Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted

Derbi danas, jbt. 

Crvena zvezda (4-2-3-1): Glazer - Seol, Krunić, Milosavljević, Anan - Elšnik, Kanga - Maksimović, Katai, Milson - Endijaje.

Biće 2-0, Katai oba gola.

• Like 1
Posted (edited)
9 minutes ago, Мџе said:

Derbi danas, jbt. 

I nikad jadniji. 

spacer.png

Kakva slika. U loži bivši igrači/funkcioneri i sin GM-a, mali kriminalac. Poserem vam se na obraz i karijere.

spacer.png

Edited by Мџе
Posted

Elsnik je ponovo ušao u meč sa bolom u preponama,  baš kao I prošli derbi gde je bio ubedljivo najgori a na kraju i napravio penal. Naravno to je sve prošlo bez ikakve sankcije u vidu klupe, pa sada tera ponovo.

Posted (edited)

Milson je gori igrac od Andrije Radulovica, Vladimira Lucica i Stefana Mitrovica. Rang Filipa Falka otprilike. Sve u mestu.

Edited by Markoss
  • Like 1
Posted

Na sta lici onaj milson od 5 miliona,  kakav nemač pojma majko moja...ovo odavno nije viđeno

Miloje ziheras stari...sasekao krila , istumbao tim, i nešto negoduje pored terena. To je on u svom elementu...

Posted
1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Miloje derbi. 

Ipak je onih 4-0 jesanas u gostima bilo slucajnost

On ziheraš, komšije se valjaju poput Lučana ili Surdulice i gledamo šta gledamo.

Kod tog derbija smo imali sreće da damo drugi gol na kraju poluvremena pa je Partizan psihički pao. 

Posted

Radonjic mora na poluvremenu da udje. Kakav god da je, od Milsona je duplo bolji igrac, plus su ovo retke utakmice gde je motivisan da odigra. 

Posted
2 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Miloje derbi. 

Ipak je onih 4-0 jesanas u gostima bilo slucajnost

Pa ne znam. Nije ovde problem taktika, nego jednostavno ovi igrači ovako sastavljeni su totalno bezlični. 

Njegova krivica je Milson, recimo. Bolje da je pustio bilo koga drugog da igra nego njega.

Anan takođe.

Posted
Just now, Don Juan said:

Pa ne znam. Nije ovde problem taktika, nego jednostavno ovi igrači ovako sastavljeni su totalno bezlični. 

Njegova krivica je Milson, recimo. Bolje da je pustio bilo koga drugog da igra nego njega.

Anan takođe.

Ne bih se složio, trojka iza Šerifa je potpuno neupotrebljiva. Maksimović nije krilo, Milson je loš, Katai nema snage.

Posted

Ja ne znam zašto je duplirao tamo levo Kataija i Milsona....Katai se ne kreće on kasko tamo...Milson je teška sramota.

Miojevic je teški ziheras , nije ni čudo što se nešto ovako dešava kolika je jajara doticni. Kad god je mogao on je rotirao i tumbao tim, zato i nema nikakve igre.