suptil Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Која је вероватноћа да се утакмица одложи и не игра у недељу?
Markoss Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 4 hours ago, Guru said: Gledam nešto statistiku Veljkovića koja je baš otužna, pa me zanima u čemu je on zapravo dobar, koji je uopšte profil štopera? Uz ogradu da ga nisam gledao ove sezone, pamtim ga kao - boljeg na zemlji nego u skoku, bira sigurna resenja uvek (u skladu s tim - retko kiksa), dobro se pozicionira, cvrst u duelu, borben, nije alibi igrac u tom smislu. Lose strane su sto je nizak i bezidejan sa loptom u nogama, i sem pasa prvom do sebe, bukvalno nista drugo ne moze. Bolji i sigurniji od Spajica, ali nam treba jos jedan stoper. Idealno bi bilo neko malcice visi i sposobniji da odigra nogom. 1
Amigo21 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 3 hours ago, suptil said: Која је вероватноћа да се утакмица одложи и не игра у недељу? Zasto bi se odlozila utakmica?
suptil Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 42 minutes ago, Amigo21 said: Zasto bi se odlozila utakmica? Pa ko bude sranje u subotu u Beogradu sta ocekivati od utakmice u nedelju?
Amigo21 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 20 minutes ago, suptil said: Pa ko bude sranje u subotu u Beogradu sta ocekivati od utakmice u nedelju? Iz tvojih usta u bozije usi. Mislim da se desi revolucija i vanredno stanje u Subotu pa da se utakmica odlozi za neka lepsa vremena...
Molina23 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Veljković je ono što je Spajić bio pre pucanja kolena. Sasvim solidan štoper koji je dobar parnjak i ispomoć nekom atleti skočku uz sebe. Nema teorije da sam nosi odbranu i iškoluje mlađariju, valjda toliko nisu odlepili. Brinu i te neke sitne povredice, mišić, leđa, kolena itd. Nije polovan međutim može zafaliti. To ga je koštalo mnogo manje mečeva za reprezentaciju i ako je tu deceniju već. Skoro sam ga slušao kod Ace u podkastu, jako fin i normala dečko. Pravi Dragović kućno vaspitanje profil ciganizma, ništa gardista i to baš raduje. Edited 14 hours ago by Molina23
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Šta nizak igrač od 187cm? Kao da igra košarku. Prije će biti da nema odraz a ne da je nizak.
Recommended Posts