suptil Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Која је вероватноћа да се утакмица одложи и не игра у недељу?
Markoss Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 hours ago, Guru said: Gledam nešto statistiku Veljkovića koja je baš otužna, pa me zanima u čemu je on zapravo dobar, koji je uopšte profil štopera? Uz ogradu da ga nisam gledao ove sezone, pamtim ga kao - boljeg na zemlji nego u skoku, bira sigurna resenja uvek (u skladu s tim - retko kiksa), dobro se pozicionira, cvrst u duelu, borben, nije alibi igrac u tom smislu. Lose strane su sto je nizak i bezidejan sa loptom u nogama, i sem pasa prvom do sebe, bukvalno nista drugo ne moze. Bolji i sigurniji od Spajica, ali nam treba jos jedan stoper. Idealno bi bilo neko malcice visi i sposobniji da odigra nogom. 1
Amigo21 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 3 hours ago, suptil said: Која је вероватноћа да се утакмица одложи и не игра у недељу? Zasto bi se odlozila utakmica?
suptil Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 42 minutes ago, Amigo21 said: Zasto bi se odlozila utakmica? Pa ko bude sranje u subotu u Beogradu sta ocekivati od utakmice u nedelju?
Amigo21 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 20 minutes ago, suptil said: Pa ko bude sranje u subotu u Beogradu sta ocekivati od utakmice u nedelju? Iz tvojih usta u bozije usi. Mislim da se desi revolucija i vanredno stanje u Subotu pa da se utakmica odlozi za neka lepsa vremena...
Molina23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Veljković je ono što je Spajić bio pre pucanja kolena. Sasvim solidan štoper koji je dobar parnjak i ispomoć nekom atleti skočku uz sebe. Nema teorije da sam nosi odbranu i iškoluje mlađariju, valjda toliko nisu odlepili. Brinu i te neke sitne povredice, mišić, leđa, kolena itd. Nije polovan međutim može zafaliti. To ga je koštalo mnogo manje mečeva za reprezentaciju i ako je tu deceniju već. Skoro sam ga slušao kod Ace u podkastu, jako fin i normala dečko. Pravi Dragović kućno vaspitanje profil ciganizma, ništa gardista i to baš raduje. Edited 7 hours ago by Molina23
Recommended Posts