božija noga Posted Monday at 03:07 PM Posted Monday at 03:07 PM Ako sam razumeo da ne ostaju Šerif i Bruno, ko će onda biti napadač? Jel se tu traži pojačanje. Odlete Roda pride.
Guru Posted Monday at 04:16 PM Posted Monday at 04:16 PM Meni su Šerif i Bruno top kombinacija za naše uslove, obojica imaju kvalitet a potpuno su različitih karakteristika i mogu i zajedno da igraju. Baš šteta ako neko od njih dvojice ide, to je pozicija na kojoj smo ove sezone bili najjači. 8
No name Posted Monday at 05:24 PM Posted Monday at 05:24 PM Meni su i Duarte i Šerif sasvim u redu, i ne bi imao ništa protiv da ostanu. Ko god da je od njih na terenu daje sve od sebe, i svaki je na svoj način dobar. Ključno će biti krilni igrači i ko će tu doći, a onda da se molimo da milojević ne filozofira pa umesto krilnih igracà, krene da na krilo gura Ivanica,Maksimovica ili ko vec tu bude ko nema veze sa tom pozicijom. Dobro je što smo počeli da formiramo tim od golmana i štopera ...na sredini su Elsnik,Krunic,Ivanic, ali ovde treba još jedan igrac znajući koliko je Ivanic sklon povredama.
Milko Miller Posted Monday at 05:30 PM Posted Monday at 05:30 PM Na silu svakako ne treba prodati ni Serifa ni Bruna. Sto se levog beka tiče mislim da nam treba prototip 2017 Milan Rodic, ali ne znam koliko je to realno posto zadnjih godina tj. otkad Marin vodi skauting prakticno nismo doveli tradicionalnog beka (Vigo, Nikolic, Azarov, Seol, Anan). Inace, O Zogo javlja da su srpski timovi zainteresovani za Grujica. Posto ima ogromnu platu (2+ miliona godišnje), Porto verovatno ne bi ni tražio obeštećenje. Poprilično sam siguran da je to patka, ali svakako ne bih voleo da dolazi i mislim da nam taj tip veznog igrača uopšte ne treba.
PERICA!!! Posted Monday at 06:07 PM Posted Monday at 06:07 PM Svake godine išaltamo pola tima, prodamo ono što smo nadogradili u toku sezone i hocemo neki uspjeh. Bolje ostaviti ovu dvojicu u napadu i nadograditi nekim ekstra kvalitetom ako izleti, ako ga namolimo da dodje. A da Terza, kombinacije, muljaža....
pantelia Posted Monday at 07:42 PM Posted Monday at 07:42 PM Serif ima ugovor jos sledecu sezonu, kapiram da ce on otici
božija noga Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Pipo Inzagi bi da vodi Glazera. https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/glazer-piza-serija-a-ponuda/ 1
Prijatelj Mitar Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Doveli smo dobre igrace u statusu slobodnih agenata, i to obojicu na gorucoj poziciji. Verujem da ce i Dmitrovic doci bez nekog velikog obestecenja. E, onda je vreme da se dresi kesa, i to da se odresi dobro. I za jos jednog stopera, i za levog beka, i jednog centralnog (zadnjeg) veznog, i krila, i eventualno napadaca. Sad vise nema opravdanja, prodalo se sve sto se moglo prodati, lepa se suma akumulirala i od transfera i od Evrope i sad mora da se trosi. 1
Recommended Posts