Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted

Ali onaj period kad su se na toj prvoj prozivci redovno pojavljivali neki fantomi, sad barem znamo na čemu smo.

Posted

Čitam Milojevićevu izjavu povodom početka priprema, majko mila kako taj čovek baca ove tipične fudbalske poštapalice, neverovatno da nije u stanju da kaže makar nešto van tog šablona... Hajlajt je što je na tri različita pitanja odgovorio sa "prelazni rok je živa stvar", "dosta igrača se vratilo sa pozajmice i to je živa stvar" i na kraju "fudbal je živa stvar", samo sam čekao da na pitanje o Marku Nikoliću koji je preuzeo AEK odgovori sa "AEK je živa stvar".

• Like 2
Posted

A Terzić mrtav ladan izjavljuje da je zadovoljan jer smo zadržali kompletnu ekipu na okupu koja je igrala i kvalifikacije i Ligu šampiona... :lol_2: Jedva čekam početak sezone da na teren ponovo istrče Hwang, Djiga i Mimović, bićemo baš jaki sa njima.

• Like 2
Posted

Meni je utisak i Terziceva izjava gde kaze da nam je onaj igrac iz mladjih kategorija Barse interesantan, ali ce za sada biti u Ofk, pa cemo videti ako se pokaze. Kao da do sada nismo znali kakve su to kombinacije, ali oni cak ni ne kriju i javno priznaju da nam je Ofk filijala sto je velika bruka i sramota za nas klub, ligu i srpski fudbal. Zamislimo samo cirkus da recimo poslednje kolo odlucuje o tituli i da igramo sa Ofk-om. Nevidjena sramota sta se radi. Ne znam ni ko treba da ispita ove stvari, ali verujem da bi Uefa mogla da se ukljuci i malo istrazi sta se desava. Nije mi namera da blatim Zvezdine uspehe, ali ovde fer pleja odavno nema, oni ne bi imali nista protiv kada bi svako kolo pobedjivali golom iz nepostojeceg penala. Bez srama, bez obraza.

Posted

Голмани: Глазер, Гутеша, Радановић, Драшкић

Бекови: Сеол, Тикнизјан, Стојковић, Анан, Авдић

Штопери: Родригао, Вељковић, Сандовал, Милосављевић, Лековић, Ђурић

Везни: Крунић, Иванић, Елшник, Максимовић, Илић, Далсио, Адо, Шљивић, Костов

Крила: Олањинка, Милсон, Радоњић, Лучић, Пруцев, Јовановић, Катаи

Напад: Шериф, Дуарте, Дамјановић

Ваљда никог нисам прескочио, то је оних 33 имена са сајта + Тикнизјан