Stiletto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja imam osećaj da će se Vigo, Ian i Elajdža pojaviti samo na početku i kraju filma. Ono, sede kralj Aragorn, Gandalf i Frodo pored vatrice negde u Gondoru, pućkaju travu-za-lulu, srkuću pivo i onda jedan od njih krene During the war... pa rez na radnju 100 godina unazad i mlađe glumce u njihovim ulogama.
Drug Crni Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Ovo je moguće samo za lik Aragorna imho ^ Frodo bi trebao da ima malu ulogu, neko pojavljivanje, ali sam uveren da će to biti isključivo Elijah. Gandalf će biti veći protagonista; neko ko "iz pozadine" vuče konce i to će biti samo McKellen. Za lik Aragorna deluje da ćemo dobiti novo lice..bar za "mladog" Aragorna..a Viggo možda bude tu kao "stariji"..ako uopšte bude.
SteveFrancis#3 Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Ne verujem. Zapravo nisam siguran da li to ima poentu - i za to sedenje pored vatrice odmah nakon Rata je neophodno da se uradi ozbiljno podmladjivanje svih ucesnika takve scene. A ako vec to rade, zasto bi uvodili i nove glumce za flesbek. Ocito se od rizika uvodjenja novih lica u iconic ulogama ne moze pobeci, pa neko sitno pojavljivanje The Crew-a od nekoliko minuta ne radi neki posao. Osim toga, do sad smo imali nekoliko reportova da Viggo nije deo projekta. On bi zapravo i trebalo da ima daleko najveci screen time. Pritom, sta bi ovde uopste znacio "mladi" Aragorn? Mozda da se baci neka scena iz detinjstva ili tinejdz dana u Imladrisu, ali on je vizuelno i starosno u vreme kada lovi Golluma isti Aragorn kome Gandalf stavlja krunu u Minas Tirithu. Frodo moze samo da uleti u kadar jednom-dvaput i mozda i bez nekog vfx podmladjivanja ne bi izgledalo lose. Bio bi (prema svoj zdravoj logici) bas teski epizodista ovde i tu se mnogo lakse popeglaju takve stvari. Ne znam, bas je ovo nekako mindfuck i uopste ne mogu da skapiram sta Serkis uopste misli sa ovim. Sto kaze alcesta, bojim se na sta ce to da lici.
Recommended Posts