Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

2 minutes ago, suptil said:

Licno mi je glupo da uzivo gledam kombinocani tim Zvezde. Verovatno bih polaprvog poluvremena psovao u sebi da dodjem i trener izvede kombinovani tim. Tinejdzer dodje da gledaKostu ili Maksu ali njih nema.  Verovatno ce poseta porasti kako se ekipa bude uigrala.

Igramo u utorak protiv Intera, ocekivano je bilo da Miloje izvede kombinovani tim jer imamo veliki fond igraca pa da iskoristimo tu prednost u domacoj ligi.

E sad, problem je sto cemo mi ovu utakmicu umrtviti i dobiti na suvi kvalitet.

Ipak ja sam ubijedjen da bi taj pristup bio drugaciji da je na stadionu trenutno 25-30k ljudi a ne 5k.

I zbog toga ovakvi startovi u domacoj ligi nam dolaze glave u evropi, kao protiv Benfike gdje smo mlako usli u utakmicu i primili dva bespotrebna gola, jer iako igraci znaju da moraju uci jako, veoma je tesko se prebaciti na taj "mod" nakon serije domacih utakmica.

Da se ne zavaravamo, publika i navijači su većinski takvi da im je magnet za dolazak na stadion jačina irenome protivnika i važnost utakmice.

Tako je više-manje bilo i u "ona vremena", uz to da se dolazilo i zbog majstora fudbala. Izuzetak je perioda mobilizacije koji je pomenuo Stelarosa.

Poslednjih godina, utakmice LŠ su i neka vrsta prestiža za one koje Zvezda i fudbal generalno ne zanimaju, takoreći malograđanština. Nije prava paralela, ali te LŠ utakmice me podsećaju na ono u šta se pretvorila Premijer liga. Tradicionalnim navijačima sve je skuplje da odlaze na stadion, a na tribinama, pogotovo u Londonu, neki fenseraj i pozeraj.

• Like 1

Na šta liči penzioner Katai.

Šmekerski je okačiti kopačke o klin na vreme i imati osećaj kad je dosta.

Takođe sam mislio da je Ilić bolji igrač.

Op evo ga 1-1.

E moj Glazeru.Još seo povredi.

E moj Miloje,vodi kući ove penziose Kataija i Rodića.

Sad ce Dalsio to da poveze .

Uvedi bre dete da igra!!!!

Edited by Zadnji vezni