Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted

Jako lepa akcija. Krunić je odvukao čuvare, oslobodio prostor za pas Maksimoviću, ovaj poslao odličan pas Brunu i ovaj odradjuje svoje. 

spacer.png

• Like 2
Posted

Vojvodina retko bezvezna ekipa. Istrosena imena. Vukan i Nikolic preslikani igraci, ovaj obojicu stavi. Nije ni cudo da nemaju sredinu. 

U sustini, mi ovde mozemo sami sebi da damo gol jedino.

Kod nas, najbolji Maksimovic by far. Bice ozbiljan igrac. 

Posted
Just now, Perkos2 said:

Dajte info za nas koji ne gledamo meč

Sa Zvezdine tribine pala petarda u peterac, pukla - Djuric i Sicendze ostali na zemlji.

Nikom nista.

Sto se fudbala tice - jedini Maksimovic nesto igra. Na mahove kod nas Elsnik i Duarte. Kod Vojvodine niko, bedna ekipa. 

Posted
13 minutes ago, Don Dusko said:

Koja stoka?Jesu to bacili na Glazera?Jbt dotle je doslo da svog igraca gadjaju zbog nacionalnosti....

Nisu bacili na Glazera, pala je na desetak metara od gola.

Posted (edited)

Klasična milojeviceva utakmica......mrsomudjenje, palamudjenje. Ali to je on. Koliko god da mu das miliona da uloži u tim, on jednostavno ne može iz svojih opanaka. 

Izašli u drugo poluvreme ne znaju šta će sa sobom. Na kraju će ući neka frljoka ili kiks igrača saradnika rodica a on će da se išcudjava.

Igramo toliko negledljiv fudbal da to nije realno.

Edited by No name
Posted (edited)

Milojeviceva Zvezda ce da otera i poslednjeg navijaca sa stadiona. Kakav je ovo antifudbal, kakva je ovo besmislica.

Ovo je verovatno najbednije Zvezdino prolece u novijoj istoriji. Nismo dobrih 45 minuta povezali. Sve sto smo dobili - dobili na suv kvalitet. Da se Milojevic i Tanjga zamene na klupama, isto bi bilo.

Meni je slabije cak i od onog sto smo pod Coknom igrali. O Dejanu da ne pricam.  

Edited by Markoss
  • Like 8
Posted

Lepi golovi pogotovo ovaj zahtevan udarac Mislona. Solidan fudbal da nije bilo prekida stalno. 

Još jedan meč i da zatvaramo ovo mučenje. Ali Milojević u treši a kolega u odelu, koji k Vladane.

Haha Zvezdanu srećan rodjendan :twak:

Posted

Jbg otudjili su nam klub, ali proci ce i ovo jednom siguran sam. Cestitke ekipi na novoj duploj kruni. Mozda se ne radujemo ovim trofejima kao pre, ali samo neka se osvajaju. Pogotovo mi je drago zbog govana poput onih iz SK koji imaju vise vesti o tome sta delije rade pre utakmice nego o samoj utakmici. Ne daj Boze da su napravili neku najavu utakmice, istoriju finala kupa ili nesto slicno. 

Milojevic neka se zapita sta radi i gde je gresio. Posto ce izvesno ostati i za narednu sezonu iskreno se nadam da ce uspeti da se resetuje i vrati na ono stanje iz prvog mandata. Razumem da nije bilo lako motivisati ekipu za prolece, ali ovo je bacenih 6 meseci. Ponasanje mu je nula. Na leto nam treba pola novog tima, a krecemo iz kvalifikacija za LS. 

• Like 3