Posted Monday at 11:18 PM Posted Monday at 11:18 PM Čitam Milojevićevu izjavu povodom početka priprema, majko mila kako taj čovek baca ove tipične fudbalske poštapalice, neverovatno da nije u stanju da kaže makar nešto van tog šablona... Hajlajt je što je na tri različita pitanja odgovorio sa "prelazni rok je živa stvar", "dosta igrača se vratilo sa pozajmice i to je živa stvar" i na kraju "fudbal je živa stvar", samo sam čekao da na pitanje o Marku Nikoliću koji je preuzeo AEK odgovori sa "AEK je živa stvar". 6 1
Guru Posted yesterday at 12:05 AM Posted yesterday at 12:05 AM A Terzić mrtav ladan izjavljuje da je zadovoljan jer smo zadržali kompletnu ekipu na okupu koja je igrala i kvalifikacije i Ligu šampiona... Jedva čekam početak sezone da na teren ponovo istrče Hwang, Djiga i Mimović, bićemo baš jaki sa njima. 7 2
СтелаРоса Posted yesterday at 05:34 AM Posted yesterday at 05:34 AM Meni je utisak i Terziceva izjava gde kaze da nam je onaj igrac iz mladjih kategorija Barse interesantan, ali ce za sada biti u Ofk, pa cemo videti ako se pokaze. Kao da do sada nismo znali kakve su to kombinacije, ali oni cak ni ne kriju i javno priznaju da nam je Ofk filijala sto je velika bruka i sramota za nas klub, ligu i srpski fudbal. Zamislimo samo cirkus da recimo poslednje kolo odlucuje o tituli i da igramo sa Ofk-om. Nevidjena sramota sta se radi. Ne znam ni ko treba da ispita ove stvari, ali verujem da bi Uefa mogla da se ukljuci i malo istrazi sta se desava. Nije mi namera da blatim Zvezdine uspehe, ali ovde fer pleja odavno nema, oni ne bi imali nista protiv kada bi svako kolo pobedjivali golom iz nepostojeceg penala. Bez srama, bez obraza. 3
pantelia Posted yesterday at 06:23 AM Posted yesterday at 06:23 AM Zato i imaju 500 ljudi po utakmici ne racunajuci cetnike sever (a i njih je sve manje).
BB7 Posted yesterday at 07:43 AM Posted yesterday at 07:43 AM Голмани: Глазер, Гутеша, Радановић, Драшкић Бекови: Сеол, Тикнизјан, Стојковић, Анан, Авдић Штопери: Родригао, Вељковић, Сандовал, Милосављевић, Лековић, Ђурић Везни: Крунић, Иванић, Елшник, Максимовић, Илић, Далсио, Адо, Шљивић, Костов Крила: Олањинка, Милсон, Радоњић, Лучић, Пруцев, Јовановић, Катаи Напад: Шериф, Дуарте, Дамјановић Ваљда никог нисам прескочио, то је оних 33 имена са сајта + Тикнизјан
Pero_Cameron Posted yesterday at 11:36 AM Posted yesterday at 11:36 AM Kad saznajemo rivala u kvalifikacijama za drugo kolo?
pantelia Posted yesterday at 12:23 PM Posted yesterday at 12:23 PM 46 minutes ago, Pero_Cameron said: Kad saznajemo rivala u kvalifikacijama za drugo kolo? Sutra u podne, a u 9 ujutru se skracuje broj protivnika 3 1
Amigo21 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 11 hours ago, СтелаРоса said: Meni je utisak i Terziceva izjava gde kaze da nam je onaj igrac iz mladjih kategorija Barse interesantan, ali ce za sada biti u Ofk, pa cemo videti ako se pokaze. Kao da do sada nismo znali kakve su to kombinacije, ali oni cak ni ne kriju i javno priznaju da nam je Ofk filijala sto je velika bruka i sramota za nas klub, ligu i srpski fudbal. Zamislimo samo cirkus da recimo poslednje kolo odlucuje o tituli i da igramo sa Ofk-om. Nevidjena sramota sta se radi. Ne znam ni ko treba da ispita ove stvari, ali verujem da bi Uefa mogla da se ukljuci i malo istrazi sta se desava. Nije mi namera da blatim Zvezdine uspehe, ali ovde fer pleja odavno nema, oni ne bi imali nista protiv kada bi svako kolo pobedjivali golom iz nepostojeceg penala. Bez srama, bez obraza. Mi sa Partizanom igramo viktorije vec 3 sezone i mislim da stvarno nema ni trunke neke potrebe da nas pusta neka ofk-a jednostavno smo bukvalno mnogo iznad cele lige. Relacija Zvezda Ofk-a postoji da bi se sinovi promovisali i probili u domacem fuebalu , naravno i da se razno razni transferi i kombinacije zavrsavaju i pune dzepovi. Inace nama Ofk-a nije potrebna, u ovom trenutku smo mi potrebni Ofci da nema Zvezde bili bi verovatno u trecoj ligi ovako smo im bukvalno mi ceo tim napravili i mi nikakve koristi nemamo od njih.
Мџе Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Milojević je bio gost u novom Mozzart podkastu i podelio je nekoliko zanimljivih informacija: - Ne postoji sistem niti način da se igrači spreme za 20 dana, kao što je slučaj s klubovima koji rano počinju evropska takmičenja tokom leta, uvek je taj period velika kocka. - Različite nacionalnosti i religije mogu predstavljati problem u timu sa strane komunikacije i jer svaki igrač ima svoje praznike, pa sve mora biti organizovano tako da se niko ne uvredi. - Igrači se biraju prema taktici i sistemu koji je potreban za konkretnu utakmicu (naveo je primer Luke Ilića, koji je dao het-trik ali nije bio u timu za naredni meč). - Rekao je da se osećao jako loše kada je Rodić napustio klub (idiotizam). - Tvrdio je da nema problem s medijima (laž). - Branio je mnoge mlade trenere, rekavši da im treba više poverenja i vremena (tačno). - Rekao je da je u prvom angažmanu u Zvezdi da je tim gradio od nule (laž, Grof je ostavio dobar tim). - Rekao je da je u toj prvoj sezoni Terzić podigao hipoteku na stan kako bi doneo neki novac klubu. - Takođe sa Mrkelom su se prvoj oslanjali na domaće igrače (navijače kluba) poput Stojkovića, Savića, Bakule i Krstičića, za koje smatra da su doneli uspeh (generalno se loži na Zvezdinu decu). - Nema problema s Radonjićem, samo je van forme. - Rekao da se obična publika generalno ne razume u fudbal i nove moderne koncepte, imaju staramodna shvatanja (živa istina). 2 1
Molina23 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 22 minutes ago, Мџе said: Milojević je bio gost u novom Mozzart podkastu i podelio je nekoliko zanimljivih informacija: - Ne postoji sistem niti način da se igrači spreme za 20 dana, kao što je slučaj s klubovima koji rano počinju evropska takmičenja tokom leta, uvek je taj period velika kocka. - Različite nacionalnosti i religije mogu predstavljati problem u timu sa strane komunikacije i jer svaki igrač ima svoje praznike, pa sve mora biti organizovano tako da se niko ne uvredi. - Igrači se biraju prema taktici i sistemu koji je potreban za konkretnu utakmicu (naveo je primer Luke Ilića, koji je dao het-trik ali nije bio u timu za naredni meč). - Rekao je da se osećao jako loše kada je Rodić napustio klub (idiotizam). - Tvrdio je da nema problem s medijima (laž). - Branio je mnoge mlade trenere, rekavši da im treba više poverenja i vremena (tačno). - Rekao je da je u prvom angažmanu u Zvezdi da je tim gradio od nule (laž, Grof je ostavio dobar tim). - Rekao je da je u toj prvoj sezoni Terzić podigao hipoteku na stan kako bi doneo neki novac klubu. - Takođe sa Mrkelom su se prvoj oslanjali na domaće igrače (navijače kluba) poput Stojkovića, Savića, Bakule i Krstičića, za koje smatra da su doneli uspeh (generalno se loži na Zvezdinu decu). - Nema problema s Radonjićem, samo je van forme. - Rekao da se obična publika generalno ne razume u fudbal i nove moderne koncepte, imaju staramodna shvatanja (živa istina). Brate moj dobri, ja bi ti sad dao sezonsku na 5 god samo zato što si pažljivo odslušao sat i po Vladana Milojevića. Veliki si. 7 1 1 7
Мџе Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ðavo se krije u detaljima. U ovakvim intervjuima dosta saznaš o odnosima u klubu, njegovom karakteru, timu, stručnom štabu i pored raznih floskula. Šteta što prekoputa nije bilo pismenijih novinara pa da izvuku više vezano za taktiku i izbor igrača.
СтелаРоса Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 11 hours ago, Мџе said: - Rekao da se obična publika generalno ne razume u fudbal i nove moderne koncepte, imaju staramodna shvatanja (živa istina). Meni deluje da on ne razume nove moderne koncepte i ima staromodna shvatanja.
fradler Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Víkingur (FRO) vs Lincoln Red Imps FC (GIB) Revans kod nas... 1
Sasha Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Za zagrevanje bolje nije moglo, verujem da Vikingur tu prolazi ali izgleda da ne stoje dobro u svom prvenstvu. Sve u svemu lagan dvomeč
Milko Miller Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 15 hours ago, Мџе said: Milojević je bio gost u novom Mozzart podkastu i podelio je nekoliko zanimljivih informacija: - Ne postoji sistem niti način da se igrači spreme za 20 dana, kao što je slučaj s klubovima koji rano počinju evropska takmičenja tokom leta, uvek je taj period velika kocka. - Različite nacionalnosti i religije mogu predstavljati problem u timu sa strane komunikacije i jer svaki igrač ima svoje praznike, pa sve mora biti organizovano tako da se niko ne uvredi. - Igrači se biraju prema taktici i sistemu koji je potreban za konkretnu utakmicu (naveo je primer Luke Ilića, koji je dao het-trik ali nije bio u timu za naredni meč). - Rekao je da se osećao jako loše kada je Rodić napustio klub (idiotizam). - Tvrdio je da nema problem s medijima (laž). - Branio je mnoge mlade trenere, rekavši da im treba više poverenja i vremena (tačno). - Rekao je da je u prvom angažmanu u Zvezdi da je tim gradio od nule (laž, Grof je ostavio dobar tim). - Rekao je da je u toj prvoj sezoni Terzić podigao hipoteku na stan kako bi doneo neki novac klubu. - Takođe sa Mrkelom su se prvoj oslanjali na domaće igrače (navijače kluba) poput Stojkovića, Savića, Bakule i Krstičića, za koje smatra da su doneli uspeh (generalno se loži na Zvezdinu decu). - Nema problema s Radonjićem, samo je van forme. - Rekao da se obična publika generalno ne razume u fudbal i nove moderne koncepte, imaju staramodna shvatanja (živa istina). Ne bih se složio da je Grof ostavio dobar tim, svakako nije ostavio funkcionalan tim. Igrači koji su već bili tu i u ok/dobroj formi su samo Donald, Srnic i Boaci. Le Taleku je nasao pravu ulogu u odbrani, dok je ga Grof stalno tumbao između stopera i zadnjeg veznog. Uspeo je da Kanga igra sa disciplinom. Ostatak prvih 12,13 igrača su bili pojačanja (Borjan, Rodic, Savic, Stojkovic, Jovičić, Krsticic, Radonjić, Pesic). Edited 3 hours ago by Milko Miller
СтелаРоса Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kako god, Milojevic je u rekordnom roku uspeo da od jedne potpuno nedisciplinovane i nespremne ekipe napravi sve suprotno od toga. Ono sto je Grof ostavio za sobom je bilo bas lose, secam se da ta ekipa nije mogla da igra duze od 60 minuta fudbala, Partizan nas je u derbiju na Marakani dobio 1:3, a moglo je biti i vise. Jedino sto jeste ostavio odredjenu grupu kvalitetnih igraca, ali oni nisu tada igrali ni blizu kao kod Milojevica.
Recommended Posts