berti Posted Sunday at 06:12 AM Posted Sunday at 06:12 AM 10 hours ago, Slavkoni said: Mene kao navijača ovog kluba je bukvalno sramota od ovog čoveka koji je kao trener Crvene zvezde!! Mene je sramota od njega, od uprave, od navijaca sa severa... Sramota me je od svega. Postali smo jedno veliko smeće, masa ljudi nas identifikuje kao sns prćiji. Pri tom ne mislim na komšije koji su ista govna, vec na navijace Zvezde kojima se sve ovo zgadilo. Ta filozofija koju je sns sprovodi u drzavi, a to je kradi, laži , boli nas kurac ko šta kaze i misli, je postala sastavni deo Zvezde. Uzas! 15
MarkoKep Posted Sunday at 07:10 AM Posted Sunday at 07:10 AM Milojević je oduvek bio prepotentna seljačina, ko ga zna privatno nije iznenađen ni najmanje ovakvim ponašanjem. Pravo je čudo kako je uspeo u prvom mandatu da glumi gospodina.
pantelia Posted Sunday at 02:07 PM Posted Sunday at 02:07 PM Da li je on zaista prepotentna seljacina i nije toliko bitno. U prvom mandatu ponasao se kako treba da se ponasa trener Zvezde (dobro, stajling jeste malo krivudao, ali nista strasno, ne kao sada). Jos su sve to pratili i rezultati. Imao je i gafova, prvenstevno u odabiru igraca (jebali ga Causic i Veljko Simic), ali sve je to sitno u odnosu na to sta nam je doneo. Njegova prva polusezona je nesto najbolje sto se Zvezdi desilo u poslednjih 30 godina, i polusezona koja nas je izvukla i dovela ovde gde smo sada. Pamtimo i 2 LS, nesumnjivo je imao srece, ali na to se apsolutno ne moze uticati (a verovatno je i negde zasluzio). Povukao se na vreme, ostavio vistu situaciju nasledniku. Bio sam ubedjen da je i sam shvatio da je dostigao maksimum. Da ga je klub koji je dobrim delom on doveo sa dna do jako lepe pozicije - prerastao, i da nema nameru da se vraca. Sve u svemu, apsolutno pozitivna ocena za njegov prvi mandat. Pisao sam mozda i ovde, sreo sam ga na Kosutnjaku pre par godina, poklonio mu se i zahvalio za sve. Ovaj drugi mandat je splacina svega i svacega, i teska tuga. Cak i kada je igrana LS. Sve je oko kluba toliko jadno i bedno da ja reci nemam. A Milojevic je pravi promoter stanja u klubu. Od stajlinga do izjava i dziberisanja. To je FKCZ danas. 5
No name Posted Sunday at 02:10 PM Posted Sunday at 02:10 PM Pojavile se kvote za finale kupa gde je na Zvezdu 1,45 dok na Vojvodinu čak 6. Ovo uopšte nije realan odnos snaga, ni ti je Zvezda trenutno toliko bolja ekipa. Na sve ovo treba dodati i milojevica gde se nikad ne zna ko će igrati I kakvu će egzibiciju izvesti. Setite se samo I proslogodišnjeg finala gde se jedva provukao u finalu. Msm da je došlo vreme da se naplati jajarenje dotičnog i cele uprave za ovo sto su priredili do sada. To bi bio šlag na tortu dosadasnjeg nerada sportskog sektora i podguzne terziceve muve na klupi, pa nek i dalje mlatara ručicama, nek se svadja sa novinarima i traži krivca u drugom a ne u sebi. 1
Milko Miller Posted Sunday at 03:41 PM Posted Sunday at 03:41 PM https://www.crvenazvezdafk.com/sa/vesti/rezultati-izbora-za-skupstinu-18-5-2025
Мџе Posted Sunday at 04:27 PM Posted Sunday at 04:27 PM Rektor Djokic je bio na spisku kandidata ali nije izglasan ovog puta. Ima zanimljivih imena poput navijača Dalibora Arbutine koji je je direktor javnog preduzeća od 2014. godine, onda Branislav Rupar koji je zaposlen kao neki direktor u elektroprivredi Srpske, Piksi koji navijačima na severu izgleda više nije problem, onda spisku su a nisu izglasani bili neki navijači koji se sada bave građevinom (možda samo koincidencija a možda i ne) itd.
TB Told Posted Sunday at 04:34 PM Posted Sunday at 04:34 PM Nije to Piksi, već neki drugi Dragan Stojković, na spisku kandidata je stajalo da je po zanimanju zdravstveni radnik. 6
NMX Posted Monday at 06:24 AM Posted Monday at 06:24 AM Quote Изашло чланова - 666 Гласало чланова - 666 Terza, the devil at his finest 1 1
berti Posted Monday at 09:20 AM Posted Monday at 09:20 AM Tu je i dalje Ratko, otac Marka Vuckovica. Covek apsolutno ispravan i normalan, za razliku od sina.
Dragan Mićić Posted Monday at 03:14 PM Posted Monday at 03:14 PM On 5/17/2025 at 8:54 PM, Perkos2 said: Bili pikseta i mitar prepodobni, moraće da sačeka neki skup u pambukovici Koji Mitar?
Perkos2 Posted Monday at 05:56 PM Posted Monday at 05:56 PM 2 hours ago, Dragan Mićić said: Koji Mitar? Da li me zezaš ili stvarno ne znaš ko je Mitar
Dragan Mićić Posted Monday at 07:15 PM Posted Monday at 07:15 PM 1 hour ago, Perkos2 said: Da li me zezaš ili stvarno ne znaš ko je Mitar Nisam ispratio desavanja iz Nisa, zakacio sam na netu Piksija. Onda si me ti prepao sa Mitrom (rekoh sebi dal je moguce da je Mitrovic fudbaler bio ili ne daj boze Luka Mitrovic). Sad se setih Mrkele, jel on?
Perkos2 Posted Monday at 08:59 PM Posted Monday at 08:59 PM 1 hour ago, Dragan Mićić said: Nisam ispratio desavanja iz Nisa, zakacio sam na netu Piksija. Onda si me ti prepao sa Mitrom (rekoh sebi dal je moguce da je Mitrovic fudbaler bio ili ne daj boze Luka Mitrovic). Sad se setih Mrkele, jel on? Zvezda ima jednog mitra, na žalost 2
Мџе Posted Monday at 10:22 PM Posted Monday at 10:22 PM Odigrao je odlično onu Šajberovu sezonu. Njegova najbolja u Zvezdi kada je često svako kolo otvarao svojim golovima a onda se Đurovski nadovezivao. Onda solidna druga sa onim bljeskom protiv Rozenberga i očajom protiv Reala. Onda Vasović ga stavlja u stranu i od 1987/88 Đurović preuzima levo krilo. I onda Đurović odlazi na leto 1989. i Šeki ga vraća nazad u prvi tim i to mu je bila poslednja sezona.
berti Posted yesterday at 07:51 AM Posted yesterday at 07:51 AM Izgleda da navijacka grupa sada nema vecinu u skupštini. Loša kampanja, ljudi nezainteresovani, zgadilo im se... Ajd sad Terza i drustvo da lepo izglasaju da se ruši Marakana i završe započeti posao.
Ikac Posted yesterday at 12:19 PM Posted yesterday at 12:19 PM Kad sam skontao zimus da će Dmitrović biti slobodan bio sam u fazonu odličan bi bio za drugog golmana. Sad nam treba kao lebac za 1cu. Ristić ponovo zaigrao i to na levom štoperu u formaciji sa 3 nazad, tako da to ponovo otpada.
Perkos2 Posted yesterday at 12:50 PM Posted yesterday at 12:50 PM Dmitrović nije baš bio presrećan u FKCZ, sve dok može da brani u ligama petice sumnjam da će doći u FKCZ
ПрекоДрине Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago On 5/18/2025 at 6:27 PM, Мџе said: Rektor Djokic je bio na spisku kandidata ali nije izglasan ovog puta. Ima zanimljivih imena poput navijača Dalibora Arbutine koji je je direktor javnog preduzeća od 2014. godine, onda Branislav Rupar koji je zaposlen kao neki direktor u elektroprivredi Srpske, Piksi koji navijačima na severu izgleda više nije problem, onda spisku su a nisu izglasani bili neki navijači koji se sada bave građevinom (možda samo koincidencija a možda i ne) itd. Мислим да нема потребе да се Бране Рупар спомиње у било ком смислу "интересантан" политички или кроз посао којим се бави. Један сјајан човјек, као и цијела његова породица, оличење Звездаша са великим З и човјек који је увијек ту за све нас са источног дијела Српске за све што је потребно, уз Предрага Шупића који није прошао. Да је више таквих људи, овај клуб не би морао да брине за било шта. 1
Мџе Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago CRVENA ZVEZDA(4-2-3-1): Glazer – Seol, Milosavljević, Đurić, Anan – Krunić, Elšnik – Maksimović, Ivanić, Duarte – Endijaje
Урош19 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jel mi može neko objasniti zašto su se Mirko Poledica,ostali tviteraši i SK toliko usplahirili zbog pomeranja kupa na danas?
No name Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Hrkljus u najavi. Igramo bez klasičnog krila, sa Maksimovicem i Ivanicem koji to nisu. Umesto da širimo igru, mi non stop ulazimo unutra.
K.Dot Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sada će trener, nakon sto ih je pustio da celu polusezonu biraju kada im se igra, da ih našpanuje da grizu u finalu. To tako funkcioniše, na dugme se pale.
Recommended Posts