Tunji Awojobi Posted Thursday at 02:07 PM Share Posted Thursday at 02:07 PM 4 hours ago, merosina said: Mesi Stvorili su klincu veliki pritisak No shit 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Thursday at 02:21 PM Share Posted Thursday at 02:21 PM Maksimovič je odigrao u granicama mogućnosti i dobro je da nije bio igrač manje na terenu u evropskoj konkurenciji. To što trgovci ljudskim mesom dižu priču oo njga da već sad vredi desetine miliona je nažalost samo opterećenje za tog dečka pa mnogi koji sulušaju te kvazi novinare očekuju da Maksimović izdominira u LŠ i sam pobedi neku evropsku ekipu. mene više plaši što vidim da je dobar sa Radonjićem a to može da bude vrlo opasno po njegovu karijeru. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted Thursday at 02:23 PM Share Posted Thursday at 02:23 PM Ljudi ocekuju da daje po 2 gola i ima 3 asistencije svaku utakmicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted Thursday at 02:23 PM Share Posted Thursday at 02:23 PM Najveci propust Stutgarta je sto je propustio da skautira Van Spajka i Krunu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted Thursday at 03:34 PM Share Posted Thursday at 03:34 PM Svaka čast Rade! 19 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted Thursday at 03:49 PM Share Posted Thursday at 03:49 PM Inače fun fact oko Gutese: jedini razlog sto je priključen prvom timu na početku godine je zbog činjenice da su navijači blokirali transfer Terzine kombinacije iz OFK (Balsa Popovic) jer je isplivao snimak kako peva grobarske pesme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted Thursday at 04:01 PM Share Posted Thursday at 04:01 PM 25 minutes ago, božija noga said: Svaka čast Rade! Što bi rekli milanisti, Rade De Krujne ❤️ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted Thursday at 04:03 PM Share Posted Thursday at 04:03 PM 2 minutes ago, Molina23 said: Što bi rekli milanisti, Rade De Krujne ❤️ Treba nam njegov kontinuitet u Ls kao leba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted Thursday at 05:28 PM Share Posted Thursday at 05:28 PM (edited) Šta se dešava u glavi Andrije Maksimovića, samo on zna. Ovako, sa strane, ne deluje da ga je pojeo pritisak. Naprotiv, deluje samopouzdano onoliko koliko je potrebno, prizemljeno i da se lagano nosi sa svim tim. Drugo je što neki već sad od njega očekuju da izdominira svaku utakmicu. Ne znam ništa posebno o čoveku, pa se možda i izlupetam. Njemu karijeru od malena vodi Zoran Stojadinović koji, za razluku od buljuka ovih novokomponovanih menadžera, deluje kao ozbiljan čovek koji zna svoj posao, bar na osnovu javnih nastupa. A i to što je nekog od talentovanog dečačića iz škole fudbala doveo na ovaj nivo valjda nešto govori. Takođe, ne bi Maksimovićevu dalji razvoj trebalo porediti sa karijerama tipa Jankovića jer su to potpuno različite dimenzije talenta i potencijala. Edited Thursday at 05:29 PM by pentatonik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted Thursday at 08:44 PM Share Posted Thursday at 08:44 PM 3 hours ago, pentatonik said: Šta se dešava u glavi Andrije Maksimovića, samo on zna. Ovako, sa strane, ne deluje da ga je pojeo pritisak. Naprotiv, deluje samopouzdano onoliko koliko je potrebno, prizemljeno i da se lagano nosi sa svim tim. Drugo je što neki već sad od njega očekuju da izdominira svaku utakmicu. Ne znam ništa posebno o čoveku, pa se možda i izlupetam. Njemu karijeru od malena vodi Zoran Stojadinović koji, za razluku od buljuka ovih novokomponovanih menadžera, deluje kao ozbiljan čovek koji zna svoj posao, bar na osnovu javnih nastupa. A i to što je nekog od talentovanog dečačića iz škole fudbala doveo na ovaj nivo valjda nešto govori. Takođe, ne bi Maksimovićevu dalji razvoj trebalo porediti sa karijerama tipa Jankovića jer su to potpuno različite dimenzije talenta i potencijala. Jajara i secikesa koja je i za onih par meseci u Zvezdi uspela da unisti sve sto je dotakla i da se ugradi u ugovore 10ak igraca. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted Thursday at 09:08 PM Share Posted Thursday at 09:08 PM 13 hours ago, JPM said: Navijač navija za JEDAN klub Pa imamo ovde na forumu zvezdase, a ustvari relaovce, jezerase, topdzije...🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted Thursday at 09:11 PM Share Posted Thursday at 09:11 PM Ko što rekoh, ne znam ništa o čoveku iza zavese i nemam razloga da ne verujem u to što kažeš. Znam da je neko vreme bio sportski direktor Zvezde, a i naleteo sam negde na tekst gde je Maksimovićev otac rekao da je vođenje karijere odavno poverio Stojadinoviću. Odbojan mi je generalno taj svet, a u konkretnom slučaju sam više aludirao na to je verovatno bolje što je Maksimoviću Stojadinović menadžer nego npr. Dudić. Inače, kad smo kod menadžera, znam da se pričalo ko je menadžer Endiajea, ali sinoć sam prvi put čuo da je Stojić rekao da je njegov sin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted Thursday at 09:20 PM Share Posted Thursday at 09:20 PM 6 minutes ago, pentatonik said: Ko što rekoh, ne znam ništa o čoveku iza zavese i nemam razloga da ne verujem u to što kažeš. Znam da je neko vreme bio sportski direktor Zvezde, a i naleteo sam negde na tekst gde je Maksimovićev otac rekao da je vođenje karijere odavno poverio Stojadinoviću. Odbojan mi je generalno taj svet, a u konkretnom slučaju sam više aludirao na to je verovatno bolje što je Maksimoviću Stojadinović menadžer nego npr. Dudić. Inače, kad smo kod menadžera, znam da se pričalo ko je menadžer Endiajea, ali sinoć sam prvi put čuo da je Stojić rekao da je njegov sin. Ma isti ti djavo, sve to zavisi od kontakata, a ni ne znam koga vise Stojadinovic zastupa. Usao u Zvezdu da izmesetari, i zatvorio vrata u Partizanu tada koji je od njega i napravio menadzera. Stojicev sin je posredovao transferu. Endiaje je u agenciji koja je sklopila dil sa Stojicevim sinom da ovog zastupa dok je u Srbiji. Cim ovaj ode, tu se prica zavrsava. Tako to funkcionise manje vise. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted Thursday at 11:53 PM Share Posted Thursday at 11:53 PM 16 hours ago, Dzo23 said: Kao prvo, imali smo 7-8 povredjenih igrača, i to jako bitnih. To je za nas ipak previše. E sad, zašto nemamo npr adekvatne bekove u zamjeni, to je dobro pitanje i za stručni štab i za upravu. Druga stvar, zašto se spočitava Milojeviću to što je odgovorio Kuzmanoviću? Gest bivšeg reprezentativca Srbije i navijača Zvezde (deklariše se) apsolutno je jadan i sramotan. Snimaš video gdje želiš sreću i pobjedu Štutgartu, pa mislim... Čemu to? Covek najbolje godine karijere proveo u Stutgartu. U zvezdi nikad nije bio Link to comment Share on other sites More sharing options...
KCRivers Posted Friday at 10:58 AM Share Posted Friday at 10:58 AM Ako se ne varam, u prvom mandatu, Miloje je bio veci gospodin, nije imao ovakve ispade u javnim nastupima ( Kuzmanovic ), ne znam sta se promenilo da sad ovako nastupa i komentarise sve i svasta i cak bude pomalo i neprijatan prema novinarima. To je ozbiljan korak u nazad za njegovu reputaciju trenera Zvezde bar sto se mene tice. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted Friday at 01:02 PM Share Posted Friday at 01:02 PM 1 hour ago, KCRivers said: Ako se ne varam, u prvom mandatu, Miloje je bio veci gospodin, nije imao ovakve ispade u javnim nastupima ( Kuzmanovic ), ne znam sta se promenilo da sad ovako nastupa i komentarise sve i svasta i cak bude pomalo i neprijatan prema novinarima. To je ozbiljan korak u nazad za njegovu reputaciju trenera Zvezde bar sto se mene tice. On je evidentno pukoa pod pritiskom rada u Zvezdi, uz to do izrazaja dolaze i neki posebni "maniri" kojima bas ne treba da se covek hvali. Miloja izrazito postujem zbog itekako realnih starih zasluga i onoga sto je postigao sa Zvezdom, prakticno je bio tvorac naseg uzleta u jevropi, ali danas on nije trener za nas klub. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted Friday at 01:23 PM Share Posted Friday at 01:23 PM 20 minutes ago, Manoly said: On je evidentno pukoa pod pritiskom rada u Zvezdi, uz to do izrazaja dolaze i neki posebni "maniri" kojima bas ne treba da se covek hvali. Miloja izrazito postujem zbog itekako realnih starih zasluga i onoga sto je postigao sa Zvezdom, prakticno je bio tvorac naseg uzleta u jevropi, ali danas on nije trener za nas klub. Zasto mislis da nije trener za nas klub, i ako moze bolje zasto klub nije uspeo da nadje takvog 30 godina? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Friday at 01:25 PM Share Posted Friday at 01:25 PM možda im i ne odgovara bolji trener mislim ovoj bandi koja vodi klub 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Dres Posted Friday at 01:45 PM Share Posted Friday at 01:45 PM Mislim da je Milojević, sa svim manama i ograničenjima, trenutno bolji deo kluba. Čini mi se da nismo ni svesni koliko je teško sastaviti dobar tim u klubu u kome se menjaju igrači kao na traci. Trebalo je u tim okolnsotima izbaciti Bodo koji je u tom pogledu gotovo sve suprotno od nas. Kada bi se drugačije postavile stvari onda bi verovatno imali boljeg trenera od Milojevića. Slažem se naravno da mu izjave kao posle meča sa Štutgartom nisu potrebne, ali je svakako to posledica rada pod pritiskom kao što Manoly gore reče. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Friday at 02:36 PM Share Posted Friday at 02:36 PM Moje mišljenje da Miloje nije za nas, ako kojim slučajem mozemo do Nagelsmana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liv7 Posted Friday at 02:55 PM Share Posted Friday at 02:55 PM (edited) Nije lako biti trener Zvezde,a jos manje je lako sklopiti tim.4 od 5 golova protiv Stutgarta da li su igraci,koji nisu zeleli da dodju,dok Zvezda ne obezbedi igranje u Ligi Sampiona.I tako ce biti i dalje,dok domaca liga bude ovakva kakva jeste,a ne vidim sansu za neko poboljsanje.Vrlo je tesko uspostaviti neki sistem,kontinuitet... Edited Friday at 02:56 PM by liv7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted Friday at 03:09 PM Share Posted Friday at 03:09 PM Ništa kao naš bludni sin ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted Friday at 05:48 PM Share Posted Friday at 05:48 PM 4 hours ago, Cavani said: Zasto mislis da nije trener za nas klub, i ako moze bolje zasto klub nije uspeo da nadje takvog 30 godina? Mislim da Miloje, koliko god nazivan pedantnim strucnjakom, u kontinuitetu ne moze da se prilagodi takticini strategiji priprema meceva na ozbiljnom nivou fudbala u kom Zvezda realno ucestvuje poslednjih sezona. Miloje je itekako umeo u pojedinacnim slucajevima da sjajno pripremi tim i ubode sa linijama tima, ali su to ipak izdvojeni slucajevi. Po meni veliko je pitanje hoce li neki zaista kvalitetniji trener povesti Zvezdu i to iskljucivo zavisi od foteljasa koji su odavno pokazali koliko ne rade u interesu kluba, ali Miloja je isto tako Zvezda prerasla shodno onome sto se desava i potrebi da se raste iz sezone u sezonu izlazeci na megdan najboljima i boljima od sebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted Friday at 07:02 PM Share Posted Friday at 07:02 PM Zanima me da li se razmislja alternativa za Djigu. Ako ne ode na zimu, sve izvesno da ce otici na leto. Veljkovic bi bio dobra zamena, s'obzirom da mu na leto istice ugovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted Friday at 11:43 PM Share Posted Friday at 11:43 PM 4 hours ago, merosina said: Veljkovic bi bio dobra zamena, s'obzirom da mu na leto istice ugovor. Ne bi bio dobra zamena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts