Markoss Posted March 11 Posted March 11 4 hours ago, Guru said: Gledam nešto statistiku Veljkovića koja je baš otužna, pa me zanima u čemu je on zapravo dobar, koji je uopšte profil štopera? Uz ogradu da ga nisam gledao ove sezone, pamtim ga kao - boljeg na zemlji nego u skoku, bira sigurna resenja uvek (u skladu s tim - retko kiksa), dobro se pozicionira, cvrst u duelu, borben, nije alibi igrac u tom smislu. Lose strane su sto je nizak i bezidejan sa loptom u nogama, i sem pasa prvom do sebe, bukvalno nista drugo ne moze. Bolji i sigurniji od Spajica, ali nam treba jos jedan stoper. Idealno bi bilo neko malcice visi i sposobniji da odigra nogom. 1
Amigo21 Posted March 11 Posted March 11 3 hours ago, suptil said: Која је вероватноћа да се утакмица одложи и не игра у недељу? Zasto bi se odlozila utakmica?
suptil Posted March 11 Posted March 11 42 minutes ago, Amigo21 said: Zasto bi se odlozila utakmica? Pa ko bude sranje u subotu u Beogradu sta ocekivati od utakmice u nedelju?
Amigo21 Posted March 11 Posted March 11 20 minutes ago, suptil said: Pa ko bude sranje u subotu u Beogradu sta ocekivati od utakmice u nedelju? Iz tvojih usta u bozije usi. Mislim da se desi revolucija i vanredno stanje u Subotu pa da se utakmica odlozi za neka lepsa vremena...
Molina23 Posted March 11 Posted March 11 (edited) Veljković je ono što je Spajić bio pre pucanja kolena. Sasvim solidan štoper koji je dobar parnjak i ispomoć nekom atleti skočku uz sebe. Nema teorije da sam nosi odbranu i iškoluje mlađariju, valjda toliko nisu odlepili. Brinu i te neke sitne povredice, mišić, leđa, kolena itd. Nije polovan međutim može zafaliti. To ga je koštalo mnogo manje mečeva za reprezentaciju i ako je tu deceniju već. Skoro sam ga slušao kod Ace u podkastu, jako fin i normala dečko. Pravi Dragović kućno vaspitanje profil ciganizma, ništa gardista i to baš raduje. Edited March 11 by Molina23
Shunsuke Nakamura Posted March 12 Posted March 12 Šta nizak igrač od 187cm? Kao da igra košarku. Prije će biti da nema odraz a ne da je nizak. 1
Ikac Posted March 12 Posted March 12 Veljković već godinama nije standardan u Verderu. U evropskim takmičenjima ima samo jedan meč za Totenhem u sezoni 2014/15. Ni u A reprezentaciji nikad nije odigrao utakmicu da sam bio impresioniran. Dobar kao prva rezervna opcija. Ako hoćemo opet u LŠ nama su potrebna i dalje oba štopera i levi bek, a ni desni nije baš 100% siguran.
Markoss Posted March 12 Posted March 12 (edited) 5 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Šta nizak igrač od 187cm? Kao da igra košarku. Prije će biti da nema odraz a ne da je nizak. Video sam ga uzivo xy puta. Ima 185 u vrh glave. Ne znam sta pise na netu. Edited March 12 by Markoss
Dragan Mićić Posted March 12 Posted March 12 On 3/10/2025 at 7:27 PM, suptil said: Jel zna neko koliko ce kostati ovaj retro Zvezdin dres u kojem ce klub igrati 16. marta? 18 hiljada.
Don Juan Posted March 12 Posted March 12 6 hours ago, Ikac said: Veljković već godinama nije standardan u Verderu. U evropskim takmičenjima ima samo jedan meč za Totenhem u sezoni 2014/15. Ni u A reprezentaciji nikad nije odigrao utakmicu da sam bio impresioniran. Dobar kao prva rezervna opcija. Ako hoćemo opet u LŠ nama su potrebna i dalje oba štopera i levi bek, a ni desni nije baš 100% siguran. O čemu priča? Vrlo je standardan u Verderu, osim kada je povređen, a za taj Totenhem je bezveze i pominjati. 10 godina je prošlo od tada. U reprezentaciji je isto solidan. Suština je da očigledno svakog igrača ocrnjujemo i pre nego što išta uradi. Da li ima boljih od Veljkovića? Naravno. Otvori se 10 miliona i moli boga da u opšte želi da dođe u Srbiju, pošto pre biraju Championship, nego da igraju LŠ u Zvezdi. Treba biti realan i reći da je dovođenje reprezentativca uspeh. Prva rezerva? Može, oko 20 miliona za dva centralna beka i to je to 1 1 1 1 1
kendrick duckworth Posted March 13 Posted March 13 Veljković ima ozbiljno iskustvo iz Nemačke i reprezentacije, gde je dobro izgledao poslednjih godina. Za klub iz Srbije je svakako brutalno pojačanje, pritom je u famoznom prajmu i lagano je mogao da zabode solidan ugovor u Evropi. Inače je imao za standarde Werdera jači ugovor. Boljeg igrača možeš za slične novce samo u nekom potencijalu, pa kroz neko vreme, ako se poklopi kao sa Đigom. Pošto je odličan na lopti, siguran i smiren, idealan je za upariti ga sa nekim višim, fizičkijim štoperom, što možda bude ovaj Kolumbijac. 1 1
Milko Miller Posted March 13 Posted March 13 2 hours ago, kendrick duckworth said: Veljković ima ozbiljno iskustvo iz Nemačke i reprezentacije, gde je dobro izgledao poslednjih godina. Za klub iz Srbije je svakako brutalno pojačanje, pritom je u famoznom prajmu i lagano je mogao da zabode solidan ugovor u Evropi. Inače je imao za standarde Werdera jači ugovor. Boljeg igrača možeš za slične novce samo u nekom potencijalu, pa kroz neko vreme, ako se poklopi kao sa Đigom. Pošto je odličan na lopti, siguran i smiren, idealan je za upariti ga sa nekim višim, fizičkijim štoperom, što možda bude ovaj Kolumbijac. Mislim da je problem činjenica da znamo kakav je Veljković tj. svako ovde je više puta gledao njega, bar kad je reprezentacija u pitanju. I naravno da ćeš onda i neke jasne mane da primetiš jer ne pričamo o samoj eliti fudbala. Silas u suštini ima sličan stending kao Veljković, a to je standardan igrač osrednjeg tima Bundeslige (izgubio taj status čim je Štutgart bio bolje pozicioniran). A kod Silasa je bila opšta euforija kad je dosao, a sad kad igra ovde vidi se jasno da i on ima jasne mane. Sto opet ne znaci da nije kvalitetan igrač.
Markoss Posted March 13 Posted March 13 (edited) 5 hours ago, kendrick duckworth said: Veljković ima ozbiljno iskustvo iz Nemačke i reprezentacije, gde je dobro izgledao poslednjih godina. Za klub iz Srbije je svakako brutalno pojačanje, pritom je u famoznom prajmu i lagano je mogao da zabode solidan ugovor u Evropi. Inače je imao za standarde Werdera jači ugovor. Boljeg igrača možeš za slične novce samo u nekom potencijalu, pa kroz neko vreme, ako se poklopi kao sa Đigom. Pošto je odličan na lopti, siguran i smiren, idealan je za upariti ga sa nekim višim, fizičkijim štoperom, što možda bude ovaj Kolumbijac. Daleko je od prajma. Kao sto je daleko bio i Krunic npr kad je dosao. Ali svako, sasvim dobro ime za Zvezdu. Kolumbijac isto tesko da moze da bude visok i snazan stoper. Videh ga uzivo, cini mi se da je i nizi od Veljkovica. Treba jos jedan stoper, inace cemo opet sami sebe da pobedjujemo. I golman isto. Edited March 13 by Markoss 1
Tijuana Posted March 13 Posted March 13 Pozdrav svima. Ne pratim bas previse u zadnje vreme Zvezdu, ali gledam utakmice kad god imam vremena na tv-u najvise. Mislim da je ok ovde ostaviti prvu poruku 😄 1
No name Posted March 13 Posted March 13 1 hour ago, Markoss said: Daleko je od prajma. Kao sto je daleko bio i Krunic npr kad je dosao. Ali svako, sasvim dobro ime za Zvezdu. Kolumbijac isto tesko da moze da bude visok i snazan stoper. Videh ga uzivo, cini mi se da je i nizi od Veljkovica. Treba jos jedan stoper, inace cemo opet sami sebe da pobedjujemo. I golman isto. Ključ će biti u kontinuitetu štopera, da što više igraju zajedno. Bude li milojevic menjao i rotirao kao što zna, uspeha tu neće biti. Ako je Veljković sklon povredama , to će doći kao kec na deset milojevicu da tumba odbranu svako kolo, da ga štedi za Evropu i jace meceve, I eto problema. Idealan spoj su bili Dragović i Djiga. Iskustvo i mladost. Spremni fizički, da igraju svaki meč, pozrtvovani. Nisu mekani i svileni. Zato su i držali čvrsto zadnju liniji.
Shunsuke Nakamura Posted March 13 Posted March 13 Ne treba golman ako se Glazer vrati na nivo iz prve sezone. Treba njega forsirati do kraja sezone. Guteša je prosječan superligaški golman.
Markoss Posted March 13 Posted March 13 Nezadovoljni su u klubu Glazerom, a i Glazer je nezadovoljan klubom. Tako da cenim razlaz na leto, samo se plasim opcije po kojoj ce Gutesa biti prva opcija. 1
Shunsuke Nakamura Posted March 13 Posted March 13 51 minutes ago, Markoss said: Nezadovoljni su u klubu Glazerom, a i Glazer je nezadovoljan klubom. Tako da cenim razlaz na leto, samo se plasim opcije po kojoj ce Gutesa biti prva opcija. Koliko je dobar ovaj dečko Radanović za neku budućnost?
Milko Miller Posted March 13 Posted March 13 Gutesa mi je optimalno rešenje za dugogodišnjeg drugog golmana. Neće praviti probleme na klupi i nije katastrofa kad mora da uskoci, ali ipak nije kalibar za prvog golmana. Najbolja je varijanta da dolazi novi golman i mislim da sam već pra par dana pisao da bih voleo da pojurimo Kovačevića.
Markoss Posted March 13 Posted March 13 5 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Koliko je dobar ovaj dečko Radanović za neku budućnost? Meni bas dobar. Dosta bolji od Miladinovica. 1
Shunsuke Nakamura Posted March 14 Posted March 14 Miladinović je još kod nas? Inače onaj mali Marinković što su ga hajpovali brani za Bask koji ispada iz treće lige.
Markoss Posted March 14 Posted March 14 Jeste, ali suspendovan, mislim da brani za mladje omladince. Zakacio se s Terzicem ima sad dve godine vec. Od tad - trckaranje krugova oko terena. Kao i Sljivic svojevremeno, samo je on popustio, Miladinovic nije.
No name Posted March 16 Posted March 16 CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Glazer – Seol, Milosavljević, Đurić, Milson– Elšnik, Krunić – Maksimović, Kanga, Ivanić -Duarte Još jedna milojeviceva akrobacija. Ovaj put bez levog beka (Annan na klupi) Verovatno milson bek ...u sredinu je nagurao sve sto je mogao ( krunic, elsnik,kanga,Maksa)..Ivanic će valjda biti krilo... Nije da nismo navikli na akrobacije, tumbanje, rotiranje, spajanje nespojivog itd...jbg miloje...posle se cudimo što smo ne uigrani.
Мџе Posted March 16 Posted March 16 Srećna proslava 80. rodjendana našem velikom klubu. Malopre sam video okupljanje na Savskom trgu i teško mi je da zamislim sebe tu posle jučerašnjeg dana. Volim svoj klub ali mi je moja država i život u njoj mnogo bitniji da bi se pravio da živim u nekom mehuru. Što se igrača i trenera tiče njima velika podrška. Kakvi god da su kao ličnosti neki pojedinci tu, smatram da su svoju platu zaradili pošteno i da su nam igre dostojne našeg trenutnog renomea. Zbog toga ih treba pratiti makar preko TVa a kada dodje bolje vreme vratićemo se i na stadion. Velika si Zvezdo! 1
Recommended Posts