CuaTheTime Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Zatvara levu stranu Roda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 47 minutes ago, CuaTheTime said: Zatvara levu stranu Roda Ciju? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 2 hours ago, JPM said: Kako se osecate povodom spoznaje da ce Lamine Yamala da cuva Rodic? Jedva čekanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boka Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Ilic na golu, stoperi Djiga, Spajic (jbg gura ga Miloje iako bih ja stavio Lekovica) i Drkusic. Po bokovima Seol i Prucev. Vezni red Krunic, Elsnik i Maksimovic i u napadu Endiaj i Silas Nadam se da ce ovakav biti sastav bez Rodica. Dovoljno je sto mora da igra Spajic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Miloju je bolje da cuti, ispao bi pametniji. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 2 hours ago, Manoly said: Miloju je bolje da cuti, ispao bi pametniji. U poslednje vreme je bas mnogo nervozan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 2 hours ago, Manoly said: Miloju je bolje da cuti, ispao bi pametniji. Treba da bude jos gori prema pokusajima od novinara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 5 hours ago, JPM said: Kako se osecate povodom spoznaje da ce Lamine Yamala da cuva Rodic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bax Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Javite gospodinu Terziću ko je najbolji klub na Balkanu, upravo uzima 7. bod u LŠ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 16 minutes ago, CuaTheTime said: Treba da bude jos gori prema pokusajima od novinara. Darjan je sisica, ali i Milojevic smara sa tim kabadahijskim stavom, pogotovo jer ne ume dve recenice da sastavi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Naš odbegli sin konačno kući Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 37 minutes ago, Bax said: Javite gospodinu Terziću ko je najbolji klub na Balkanu, upravo uzima 7. bod u LŠ Najbolji klub na balkanu igra sutra. 31 minutes ago, Markoss said: Darjan je sisica, ali i Milojevic smara sa tim kabadahijskim stavom, pogotovo jer ne ume dve recenice da sastavi. I ti bi da si trener pa da ti pisu iste gluposti od 2017. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago (edited) Rodić Jamalu kad ga ovaj sutra pretrči po 34. put Edited 5 hours ago by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Todo Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 1 hour ago, Bax said: Javite gospodinu Terziću ko je najbolji klub na Balkanu, upravo uzima 7. bod u LŠ U ligi konferencije. Ovo što oni igraju i sa kim....još na sve im Seltik dolazi. Videli smo u Minhenu, da je to ista priča kao i mi,kada naletiš na aždaje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago On 8/28/2024 at 8:38 AM, Dragan Mićić said: Ja ne znam kako je vama ali ja prvi put u zivotu idem na utakmicu a osecam da necemo proci. A verovao sam i protiv onakvog Milana, pa posle 0-3 sa Slavijom i Rendzersom ali sad jok. Ovako je bilo pred Bode, ovako je i sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 2 hours ago, CuaTheTime said: Najbolji klub na balkanu igra sutra. I ti bi da si trener pa da ti pisu iste gluposti od 2017. Ja bukvalno nisam primetio da iko od medija pise o njemu lose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago (edited) Gledam kvote za sutra i previše nas respektuju, iz 1 u 1 je bednih 21. Ja sam očekivao bar 70. Edit : U slučaju naše hipotetičke pobede šta mislite koji rezultat je realniji, 2:0 ili 3:1. Moram zakuvati patriotski tiket za svaku našu utakmicu u LŠ. Edited 3 hours ago by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts