Knipex Posted August 28 Share Posted August 28 Duarte i Olajinka, kakav tandem hrtova Neverovatan presing su pravili na odbrambene igrače Bodoa. Vrhunska anticipacija kretanja protivničkih igrača i lopte. U jednom trenutku u prvom poluvremenu onaj bek Bodoa nije znao gde je levo. 29 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted August 28 Share Posted August 28 (edited) Pisajte Spajke i "Sisoje" po znalcima i mudrwcima za zapada ! Ovo je samo vasa pobjeda, kad je lose samo ste vi krivi, e sad ste jedini zasluzni. Bravo majstori Edited August 28 by Steve Gerrard 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Dres Posted August 28 Share Posted August 28 Sjajno spremljeni meč od strane MIlojevića. Igrači svi do jednog fokusirani i sa ogromnom željom. Hvang svakako najbolji igrač ovog tima. Spajić i Điga večeras perfektni! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boaće Posted August 28 Share Posted August 28 (edited) I daleko od toga da je ovo bio seljački bunker na 2:0. Oni jednu šansu nisu stvorili, prepustili smo im posed, ali smo bili mnogo opasniji. Bliži smo mi bili 3. golu sa par odličnih šansi, nego oni da smanje rezultat. I startnih 11 je pogodio, bez Rodića i Šerifa, i izmene je pogodio. Ma 10-ka. Edited August 28 by Boaće 34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted August 28 Share Posted August 28 1 minute ago, Bode said: Ne znam kad se to desilo, ali Djiga je postao zver od igraca. Neverovatno kako igra! Bio je odlican od kad je dosao 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 28 Share Posted August 28 Nanana Djiga Sampiona 10 3 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted August 28 Share Posted August 28 prva postava skoro pa perfekcija. Slovenac malo brze da se oslobadja lopte i Mirkec da sam sebi kaze koji mi je q.... Igraci koji su usli u zadnjih 20 min. slaboooo osim Ilica. Miloje "sisa" doktorski spremio utakmicu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 28 Share Posted August 28 Milojevic lud lik jbte, alal vera legendo! Ali Djiga veceras, majstore, svaka ti cast! Ivanic i Hvang posebno ❤️ Srce za sve, za sve, za sveeeee ❤️ 5 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted August 28 Share Posted August 28 Just now, CuaTheTime said: Bio je odlican od kad je dosao Da, ali ovaj nivo je da ga uzme neki klub iz lige 5 i to za ozbiljan kes, tipa 10-15 milki. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisaki Posted August 28 Share Posted August 28 Sta je ovo pa forum nije pao? Hvala ti Miloje,hvala ti Spajicu,hvala rupi,hvala Dilejama sa Severa sto forumnije pao.Mnogi veceras nece moci spavati.Neki od srece i mnogo piva neki sto im se nisu ostvarili snovi da se citiraju "Milije Sisoje,Spajic ovo ono,Mimovic... Hvala ti Zvezdo sto postojis. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 28 Share Posted August 28 Bravo! Zaslužen plasman u LŠ i sve čestitke igračima i stručnođ štabu na ovoj utakmici. Nadam se da će i oni sami uvideti da mogu da igraju pravi fudbal uz naravno veliki rad na treningu. Naravno terziću i njegovim fanovima neću čestitati nikad pošto će oni i ovaj uspeh iskoristit za još jednu pljačku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 28 Share Posted August 28 Jel mozemo sada da napravimo konsenzus da svako ko Miloja zove Sisoje, vredja i omalovazava, da je glup ko noc i da nema pojma o fudbalu. Covek je bukvalno zasluzio spomenik ispred kluba da mu se podigne. 15 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
29.05.1991 Posted August 28 Share Posted August 28 Điga je zver od igrača, Duarte vrlo zahvalan, svuda ga je bilo. Mimoviću je cena u ovom dvomeču porasla za minimum 500k, Terza trlja ruke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
keli165 Posted August 28 Share Posted August 28 Statua ispred Marakane da se digne gospodinu Milojeviću i svaki zvezdaš da se pokloni pre nego što uđe na stadion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted August 28 Share Posted August 28 Milojeve suze vrede vise od svih para u LS.Hvala ti veliki covece! 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted August 28 Share Posted August 28 Zato Terzić, ujutro kad ustane, prije kafe, čaja ili šta već pije..obavezno da pozove te Švabe koji hoće da daju 5 mil za njega ili koga već i da im javi kad i gdje stiže Šerif, da ga preuzmu. Jebote, kakav lik, smijao sam se iz očaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted August 28 Share Posted August 28 Btw Hvang je najbolji fudbaler u srpskom fudbalu od momenta kad su prodati Savicevic, Prosinecki, Jugovic i Mihajlovic. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 28 Share Posted August 28 J E B O T E Cz❤️❤️❤️ Odavno nisam pustio suzu radosnicu zbog Cz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted August 28 Share Posted August 28 1 minute ago, Cavani said: Jel mozemo sada da napravimo konsenzus da svako ko Miloja zove Sisoje, vredja i omalovazava, da je glup ko noc i da nema pojma o fudbalu. Covek je bukvalno zasluzio spomenik ispred kluba da mu se podigne. Svako ko ga nazove Sisoje ili pomene "zabranjeni nik" nabijem ga na onu stvar. Mozemo da ga volimo ili ne volimo,licno ga volim al mislim da necemo napredovati u buducnosti sa njim, al poslije svega nikako covjek ne moze biti nwzvan Sisoje. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Posted August 28 Share Posted August 28 6 minutes ago, CuaTheTime said: Jesmo prosli? Ja se ne plasim da kazem sta mislim. I dalje tvrdim da su oni jaca ekipa sa skromnim budzetom. Uhvatili smo ih na buku vrucinu individualni kvalitet nekolicine i ogromnom zeljom. U prvom mecu su mogli da nas rese ali nisu i obilo im se o glavu. Poklopilo se i igramo u ls. Uzivajmo. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 28 Share Posted August 28 Ja se sad stvarno nadam da necemo morati da prodamo Hvanga. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 28 Share Posted August 28 Miloje je simbol nove Zvezde! Djiga je stoper za lige petice. Ozbiljan mec smo veceras odigrali, bas ozbiljan. Svaka cast! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted August 28 Share Posted August 28 Drago mi je za Mimovica, ovakve utakmice mu dizu kvalitet u igri. Za godinu i po dana, napravili smo 2 buduca reprezentativna desna beka (Kosta i Mimovic) 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 28 Share Posted August 28 Just now, Nikola said: Ja se ne plasim da kazem sta mislim. I dalje tvrdim da su oni jaca ekipa sa skromnim budzetom. Uhvatili smo ih na buku vrucinu individualni kvalitet nekolicine i ogromnom zeljom. U prvom mecu su mogli da nas rese ali nisu i obilo im se o glavu. Poklopilo se i igramo u ls. Uzivajmo. Ovi jaci od nas? Batali brate tu vodu. Nemoj se ljutis ali dosta smo kvalitetniji od ovih. Da nismo promasili taktiku u prvoj, dobili bi i tamo. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 28 Author Share Posted August 28 Odlicna utakmica za nas. Mogli smo i koji gol vise da damo, ali vratilo nam se kroz sretni penal. Skoro da nije bilo loseg igraca danas na terenu. Mozda su malo losije odigrali Elsnik, Milson, od ovih sto su usli Endiaje, Puma. A donekle i Ivanic i Seol ali tesko da im se moze nesto zameriti jer su bili borbeni, imali su neke greske ali se i iskupili za njih. Odlicno su odigrali Duarte pre svih, nema razloga da Endiaje igra pre njega; zatim Djiga, koliko sutra novi ugovor da uz povecanje plate potpise 20mil otkupnu klauzulu 🙂 a sa njim u paru je i Spajic odigrao bez greske, kapa dole. Zatim standardni Hwang i ultra aktivni Olajinka, i cvrst na lopti, i isceprka je, i istrci u odbranu, steta sto nije gol dao... Mimovic isto dobar (nadam se da Rodica gledamo samo po nekim nasim njivama kad odmaramo Mimovica/Seola). Ilic nije imao mnogo posla ali ga je super odradio. Milojevic razumne poteze povukao - negde sam i napisao da moze Milson napolje a da Olajinka dok jos ima snage zaigra malo levo. Ocekivao sam Pruceva kao brzeg igraca ali je Miloje izabrao Pumu kao nesto jaceg u duelu ali moglo je to malo i da nas kosta. Dalcio takodje logican izbor da se zatvori sredina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts