Jump to content

KK Crvena Zvezda - 2024/2025. - Prelazni rok se nastavlja...


Kooineeperk
Message added by Guru,

- Tema o prelaznom roku podrazumeva komentarisanje dolazaka i odlazaka igrača, realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst, kao i komentarisanje igrača koji se pominju kao potencijalna pojačanja od strane relevantnih izvora. 

 

- Nakon konsultacija sa više forumaša, lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (kada pišu per sources, a ne samo prenose šta naši clickbait sajtovi objavljuju), Đorđe Matić (Meridian bet), Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (on isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno.

 

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će takve postove brisati, a oni najuporniji mogu dobiti i vremenske zabrane pisanja.

Recommended Posts

Ti done dilovi i ostali natpisi na stranim jezicima... Zajebi to, mnogo nerviira. Da  pise lepo da su danas potpisali ugovore sa Crvenom zvezdom Sengelija i Kalinic, pa dajte Cigane na sto... Nikakvi done dilovi, close i ostalo...

  • Like 3
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, srlepajce said:

Prikljucio se repki prvi

 

Lik propusti samo jednu tekmu u sezoni i prikljuci se repki posle 4-5 dana :23:

I to automobilom krenuo iz Beograda za Litvaniju... 😁💪💪

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Sa Šengelijom nas lože već ne znam ni ja koji po redu prelazni rok, svaki put je done deal, postavlaju se rebusi i zagonetke, i na kraju bude stativa a igrač koji dodje umesto njega 3 klase lošiji bude

Edited by The_Big_S
  • Like 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Ma kakav Šengelija, pa rečeno je na našoj skupštini prošle godine da je imao problematične političke izjave, da planira političku karijeru posle košarkaške karijere i da mu je savetovano da ne dolazi u Srbiju. Doduše nešto od ovoga je Šengelija demantovao pa je Čović još jednom uvaćen u laži. Mi kad pregovaramo prvo pitamo igrače za njihove političke stavove, baš su komplikovani naši pregovori.

Edited by Volter
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, K.Dot said:

I dalje mi nije jasno zašto smo propustili Nateklinu. CMM - Frenki - Kalina - Toko - Bolomboj petorka jede prvu petorku Reala. 

Ovo bi bukvalno bila najciglarskija petorka svih vremena na nekom ozbiljnom nivou košarke. Imaš dva beka koja šutiraju trojke jedva 30 %, četvorku koja nema šut i Bolomboja koji pogodi trojku svaku treću utakmicu. Najbolji šuter u petorci ti je Kalinić. 

  • Like 21
Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, The_Big_S said:

Sa Šengelijom nas lože već ne znam ni ja koji po redu prelazni rok, svaki put je done deal, postavlaju se rebusi i zagonetke, i na kraju bude stativa a igrač koji dodje umesto njega 3 klase lošiji bude

Izvini ali ovo nije tačno,  ovo dođe igrač za tri klase lošiji, prošle godine nije došao niko tako da bi taj igrač "tri klase lošiji" zapravo bio napredak 😂

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Šengelija nema nikakvu gravitaciju kao šuter, on ako je oteran na liniju za tri poena i mora da uzme taj šut svaki protivnik će biti zadovoljan tim defanzivnim posedom. Čovek je klasičan low post PF koji odatle preti pre svega kao skorer, a onda i kao plejmejker (doduše turnover prone) i za to mu je naravno potreban adekvatan spejsing i kretnje saigrača. Ako bi projektovana prva petorka bila CMM-Kenan-Kalinić-Šengelija-Bolomboj tu bi spejsing bio apsolutno užasan sa trojicom igrača za koje protivnik želi da budu što dalje od reketa i potežu za tri poena, jer su upravo najjači kada su oni okruženi šuterima i imaju prostora za prodore (CMM), roll (Bolomboj), low post igru (Šengelija), a tu se može dodati i Kalinić koji takođe voli niski post odakle može da poentira i kreira za saigrače. 

 

Ne razumem argument kako se takav igrač ne propušta jer je eto on mnogo kvalitetan - jeste on kvalitetan, al' kada je okružen adekvatnim saigračima i kada igra u sistemu koji te njegove kvalitete maksimizuje, šta ti imaš od nečije moćne statistike u Baskoniji ili Virtusu ako ih ne staviš u istu/sličnu poziciju i kreiraš im okolnosti u kojima te igre mogu da ponove? Džaba ti individualni kvalitet na papiru ako u praksi ne možeš u potpunosti da otključaš jer ti se igrači međusobno guše, to onda opet nema nikakve veze sa smislenom košarkaškom selekcijom, nego je random gomilanje star power-a u maniru nekadašnjih ruskih klubova koji troše mnogo i glupo.

  • Like 34
  • Thanks 2
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...