Stiletto Posted February 18 Posted February 18 Ja imam osećaj da će se Vigo, Ian i Elajdža pojaviti samo na početku i kraju filma. Ono, sede kralj Aragorn, Gandalf i Frodo pored vatrice negde u Gondoru, pućkaju travu-za-lulu, srkuću pivo i onda jedan od njih krene During the war... pa rez na radnju 100 godina unazad i mlađe glumce u njihovim ulogama.
Drug Crni Posted February 18 Author Posted February 18 Ovo je moguće samo za lik Aragorna imho ^ Frodo bi trebao da ima malu ulogu, neko pojavljivanje, ali sam uveren da će to biti isključivo Elijah. Gandalf će biti veći protagonista; neko ko "iz pozadine" vuče konce i to će biti samo McKellen. Za lik Aragorna deluje da ćemo dobiti novo lice..bar za "mladog" Aragorna..a Viggo možda bude tu kao "stariji"..ako uopšte bude.
SteveFrancis#3 Posted February 18 Posted February 18 Ne verujem. Zapravo nisam siguran da li to ima poentu - i za to sedenje pored vatrice odmah nakon Rata je neophodno da se uradi ozbiljno podmladjivanje svih ucesnika takve scene. A ako vec to rade, zasto bi uvodili i nove glumce za flesbek. Ocito se od rizika uvodjenja novih lica u iconic ulogama ne moze pobeci, pa neko sitno pojavljivanje The Crew-a od nekoliko minuta ne radi neki posao. Osim toga, do sad smo imali nekoliko reportova da Viggo nije deo projekta. On bi zapravo i trebalo da ima daleko najveci screen time. Pritom, sta bi ovde uopste znacio "mladi" Aragorn? Mozda da se baci neka scena iz detinjstva ili tinejdz dana u Imladrisu, ali on je vizuelno i starosno u vreme kada lovi Golluma isti Aragorn kome Gandalf stavlja krunu u Minas Tirithu. Frodo moze samo da uleti u kadar jednom-dvaput i mozda i bez nekog vfx podmladjivanja ne bi izgledalo lose. Bio bi (prema svoj zdravoj logici) bas teski epizodista ovde i tu se mnogo lakse popeglaju takve stvari. Ne znam, bas je ovo nekako mindfuck i uopste ne mogu da skapiram sta Serkis uopste misli sa ovim. Sto kaze alcesta, bojim se na sta ce to da lici.
Drug Crni Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago (edited) On 1/18/2026 at 11:57 AM, Drug Crni said: Koliko sam samo ljubomoran na gledaoce, koji ovih dana mogu da pogledaju LoTR produženu trilogiju u bioskopima Možda se ipak i čita ovaj forum..ako; ima se šta i pročitati od naše male forumske družine..jer.. Sva tri dela trilogije ipak dolaze u odabrane biskope i to kao PRODUŽENE verzije Quote Povodom 25 godina od početka jedne od najvećih filmskih avantura, trilogija Gospodar prstenova ponovo stiže u bioskop i donosi sva tri filma na veliko platno! Ulaznice u prodaji! Sva tri legendardna filma, “Gospodar prstenova: Družina prstena”, “Gospodar prstenova: Dve kule” i “Gospodar prstenova: Povratak kralja” biće prikazana u produženoj verziji, bez titlova. Repertoar: 19. mart The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring u 19:30h 20. mart The Lord of the Rings: The Two Towers u 19:30h 21. mart The Lord of the Rings: The Return of the King u 19:30h Kojoj LOTR sceni se najviše radujete? Pišite nam u komentaru. Ulaznice su dostupne na blagajnama bioskopa, sajtu i putem aplikacije Arena Cineplex. Okačeno važi za Arenu Cineplex u Novom Sadu Edited 2 hours ago by Drug Crni slovo
Recommended Posts