Čvarkov Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Eh koliko puta ponovljeno "da Radonja nije baš toliko luda glava"... Prijem, for, pun sprint i precizan udarac. Milina. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 54 minutes ago, CuaTheTime said: Kakav si? Odlican brate, verujem da si i ti kao i 80% navijaca zatego dvojku pre meca 😁. Posle bitke je lako. Markosu svaka cast na proceni, meni je delovalo da ce nas nabiti nesto slicno kao Monako. Sve u svemu svaka cast momcima, konacno jedna utakmica koju gledamo sa osmehom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Igor_ said: Odlican brate, verujem da si i ti kao i 80% navijaca zatego dvojku pre meca 😁. Ja stavio 1X pa obrisao sa tiketa, čisto da ne izbaksuziram, ne zato što nisam bio siguran. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Velika pobeda, pade kamen sa srca. Nadam se da je i ta psiholoska barijera konacno razbijena. Leze nam te Švabe. Izbacivali smo Bajern, Keln, Kajzerslaiteren. Dobili ove veceraa. Sad i u basketu da ih roknemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago On 11/26/2024 at 2:07 PM, Sokmeniki said: Pozicijom na tabeli jesmo druga najgora, ali realno gledajuci imali smo bas tezak raspored. Igrali smo protiv dve ekipe iz lige petica na strani i protiv Barselone kuci. Tu se realno nisu mogli bodovi uzeti. Jedina utakmica koja je bila "laksa" jeste Benfika kuci i nismo lose tu izgledali. Pri tome ni jace ekipe ne upisuju bodove protiv Benfike, a ne mi koji imamo i 5 puta jeftiniji i neiskusniji sastav od njih. Mi smo iz 4 sesira dobili 2 najteze ekipe, protiv svih ostalih bi isli na 3 boda. Neuspjeh bi bio da smo dobili Seltik kuci, Sturm ili Slovan u gostima pa da ne uzmemo boda, a ne ovo sad jer prosto nije bilo realno da se bilo sta pobjedi. Ipak vjerujem da cemo sutra bas dobro odigrati, ako su se svi povrijedjeni oporavili, i da cemo namuciti Stutgart i uz malo srece sto da ne odnijeti sva 3 boda. Kao sto sam rekao, nisi bili realno ovi porazi i pozicija, prije svega zbog povreda, ali i zbog rasporeda. Mi smo mnogo jaci i od Dinama i od sve boranije ispod 25 mjesta osim Leipziga i PSG-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Milojevic bas ne moze da iskulira na konferencijama ni nakon pobede. Sad pominje Zdravka Kuzmanovica i neke njegove izjave od ranije. Neverovatno da je ovo isti covek koji je bio primer pravog trenera i profesionalca gde god se pojavljivao. Svaka mu cast za pripremu ovog meca i velicanstvenu pobedu, ali smatram da mu ovakve stvari ne prilice. Sa takvim razmisljanjem nece umeti posteno da se raduje i nece raditi da bi ostvario rezultat, nego da bi pokazao nekom drugom da gresi. Ne razumem cemu to. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Realno je pod velikim pritiskom jer se proziva i za ono što nije kriv, tako da razumem njegovu reakciju. Kad ovako spremi i vodi utakmicu ima pravo i na takve reakcije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago (edited) Jeste, po pitanju javnih istupa se dosta promenio u odnosu na prvi mandat. To sam pominjao više puta kao nešto što mi se ne dopada kod njega. Inače, Kuzmanovića je pomenio odmah posle utakmice, tokom izjave u miks zoni. Duduše, ni Kuzmanović se sveukupno nije najbolje poneo, ali mogao je i morao Milojević da to ignoriše, makar javno. Međutim, ono što je mnogo bitnije, čovek rezultatima samo tako poklapa sve one koji ga kritikuju i prizemno pljuju i vređaju. Ne kažem da bi morao da otćuti na sve, ali bi morao da to radi odmerenije. Edited 2 hours ago by pentatonik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Коначно једно лепо вече у Лиги шампиона. После свих оних пораза и понижења, од чега је било доста и до среће и повреда, безвезе примљених голова, дошло је вече када се све поклопило - доста играча опорављено, свако на својој позицији, плус добро припремљена тактика. Оно што је важно је да се кренуло храбро у утакмицу, са намером да се бори, да се шиба, да се игра фудбал. Три ствари које су, по мени, биле пресудне су: -трећи гол у правом тренутку, када се ломило; -правовремене и добре измене (мислим, пре свега, на Иванића и Радоњу): -одлука да се настави са игром у вођству, а не бункерисање. Браво за Милоја и играче, значиће им ово много! Браво за све који су били на утакмици! Надам се да ће ова победа подстакнути и остале да се у следећој утакмици стадион напуни до краја, као против Барселоне, само овај пут због Звезде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Nisam pratio sve izjave Kuzmanovića ali još pre revanša sa Norveškim Bodom pogađao je pravo u sridu, bez ikakve zlobe ili mržnje sve čisto fudbalski. Ako je to sve isproviciralo Miloja da konačno zaigramo fudbal znači uspeo je da probudi fudbalera Miloja a ne taktizera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Quote Ja iskreno kažem i uvek sam bio, da ne vidim neke velike šanse da oni narednih par utakmica osvoje jedan bod” Ovo je izjava Kuzmanovića koja je zasmetala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Kako lepo vece na Marakani. Imali smo svi osecaj da veceras prosto mora da bude pobeda. I bila je, jos kakva. Ovo ce se dugo pamtiti. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago To za punjenje stadion ne verujem da će se desiti. Hteli mi to da priznamo ili ne, najveći deo publike ne dolazi na stadion zbog Zvezde već zbog popularnosti protivnika. Sem one sapun faze više manje je tako uvek bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 28 minutes ago, Čvarkov said: Ja stavio 1X pa obrisao sa tiketa, čisto da ne izbaksuziram, ne zato što nisam bio siguran. Ti ko moj ćale kad mi kaže znao sam koji će biti rezultat ali nisam uplatio jer ne volim kocku 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 3 minutes ago, TB Told said: Ovo je izjava Kuzmanovića koja je zasmetala. Moguće da je to zasmetalo Milojeviću, ali on se referisao na Kuzmanovoćevu izjavu na mrežama pred utakmicu u kojoj je poželeo Štutgartu da pobedi Zvezdu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 20 minutes ago, СтелаРоса said: Milojevic bas ne moze da iskulira na konferencijama ni nakon pobede. Sad pominje Zdravka Kuzmanovica i neke njegove izjave od ranije. Neverovatno da je ovo isti covek koji je bio primer pravog trenera i profesionalca gde god se pojavljivao. Svaka mu cast za pripremu ovog meca i velicanstvenu pobedu, ali smatram da mu ovakve stvari ne prilice. Sa takvim razmisljanjem nece umeti posteno da se raduje i nece raditi da bi ostvario rezultat, nego da bi pokazao nekom drugom da gresi. Ne razumem cemu to. Realno po njemu se prosipa sleper govana redovno i svugde, a cinjenice kazu da je najuspesniji trener Zvezde u poslednjih 30+ godina. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 7 minutes ago, TB Told said: Ovo je izjava Kuzmanovića koja je zasmetala. Zapravo sad tek vidim da je Kuzmanovic pre meca snimio video gde pozdravlja navijace Stutgarta i kaze da ocekuje pobedu nad Zvezdom. Verovatno je to. I jeste zaista bezveze od njega, ali opet mislim da takve stvari ne treba da budu u fokusu posle ovakvih pobeda. U redu je to spomenuti ako se ukaze prilika, ali ako ti dolazis na konferenciju i vec ti je unapred u glavi neki Kuzmanovic, Fedja Dudic ili novinar, to znaci da ti je fokus malo skrenuo sa puta. 1 minute ago, Cavani said: Realno po njemu se prosipa sleper govana redovno i svugde, a cinjenice kazu da je najuspesniji trener Zvezde u poslednjih 30+ godina. Slazem se, i jeste cinjenica da je najuspesniji u tom periodu. Ali ja ne prosipam sleper govana po njemu i jako me smara da slusam takve konferencije i izjave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 5 minutes ago, pentatonik said: Moguće da je to zasmetalo Milojeviću, ali on se referisao na Kuzmanovoćevu izjavu na mrežama pred utakmicu u kojoj je poželeo Štutgartu da pobedi Zvezdu. U množini je pričao kad je reč o izjavama Kuzmanovića. "Zna on kakve je izjave davao". No na kraju nije ni bitno, ne treba se previše baviti time. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago (edited) On 11/26/2024 at 6:30 PM, Molina23 said: Isti taj Štutgart odmah nakon Reala, 1-1 sa Spartom, izgubio od Atalante. Zvezda je sabila Benfiku u II poluvremenu, Inter u prvom itd. Analizirati ekipe na osnovu seciranih delova mečeva je besmisleno. Imamo šansu protiv Štutgarta definitivno, i da nas ne potcene. Naročito ako se priključi neko od trojca Ivanić/Mimović/Bruno. Kakvo rokenrol veče, samo za odabrane ludake. Najbolji je osećaj kad si zvezdaš ❤️ Edited 3 hours ago by Molina23 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Sreća prati hrabre, floskula ili ne tako je bilo večeras. Dobro postavljena pozicija, agresivni i konkretni sa loptom. Odlična, pre svega, psihička priprema utakmice, gde nismo pali posle primljenog gola posle loše reakcije Seola. Zašto kažem sreća, ko zna gde bi utakmica otišla da nije bio onaj mali ofsajd i da onaj švaba ne promaši loptu kod gola Krunića. Ovako smo odigrali pametno drugo poluvreme. Uz pravovremene izmene iskoristili to što je Štutgart izašao visoko i napunili im mrežu, mada je moglo još par komada. Opet se pokazalo koliko znači da imaš brze igrače koji mogu da istrče kontru i imaju dobru završnicu protiv jačih protivnika a u ovoj ligi šampiona su skoro svi takvi. Silas i Radonjić su idealni igrači za nas u ovoj konstelaciji snaga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 10 minutes ago, СтелаРоса said: Zapravo sad tek vidim da je Kuzmanovic pre meca snimio video gde pozdravlja navijace Stutgarta i kaze da ocekuje pobedu nad Zvezdom. Verovatno je to. I jeste zaista bezveze od njega, ali opet mislim da takve stvari ne treba da budu u fokusu posle ovakvih pobeda. U redu je to spomenuti ako se ukaze prilika, ali ako ti dolazis na konferenciju i vec ti je unapred u glavi neki Kuzmanovic, Fedja Dudic ili novinar, to znaci da ti je fokus malo skrenuo sa puta. Slazem se, i jeste cinjenica da je najuspesniji u tom periodu. Ali ja ne prosipam sleper govana po njemu i jako me smara da slusam takve konferencije i izjave. Mozes onda da zamislis koliko njega smara da slusa najgore kritike ljudi koji nisu ni delic uspesni u svom poslu koliko je on u fudbalu. Samo na ovom forumu ce se naci posle svakog losijeg rezultata 30 nickova koji ce da ga zovu strucnjak, pedantni takticar, neznalica, Sisoje i slicno. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Mnogo se previđa to da je potrebno vreme da se stvori tim. I tu nije samo reč o uigravanju na terenu, nego da se među igračima stvori timska hemija i zajedništvo. Ova ekipa je na okupu jedva više od tri meseca i da je neke sreće, pravi rezultati bi tek trebalo da dođu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) Miloje treba da se potrudi da mu većina utakmica bude pripremljena dobro i odigrana u visokom ritmu. Ne tražu niko da dominiramo protiv Barse ili Intera ali mora da se vidi da ekipa nešto igra a ne samo dupli blok. U domoćem takmičenju svaka utakmica mora da se igra u fulu pa ako možemo da damo 10 golova i treba da ih damo a ne da razvačimo ko panta pitu. Bilo je ove jeseni puno toga za kritiku i nema tu ljutnje nego rad i borba, to će doneti uspehe. Tako se svi ućutkaju a ne da mu Dule servira pitanja posle prve pobede. Edited 2 hours ago by Perkos2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 1 minute ago, Cavani said: Mozes onda da zamislis koliko njega smara da slusa najgore kritike ljudi koji nisu ni delic uspesni u svom poslu koliko je on u fudbalu. Samo na ovom forumu ce se naci posle svakog losijeg rezultata 30 nickova koji ce da ga zovu strucnjak, pedantni takticar, neznalica, Sisoje i slicno. Brate to je pritisak sa kojim se treba nositi ako se bavi tim poslom i zaradjuje novac koji zaradjuje. Najbolje da ce oni tamo da treniraju i trce po travi za milione evra i da niko nista ne sme da im kaze. Opet kazem, nemam ja nista protiv toga da on nekoga napusi i uzvrati mu, ali kada se ukaze prilika za to. Nervira me sto mi deluje da mu je sve to previse uslo u glavu, a to ne sme sebi da dozvoli. Ali ajde da ne duzimo sad o ovome, ni nije toliko bitno, da ne kvarimo ovakvo vece. Bravo Zvezdo, bravo Miloje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 15 minutes ago, Cavani said: Mozes onda da zamislis koliko njega smara da slusa najgore kritike ljudi koji nisu ni delic uspesni u svom poslu koliko je on u fudbalu. Samo na ovom forumu ce se naci posle svakog losijeg rezultata 30 nickova koji ce da ga zovu strucnjak, pedantni takticar, neznalica, Sisoje i slicno. Pedantni strucnjak, ja se izvinjavam. I to nije izmisljeno ovde, tako ga zove sisoje iz Mocart Sporta. Sve ste vec rekli, odlicno postavljena utakmica, odlicne izmene, doza srece kada je trebalo. Na kraju ce se pamtiti samo rezultat, i to dugo. Ja bih sa nekih 7 bodova bio prezadovoljan, kakav crni prolazak dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts