Jump to content

KK Crvena Zvezda - 2024/2025. - Prelazni rok se nastavlja...


Kooineeperk
Message added by Guru,

- Tema o prelaznom roku podrazumeva komentarisanje dolazaka i odlazaka igrača, realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst, kao i komentarisanje igrača koji se pominju kao potencijalna pojačanja od strane relevantnih izvora. 

 

- Nakon konsultacija sa više forumaša, lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (kada pišu per sources, a ne samo prenose šta naši clickbait sajtovi objavljuju), Đorđe Matić (Meridian bet), Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (on isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno.

 

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će takve postove brisati, a oni najuporniji mogu dobiti i vremenske zabrane pisanja.

Recommended Posts

3 minutes ago, ZvezdaBL said:

Ljudi dragi, Daum ce sigurno biti bekap opcija, od vise izvora mi je potvrđeno, tako da nema mjesta panici i eventualnom nezadovoljstvu

 

 

Aj jebi ga, pa što ne govoriš odmah da je tako.

Link to comment
Share on other sites

Daum u sistemu gde imas Cmm i Tea, uvek moze biti od korist, pogotovo ako ga sut sluzi, veca muka je tu sto je jos jedan visoki koji je slab u odbrani. 

Nisam ispratio kakva mu je igra ledjima na postu, ako neko zna opsirnije.. 

Jako mi je zanimljivo da je ovde vecina kukala kao je eto efes iskopao igraca u vidu Dauma, oturua kao i Oly Wrighta, a mi uzeli Gilespija, i sad gle cuda Dauma svi pljuju. 

 

  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Po pokretima i motorici neodoljivo podseca na Tobija, a mehanika suta ista k'o u Dalibora. Nema razloga da kod nas ne zablista :classic_smile:

 

Btw, sa zvanicnog sajta:

 

Quote

Одликује га одличан шут са дистанце, велика борбеност и спремност да се у потпуности подреди тиму Ајзее Кенана.

 

:classic_biggrin:

  • Like 3
  • Ha-ha 22
Link to comment
Share on other sites

Ako dolazi prva cetvorka, onda i nije los Daum. Sam odlazak Jaga mi ne smeta ali ce biti zanimljivo videti nasu strategiju za zamenu. Mislim da je sve od dolazi ozbiljan bek do ne dolazi niko kao direktna zamena za Jaga moguce.

Link to comment
Share on other sites

КК Црвена звезда Меридианбет наставља са врло интензивним активностима на јачању тима за такмичарску сезону 2024-2025 и о новим аквизицијама благовремено и ускоро ће обавестити јавност.

Ajde valjda dočekamo i tog Mekentajera konačno.

Edited by Džoni Ivanović92
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Srećan Tadija Dragićević svima koji slave xD

 

Tadija Dragićević, Boris Savović, taj fazon.

Klasičan ministar koji nije ljubitelj igre pod košem. 

Tipa 2 skoka u proseku 🙃

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...