Ikac Posted yesterday at 07:34 AM Posted yesterday at 07:34 AM 23 hours ago, Small Owl said: Prema SK, zainteresovani smo za ovog lika. https://www.transfermarkt.com/jin-woo-jeon/profil/spieler/560797 Uopšte mi ne izgleda loše što pokušavamo na tom tržištu nešto isčačkati. Skontali 20 godina posle PSV-a kad su nas Park i Li upropastili.
Kooineeperk Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago Mozda bi mogli polako da zatvaramo ovu temu i otvaramo novu, jer pripreme samo sto nisu pocele, danas je bilo okupljanje. 2
Ikac Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ali onaj period kad su se na toj prvoj prozivci redovno pojavljivali neki fantomi, sad barem znamo na čemu smo.
Guru Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Čitam Milojevićevu izjavu povodom početka priprema, majko mila kako taj čovek baca ove tipične fudbalske poštapalice, neverovatno da nije u stanju da kaže makar nešto van tog šablona... Hajlajt je što je na tri različita pitanja odgovorio sa "prelazni rok je živa stvar", "dosta igrača se vratilo sa pozajmice i to je živa stvar" i na kraju "fudbal je živa stvar", samo sam čekao da na pitanje o Marku Nikoliću koji je preuzeo AEK odgovori sa "AEK je živa stvar". 2
Guru Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago A Terzić mrtav ladan izjavljuje da je zadovoljan jer smo zadržali kompletnu ekipu na okupu koja je igrala i kvalifikacije i Ligu šampiona... Jedva čekam početak sezone da na teren ponovo istrče Hwang, Djiga i Mimović, bićemo baš jaki sa njima. 2
СтелаРоса Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni je utisak i Terziceva izjava gde kaze da nam je onaj igrac iz mladjih kategorija Barse interesantan, ali ce za sada biti u Ofk, pa cemo videti ako se pokaze. Kao da do sada nismo znali kakve su to kombinacije, ali oni cak ni ne kriju i javno priznaju da nam je Ofk filijala sto je velika bruka i sramota za nas klub, ligu i srpski fudbal. Zamislimo samo cirkus da recimo poslednje kolo odlucuje o tituli i da igramo sa Ofk-om. Nevidjena sramota sta se radi. Ne znam ni ko treba da ispita ove stvari, ali verujem da bi Uefa mogla da se ukljuci i malo istrazi sta se desava. Nije mi namera da blatim Zvezdine uspehe, ali ovde fer pleja odavno nema, oni ne bi imali nista protiv kada bi svako kolo pobedjivali golom iz nepostojeceg penala. Bez srama, bez obraza.
pantelia Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Zato i imaju 500 ljudi po utakmici ne racunajuci cetnike sever (a i njih je sve manje).
BB7 Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Голмани: Глазер, Гутеша, Радановић, Драшкић Бекови: Сеол, Тикнизјан, Стојковић, Анан, Авдић Штопери: Родригао, Вељковић, Сандовал, Милосављевић, Лековић, Ђурић Везни: Крунић, Иванић, Елшник, Максимовић, Илић, Далсио, Адо, Шљивић, Костов Крила: Олањинка, Милсон, Радоњић, Лучић, Пруцев, Јовановић, Катаи Напад: Шериф, Дуарте, Дамјановић Ваљда никог нисам прескочио, то је оних 33 имена са сајта + Тикнизјан
Recommended Posts