Romantik Posted March 2 Posted March 2 5 hours ago, Geronimo said: @Romantik posle par godina patnje, deluje da ces slaviti, a ja plakati. Odlicna braca Markez, na Banjaji se vec vidi nervoza (i nemoc). S druge strane, Ai Ogura je totalni hit! @Radoye @Don Juan Mozda da preimenujete temu u samo MotoGP, bez naslova sezone, pa da samo nastavimo... Vala sam se i naceko, pet dugih godina Vec smo videli da na pocetku svake sezone, prvih 4-6 trka proslogodisnja verzija Dukatija je bolja od nove, do tad ce mladji Markez biti konkurencija Banjaji, posle toga Peko i eventualno Martin jedino ce uznemiravati Marka na celu, ali nadam se da ce za Peka tad vec biti kasno.
Geronimo Posted Sunday at 02:38 PM Author Posted Sunday at 02:38 PM Kisa=zabava. Le Man nije razocarao ni ove godine, sjajna adrenalinska trka. Veliko bravo za Zarka! Neverovatno mi.je drago!
Romantik Posted Sunday at 04:30 PM Posted Sunday at 04:30 PM Vrhunska zabava i cista emocija! Jedva sam se suzdrzao suza u finisu, zaista je Zarko zasluzio pobedu i to pred svojim navijacima, a covek je bukvalno bio poslednji u prvom krugu nakon sto je izbegavao udes Banjaje, Bastijaninija i Mira, kapa dole Markez s druge strane odvezao ultra konezevrativno i u ovoj istuaciji izuzetno pametno, profitirao je vise od ovog drugog mesta nego od svih pobeda ove sezone, bas je sazreo za novu titulu. Moto GP = cista zabava pracena jakom emocijom, bez alternative u svetu sporta! 2
Romantik Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Posle fantasticne trke juce danas prava sok bomba, Horhe Martin, prakticno bez ijedne prave trke na Apriliji, trazio za vikend raskid ugovora nakon ove sezone (navodno bio licno u Le Manu, ali se nije pojavljivao na stazi jer ima klauzulu da ako nije u vrhu sampionata nakon Le Mana moze da odbaci drugu godinu ugovora). Aprilija sokirana, jer covek je vozio samo jednu trku a ni nju nije zavrsio i sad ovako da im zabije noz u ledja. Radice tu i sud. E sad po zutoj stampi se pominje i da Banjaja planira da napusti Dukati na kraju godine, pa je moguce da ce on na tu Apriliji, Martin verovatno u fabricku Hondu, mada postoje i opcije za Peka na fabricku Jamahu, a Martin na Dukati, ali verovatnoca za to je kao za dobitak na lotu, U svakom slucaju ceka nenadano nas ludo transfer leto. 1
Recommended Posts