Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

Ilic na golu, stoperi Djiga, Spajic (jbg gura ga Miloje iako bih ja stavio Lekovica) i Drkusic. Po bokovima Seol i Prucev. Vezni red  Krunic, Elsnik i Maksimovic  i u napadu Endiaj i Silas

Nadam se da ce ovakav biti sastav bez Rodica. Dovoljno je sto mora da igra Spajic

37 minutes ago, Bax said:

Javite gospodinu Terziću ko je najbolji klub na Balkanu, upravo uzima 7. bod u LŠ

Najbolji klub na balkanu igra sutra.

31 minutes ago, Markoss said:

Darjan je sisica, ali i Milojevic smara sa tim kabadahijskim stavom, pogotovo jer ne ume dve recenice da sastavi. 

I ti bi da si trener pa da ti pisu iste gluposti od 2017.

• Like 1
  • Ha-ha 1

1 hour ago, Bax said:

Javite gospodinu Terziću ko je najbolji klub na Balkanu, upravo uzima 7. bod u LŠ

U ligi konferencije.

Ovo što oni igraju i sa kim....još na sve im Seltik dolazi.

Videli smo u Minhenu, da je to ista priča kao i mi,kada naletiš na aždaje.

• Like 1
  • Ha-ha 2

Gledam kvote za sutra i previše nas respektuju, iz 1 u 1 je bednih 21. Ja sam očekivao bar 70.

Edit : U slučaju naše hipotetičke pobede šta mislite koji rezultat je realniji, 2:0 ili 3:1. Moram zakuvati patriotski tiket za svaku našu utakmicu u LŠ.

Edited by Урош19

Lepa prilika za promociju kluba, za marketing da se sve podigne na još viši nivo. Sve oči fudbalskog sveta biće ka Barseloni, na nama je da se borimo i damo maksimum.

Igrali smo mi sa tadašnjim šampionom Evrope Liverpulom ovde pre 6 godina, pa igrali smo prošle godine sa šampionom Evrope MAN'CITY dvomeč, gde smo se sasvim fino pokazali.  Uspeli smo da dobijemo Liverpul, I da postignemo 3 gola Mančesteru u dvomeču.

Ivanic bi mnogo značio, Duarte...Ali dobro. 

Koliko čujem ovo je planirana postava, što je svakako plus, I razloga što nema sta da sa se izgubi. Bar se nisi zabunkerisao, a poraz je realan kako god. Ovako će bar reci, izašao je da igra,  nije eksperimentisao 🙂

Šerif  

Milson Maksimovic  Silas 

Krunic  Elšnik 

Rodic  Djiga - Spajic -Seol

• Like 1

5 hours ago, Bugl Khan said:

A protiv Monaca? Jesmo tamo što vidjeli?

Protiv Monaka smo izgubili 5-1, isto kao i pre 3 god, bilo je tipa 4-1 (nisu mnogo ni menjali tim).

Sa Monakom smo na Marakani izgubili 0-1, uz ne dosudjen penal i dosta dobru igru. Dinamo je igrao 2-2 na vaterpolo terenu, ne znam kako je uopšte dozvoljena da se igra u onim uslovima.

I da ne krežemo kako je isto za oba protivnika, jer baš me zanima kako bi Barsa večeras vezla po terenu da treba uzmu vaterpolo kapice.

Nemoj da misliš da umanjujem rezultate, Dinamo je dobio pošteno svoje protivnike, ali to je Slovan i najgori Salzbur u zadnjih 15 god (dobio ga Šturm 5-0 pre mesec dana, koji deli začelje sa nama i ostalom buranijom).

Poenta je da u LŠ je ključna stvar pored sreće i raspored i protivnici. Protiv odličnih timova, da ne kažem elitnih nemamo nikakve šanse ni kući ni u gostima a tu mislim na ceo Balkan, ne samo SFRJ.

Imate Seltik, za nokaut fazu kući, svaka čast. Da li bi Zvezda imala isto ovoliko bodova sa tim rasporedom? Apsolutno to ne tvrdim, ali ne bi bila ni na "nuli"...

Pozdrav

12 hours ago, Урош19 said:

Gledam kvote za sutra i previše nas respektuju, iz 1 u 1 je bednih 21. Ja sam očekivao bar 70.

Edit : U slučaju naše hipotetičke pobede šta mislite koji rezultat je realniji, 2:0 ili 3:1. Moram zakuvati patriotski tiket za svaku našu utakmicu u LŠ.

2-0

Tako smo dobili Liverpul 06.11

Sa tim rezultatom bi prošli Barsu 96

Eto malo simbolike ako već imaš višak para😀

• Like 4
  • Ha-ha 1

Veceras je praznik fudbala u Beogradu i Srbiji, u goste nam dolazi poslije Reala najveci fudbalski klub na svijetu. Mozda i najveca utakmica u novijoj istoriji gledajuci protiv koga igramo i nakon koliko godina.

Barselona je uvijek imala najvece igrace u istoriji fudbala, najjacu skolu i veceras cemo vidjeti djelic toga sa Jamalom, Levandovskim, Rafinjom...

Nemamo sta da izgubimo, igramo rastereceno samo hrabro podrska i treneru i ekipi koja izadje pa sta Bog da. Trebace nam dosta srece prije svega da se nadamo nekom bodu, ipak ja vjerujem pa ce se i patriotski zategnuti 1 na kladionici. Nadam se rezultatu 2:0 ili 2:1, a ovi "navijaci" sto su se vec predali prije utakmice i sto vec pripremaju teren za vrijedjanje ako veceras lose krene se ne mogu smatrati navijacima Crvene zvezde.

Sa zadnje utakmice protiv Barselone, nadam se i vecem spektaklu veceras. 😁