Jump to content

KK Crvena Zvezda - 2024/2025. - Prelazni rok se nastavlja...


Kooineeperk
Message added by Guru,

- Tema o prelaznom roku podrazumeva komentarisanje dolazaka i odlazaka igrača, realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst, kao i komentarisanje igrača koji se pominju kao potencijalna pojačanja od strane relevantnih izvora. 

 

- Nakon konsultacija sa više forumaša, lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (kada pišu per sources, a ne samo prenose šta naši clickbait sajtovi objavljuju), Đorđe Matić (Meridian bet), Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (on isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno.

 

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će takve postove brisati, a oni najuporniji mogu dobiti i vremenske zabrane pisanja.

Recommended Posts

30 minutes ago, Guru said:

Radije bih gledao čak i inferiornog Luku short roll Mitrovića na poziciji bekap centra, nego kubansku crnu rupu sa njegovim odvratnim guzičenjem pod košem, slabim odrazom, izrazito niskim IQ-om i onim šabanskim frizurama. Šta li je sledeće, prizivanje estonskog drveta iz Baskonije... 

Meni je on korisniji od Fall-a i ostalih bandera pored kojih bekovi polazu lagano iako imaju reach 4m. Nisam rekao da je Rivero igrac koji ce nas odvesti na f4, vec mislim da ako Budućnost moze da ga dovede za neke ocigledno normalne pare, sasvim ok opcija za drugog centra koji ce doneti nešto drugo.

No dobro, sto kaže Chaos, treba nama ipak NBA budzet.

Kad nam propadnu ovi buzdovani opcije, tu je pouzdani Gilespi ako zaskripi u cuvenoj doselekciji.

Edited by Rajon Rondo
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Rajon Rondo said:

Meni je on korisniji od Fall-a i ostalih bandera pored kojih bekovi polazu lagano iako imaju reach 4m.

 

Pa Rivero je bukvalno primer igrača pored koga bekovi polažu kao da ga nema, delom jer je undersized i nedovoljno atletičan, a delom i što uopšte na kapira koncept pomoći u odbrani nego ostaje zalepljen za protivničkog centra sve ga onako gurkajući i gradeći, "jer je fizikalan". Najgori profil igrača za odbranu, a rekao bih i za napad pošto je klasičan indijanac kome kada daš loptu možeš da se pozdraviš sa njom, ako treba glavinjaće i kroz trojicu. 

 

19 minutes ago, Rajon Rondo said:

No dobro, sto kaže Chaos, treba nama ipak NBA budzet.

 

 

Ne treba nam NBA budžet, al' nam ne treba ni undersized below the rim guzičar sa ogromnim defanzivnim limitima. A nije da je predložen neki igrač ispod radara, nego igrač Makabija, koji nam se uz to koncepcijski uopšte ne uklapa i koji overall uopšte nije bolji od Mitrovića. 

  • Like 7
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Rivero je crni Štimac i to skraćen. Koristan (za sebe isključivo) samo ako se igra kroz njega na niskom postu i solidan je skakač. U odbrani je kesa, nije atletičan a ni naročito gabaritan za taj stil igre kakav neguje. Van reketa beskoristan uglavnom. Zaobišao bih njega u širokom luku. Makabiju je sezonu izneo Nebo, kakav crni Rivero.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, Naša posla 2.1 said:

Na poziciji 4 ako neko dođe biće komad bolji igrač od DeDe…

Tome se svi nadamo, ali kvalitetnih igraca na poziciji 4 je sve manje, ne samo u Evropi. A zanimljivo da su ovih dana 'slobodni' i na kosarkaskom trzistu Ledey i Meli, uz to je i moguc povratak Vezenkova.

Link to comment
Share on other sites

Znači tu smo. Kad pre doba godine, "Na tržištu nema adekvatnih igrača". Sledeće je "Guramo ovako do Nove godine pa ako iskoči neki igrač preko bare reagovaćemo". Postajem preumoran za sve ovo. Iz godine u godinu ista priča.

  • Like 4
  • Love 2
  • Ha-ha 8
Link to comment
Share on other sites

   koliko sw moglo cuti jurili smo prosle sezone TJ Warren-a ali se njemu nije dolazilo u Evropu...ne bi bilo lose pogledati preko bare u potrazi za cetvorkom...

 

  nisam toliko pratio Dauma ali u poslednje 2 sezone u Tortoni 33% i 34% za 3p...vrlo skromno za cetvorku sutera...npr Davidovac prosle sezone 38% u EL i 41% u ABA...

  

    

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Nego... da prosirimo diskusiju:

 

Ko bi nam od trenenera legao na ovaj roster + doselekcija ako/kad Sfero dobije nogobulj u novembru, najkasnije decembru? Je li Laso siguran u Bajernu? 

 

 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, FireKeeper said:

Nego... da prosirimo diskusiju:

 

Ko bi nam od trenenera legao na ovaj roster + doselekcija ako/kad Sfero dobije nogobulj u novembru, najkasnije decembru? Je li Laso siguran u Bajernu? 

 

 

Duško do februara, od februara do kraja sezone Radonja. 

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

50 minutes ago, kr1lexxx said:

Nije ni jul mi već smenismo i trenera i krenusmo sa doselekcijom.

 

Teške traume imamo od tebe Nebojša…

🫡🙃

I ako posle deset godina sve ovo  trenutno i do sada najmanje liči na Nebojšu ( pu pu, da ne ureknem). Samo neka ga drže što dalje od ekipe. Neka ga neka piše saopštenja jer za bolje nije. Tu je evropski prvak i to je njegov reon. 

Edited by Čočo
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...