Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Recommended Posts

Posted

Moze li neko od upucenijih @Markoss ili neko drugi da napise nesto o treninzima na pripremama.

Znam da se se u ovoj prvoj fazi akcenat stavlja uglavnom  na kondiciji, a da ce u drugoj fazi biti uigravanje i veci rad sa loptom. Pa me zanima kako izgledaju Miloju ovi omladinci sto su prikljuceni pripremama, i kakvu on ima sliku na osnovu vidjenog na treninzima. I kakav je Kraso na treninzima, kako radi...

Posted
15 hours ago, Markoss said:

Meni su od njega mnogo bolji i Dragovic, i Degenek (prvi mandat), i Le Talek i Vujadin (prva godina), i Milunovic (druga godina). 

Moze Djiga da napreduje, ali daleko od toga da je nesto neverovatno. Meni rang Srkija Babica ili Spajica. 

S druge strane, Boaci iz prvog mandata bukvalno za klasu najbolji spic u poslednjoj deceniji. Ne znam ni ko moze uopste u recenicu s njim, tipa Hugo, ali opet level ispod. 

Ako se dobro sećam, igrao je i Duško Tošić ponekad na štoperu, mada mu to nije bila primarna pozicija 

Meni je on najpotcenjeniji igrač Zvezde u poslednjih 15 godina. Imao je solidnu karijeru i pre i posle Zvezde, a dok je igrao za Zvezdu nemalom broju je bio predmet sprdnje. Ko da je Karleuša igrala, a ne on. A dečko je kidao, nije glumio ludilo i pružao je dobre partije.

• Like 5
Posted (edited)
18 hours ago, Markoss said:

Od Djige mogu sad 10 boljih stopera da nabrojim koji su igrali od 2010.

18 hours ago, Markoss said:

Meni su od njega mnogo bolji i Dragovic, i Degenek (prvi mandat), i Le Talek i Vujadin (prva godina), i Milunovic (druga godina). 

Moze Djiga da napreduje, ali daleko od toga da je nesto neverovatno. Meni rang Srkija Babica ili Spajica. 

ajde ajde reci ko se najvise izdvajao talentom ali i krivom prosloscu :classic_biggrin:

Edited by HAMMER
Posted

Neće Djiga u Arsenal za 20mil naravno, a ja bi se usudio reči, za sada... Điga je štoper velikog potencijala...onakve mrcine i zvjeri sa onakvom mobilnošću ne rastu na grani ...štoperi svakako sazrevaju kasnije ... Mene Điga podsjeća na slučaj Sadik..nebrušeni dijamant...

Posted

Jovanović je najtalentovaniji izdanak škole FK Vojvodina u poslednjih pitaj boga koliko godina...Ko je gledao utakmice kadetske i omladinske lige, neretko baš protiv Zvezde i Partizana zna koliko dominantno je izgledao u odnosu na ostale, bukvalno dve klase iznad...E sad, glava jeste problem, ali to su kod njega dečiji nestašluci, nema tu zlobe, stvar je godina i mentalnog sazrevanja...Na treninzima je uvek na 100%, vodi sportski život i tu problema nema...Ako stručni štab FKCZ uspe da taj potencijal "otključa" i razvije u pravom smeru, nebo je granica...Takav prvi korak, prvi dodir, osećaj za igru, kontrolu u punoj brzini, odavno nisam video...

• Like 10
  • Thanks 3
Posted
7 hours ago, HAMMER said:

ajde ajde reci ko se najvise izdvajao talentom ali i krivom prosloscu :classic_biggrin:

Ako promenim nekad nick bice to u - Krneta. 😄

• Ha-ha 2
Posted
1 hour ago, ZiS said:

Jovanović je najtalentovaniji izdanak škole FK Vojvodina u poslednjih pitaj boga koliko godina...Ko je gledao utakmice kadetske i omladinske lige, neretko baš protiv Zvezde i Partizana zna koliko dominantno je izgledao u odnosu na ostale, bukvalno dve klase iznad...E sad, glava jeste problem, ali to su kod njega dečiji nestašluci, nema tu zlobe, stvar je godina i mentalnog sazrevanja...Na treninzima je uvek na 100%, vodi sportski život i tu problema nema...Ako stručni štab FKCZ uspe da taj potencijal "otključa" i razvije u pravom smeru, nebo je granica...Takav prvi korak, prvi dodir, osećaj za igru, kontrolu u punoj brzini, odavno nisam video...

Hvala na informacijama za nas koji smo ga manje pratili 👍

• Like 1
Posted
3 hours ago, ZiS said:

Izaso danas neki snimak sa njegovog prvog treninga bukvalno mi ovo prvo upalo u oko.

Posted

Baš me interesuje koja će cena biti ove sezone. Prošle je poskupela duplo u odnosu na 2022. gde je sa 14k otišla na 33k.

Jbt, dao sam im 33 hiljade da sediš na zapadu dok iznad tebe se šepure on i njegovi sinovi kriminalci. Lik nema 3 vijuge u glavi i još je bezobrazan i sklon kriminalu i ti onda treba da finansiraš njegovo bahaćenje. A ne sve to nemaš taj osećaj da si tu da se boriš za bolje sutra, da smo protiv njega i takve Zvezde jer bratija na severu gleda svoja posla i sklapa dogovore sa SNS-om. Tužno sve u svemu.

Posted (edited)
2 hours ago, Мџе said:

Baš me interesuje koja će cena biti ove sezone. Prošle je poskupela duplo u odnosu na 2022. gde je sa 14k otišla na 33k.

Jbt, dao sam im 33 hiljade da sediš na zapadu dok iznad tebe se šepure on i njegovi sinovi kriminalci. Lik nema 3 vijuge u glavi i još je bezobrazan i sklon kriminalu i ti onda treba da finansiraš njegovo bahaćenje. A ne sve to nemaš taj osećaj da si tu da se boriš za bolje sutra, da smo protiv njega i takve Zvezde jer bratija na severu gleda svoja posla i sklapa dogovore sa SNS-om. Tužno sve u svemu.

Realno sada zbog kvalifikacija ne mogu da ponude premijum paket koji ce po jedinstvenoj ceni  biti u ponudi, jer se ne zna koje ce se takmicenje igrati. Verovatno osnovni paket pa posle toga paketi ulaznia u zavisnosti od takmicenja.  Razlika u ceni izmedju boka zapada i SM tribine pre dve godine je bila jako mala. Sada je bas ogromna razlika u ceni.

Edited by suptil
Posted (edited)
23 hours ago, ZiS said:

Mali je sin jedne od legendi Vojvodine, navija za Partizan, a igra za Crvenu zvezdu.

Edited by goldberg
Posted (edited)

Deluje mi da Kraso baš dobro radi na Zlatiboru. Deluje i zadovoljno. Šta znam, veliki majstor. Mislim da su svi u klubu opčinjeni njime bez obzira na lošu sezonu. Deluje mi da će ostati. A imam osećaj da ćemo ovog puta da dobiti ono najbolje od njega. 

Edited by Čočo
Posted
8 minutes ago, Čočo said:

Previše je to para za Šengeliju. Za mnogo manje para možemo da dovedemo igrača koji može da pruži isto koliko i on (John Brown III). 

A i šta će Šengelija u fudbalskom klubu...? Teško da će uspeti da se nametne Miloju....

• Ha-ha 4
Posted
2 hours ago, Azazelkg said:

A i šta će Šengelija u fudbalskom klubu...? Teško da će uspeti da se nametne Miloju....

Kako sta ce, krila nikad dosta:

Levan Shengelia (Georgian: ლევან შენგელია; born 27 October 1995) is a Georgian professional footballer who plays as a winger for Greek Super League club Panetolikos and the Georgia national team.

• Ha-ha 2
Posted

Zanimljiva situacija se desila u fudbalskom klubu. Hvang promenio broj na dresu i uzeo broj 6( do sada nosio Stamenić) umesto 66 koji je nosio prošle sezone. A pazi sad, potencijalno pojačanje Seul nosi broj 66 koji je nosio Hvang i sad je oslobođen. Izgleda da će Hvang ostati ali i da Seul na kraju stiže. 🔥

Posted
15 minutes ago, Čočo said:

Zanimljiva situacija se desila u fudbalskom klubu. Hvang promenio broj na dresu i uzeo broj 6( do sada nosio Stamenić) umesto 66 koji je nosio prošle sezone. A pazi sad, potencijalno pojačanje Seul nosi broj 66 koji je nosio Hvang i sad je oslobođen. Izgleda da će Hvang ostati ali i da Seul na kraju stiže. 🔥

Seol treba do kraja nedelje, juce se oprostio od navijaca.

• Like 1