Мџе Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Derbi danas, jbt. Crvena zvezda (4-2-3-1): Glazer - Seol, Krunić, Milosavljević, Anan - Elšnik, Kanga - Maksimović, Katai, Milson - Endijaje. Biće 2-0, Katai oba gola. 1
Мџе Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 9 minutes ago, Мџе said: Derbi danas, jbt. I nikad jadniji. Kakva slika. U loži bivši igrači/funkcioneri i sin GM-a, mali kriminalac. Poserem vam se na obraz i karijere. Edited 13 hours ago by Мџе
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jbt igra se derbi a meni ono interesovanje kao protiv Javora da se igra.
No name Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Elsnik je ponovo ušao u meč sa bolom u preponama, baš kao I prošli derbi gde je bio ubedljivo najgori a na kraju i napravio penal. Naravno to je sve prošlo bez ikakve sankcije u vidu klupe, pa sada tera ponovo.
Markoss Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Milson je gori igrac od Andrije Radulovica, Vladimira Lucica i Stefana Mitrovica. Rang Filipa Falka otprilike. Sve u mestu. Edited 12 hours ago by Markoss 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Milson jedno 6 put na zemlji, lik se bacaka samo tako. Neymar da pozavidi
No name Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Na sta lici onaj milson od 5 miliona, kakav nemač pojma majko moja...ovo odavno nije viđeno Miloje ziheras stari...sasekao krila , istumbao tim, i nešto negoduje pored terena. To je on u svom elementu...
Miki28 Lakers in 5 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 4 minutes ago, Nini3112 said: Kao da su oni domacini,bravo Miloje alal ti vera Miloje derbi. Ipak je onih 4-0 jesanas u gostima bilo slucajnost Edited 12 hours ago by Miki28 Lakers in 5 typo 1
TB Told Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Miloje derbi. Ipak je onih 4-0 jesanas u gostima bilo slucajnost On ziheraš, komšije se valjaju poput Lučana ili Surdulice i gledamo šta gledamo. Kod tog derbija smo imali sreće da damo drugi gol na kraju poluvremena pa je Partizan psihički pao.
Markoss Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Radonjic mora na poluvremenu da udje. Kakav god da je, od Milsona je duplo bolji igrac, plus su ovo retke utakmice gde je motivisan da odigra.
Don Juan Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Miloje derbi. Ipak je onih 4-0 jesanas u gostima bilo slucajnost Pa ne znam. Nije ovde problem taktika, nego jednostavno ovi igrači ovako sastavljeni su totalno bezlični. Njegova krivica je Milson, recimo. Bolje da je pustio bilo koga drugog da igra nego njega. Anan takođe.
TB Told Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Don Juan said: Pa ne znam. Nije ovde problem taktika, nego jednostavno ovi igrači ovako sastavljeni su totalno bezlični. Njegova krivica je Milson, recimo. Bolje da je pustio bilo koga drugog da igra nego njega. Anan takođe. Ne bih se složio, trojka iza Šerifa je potpuno neupotrebljiva. Maksimović nije krilo, Milson je loš, Katai nema snage.
Markoss Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Smrdelo je na kiks Glazera. Skroz nepotrebno stoji svaki put na 20 metara od gola, a totalno je nesiguran sa loptom. 1
Мџе Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Nikad gori bekovski par defanzivno nismo imali (na stranu brainfart-ovi Glazera). Katai Magiko!
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Duze trajalo Kalulovo radovanje nego prednost Partizana!
No name Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ja ne znam zašto je duplirao tamo levo Kataija i Milsona....Katai se ne kreće on kasko tamo...Milson je teška sramota. Miojevic je teški ziheras , nije ni čudo što se nešto ovako dešava kolika je jajara doticni. Kad god je mogao on je rotirao i tumbao tim, zato i nema nikakve igre.
TB Told Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Nini3112 said: Ruka je cini mi se Naravno da nije.
Урош19 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 1 minute ago, Nini3112 said: Ruka je cini mi se Meni deluje da je prirodan položaj Edited 12 hours ago by Урош19 1
Recommended Posts