Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

4 minutes ago, Milko Miller said:

U napadu sigurno moramo da zamenimo Silasa, a u odbrani vrlo moguce da ostaje samo Seol. Verovatno nece biti promene na sredini terena (Krunic, Elsnik, Ivanic). Tako da nas svakako ceka neka rekonstrukcija sredjnje velicine.

Istina s tim da imamo dosta krila a bekova samo dva. Mimović je odlično sarađivao sa Olajinkom protiv Bodea na Marakani i to bi opet mogla da bude dovoljno dobra veza u kvalifikacijama a ovako sve iz starta.

16 minutes ago, Drug Crni said:

Pozivam sve prave i isrene Zvezdaše na bojkot kluba, sve dok na njegovom čelu sede oni koji su pokazali srednji prst građanima!

Ružno od tebe brate. Mi koji pratimo nismo pravi i iskreni? Na kraju to je lični izbor i ne tiče se nikoga, kao kada se kladiš i daješ pare toj mafijaškoj hobotnici. Tvoja stvar.

• Like 3
  • Love 1
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1

Samo da izjavim da dozivljavam transfer blama zbog Zvezdana na toliko nivoa, koliko to do sada nije bio slucaj, a na opasno velikom broju nivoa je vec bio. 

Stvarno razmisljam sta da radim veceras, da li da odem ili bojkotujem.

Zao mi je da bojkotujem igrace i klub kao klub... Ako ne odem a bude barem malog nekog povika protiv njega i zvalavog mu poslodavca, tek onda ce mi biti zao.

A ako odem i pravimo se kao da se nista ne desava tek onda ima da poludim. 

Na stranu rezultat utakmice... 

• Like 3
  • Thanks 1

44 minutes ago, Drug Crni said:

Pozivam sve prave i isrene Zvezdaše na bojkot kluba, sve dok na njegovom čelu sede oni koji su pokazali srednji prst građanima!

I da navijamo za jedini pravi nemafijaški i nekriminalni klub koji se uvek dičio najpoštenijim ljudima na njegovom čelu.

AC Milan.

• Like 2
  • Thanks 1

33 minutes ago, Мџе said:

Ružno od tebe brate. Mi koji pratimo nismo pravi i iskreni? Na kraju to je lični izbor i ne tiče se nikoga, kao kada se kladiš i daješ pare toj mafijaškoj hobotnici. Tvoja stvar.

Smešno čitati da neko ko navija za Milan, drži moralne pridike o kriminalcima, mafiji i politici u klubu.

Tužan dan za svakog Milanistu. Otišao je tvorac velikog,modernog Milana i najuspešniji predsednik u njegovoj istoriji.

Krokodilske suze za kriminalcem i pedofilom....

Edited by TB Told

1 hour ago, Drug Crni said:

Ja pozivam sve Zvezdase da dodju na zapad i pokazu srednji prst prema lozi u kojoj sedi ljigavi Terzic. Ne smemo dozvoliti da nas od kluba odvoje oni koji od njega zive i kradu. Mi taj klub volimo bezuslovno i bez ikakve koristi. 

• Like 10
  • Love 2
  • Thanks 1

58 minutes ago, Don Dusko said:

Nastavicu da pratim Zvezdu ali sa daleko manje entuzijazma.... Jbg.

Slavicu dan kada ova protuva ode od Zvezde.

I ? Docice neko pošten " transparentan" fakultetski obrazovan, raditi sve po p-e-s-u  ? Shvatite da ne navijate za pojedinca nego za klub? Sutra da dodje neko drugi, opet bi se našli pojedinci da im nešto smeta, da negoduju , toga je uvek bilo i bice. 

Nisam ja potreban Zvezdi,  nego ona meni. Ja sam navijao za zvezdu i u doba Lukica,Toplice Spasojevica, I navijacu posle terzica.

Da li bi voleo da terzić nije tu ? Apsolutno DA...da li treba da prestanem da pratim klub jer je on tu ? Apsolutno NE....ja ne navijam za terzica nego za Klub,Grb, momke koji igraju.

• Like 11

Pozivam sve ljubitelje filma da ne idu vise na FEST i ne posecuju bioskope jer...

Pozivam sve ljubitelje knjige da ne kuouju knjige u Laguni jer...

Pozivam sve ljubitelje muzike da ne idu na Exit i Nišvil jer...

Pozivam sve ljubitelje sporta da ne gledaju arenine prenose jer...

Pozivam sve da ne koriste mts net i telefoniju, da zajebu jetel jer...

Pozivam sve da ne kupuju u Gigatronu, Tehnomaniji, Tehnomediji...

• Like 4

27 minutes ago, berti said:

Pozivam sve ljubitelje filma da ne idu vise na FEST i ne posecuju bioskope jer...

Pozivam sve ljubitelje knjige da ne kuouju knjige u Laguni jer...

Pozivam sve ljubitelje muzike da ne idu na Exit i Nišvil jer...

Pozivam sve ljubitelje sporta da ne gledaju arenine prenose jer...

Pozivam sve da ne koriste mts net i telefoniju, da zajebu jetel jer...

Pozivam sve da ne kupuju u Gigatronu, Tehnomaniji, Tehnomediji...

Pretpostavljam da svako ima neku svoju granicu iznad koje će se zaista odlučiti za neke od ovih stavki koje nabrajaš.

Čoču je za FK ta granica kod Terzinog srednjeg prsta i to je sasvim legitimno. Moja je recimo pređena pre više godina.

Znam da ima LŠ večeras, ali pojma nemam protiv koga Zvezda igra.

Bojkot ništa ne donosi, imamo primer par stotina metara dalje.

Izražavanje stava na stadionu bi možda donelo. Za sada to ne znamo a možda nikada nećemo ni saznati.

Što se utakmice tiče ne znam šta da očekujem, skroz čudan termin toliko da nemam osećaj da idem na utakmicu. Nadam se borbenoj igri pa šta bude.

Skontao sam i užasan momenat o objavi transfera Mimovića, pred utakmicu večeras, nadam se da ga neće poremetiti.

Kao je reč o protivnicima revolucije iz vrha kluba/države poruka je samo jedna i dao ju je Bakić sad već davno. Jurićemo se.

• Like 1