Helena Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Eh, ja sam mislila da selektori biraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Srpske teniserke izgubile od Rumunki, pa se vraćaju u Evroafričku zonu. https://sportklub.n1info.rs/tenis/wta/srpkinje-porazene-u-bili-dzin-king-kupu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Iznenadjujuce finalistkinje Fed Cupa ,Italija i Canada.Fernandez sama dobila Cehinje ,a u dublu sa Dabrowski u odlucujucem mecu Siniakovu i Krejcikovu.Kod Italije briljilarala omalena Piolini 21 minutes ago, alcesta said: Srpske teniserke izgubile od Rumunki, pa se vraćaju u Evroafričku zonu. https://sportklub.n1info.rs/tenis/wta/srpkinje-porazene-u-bili-dzin-king-kupu/ Tako ce biti i kod tenisera cim se Novak povuce Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 13, 2023 Share Posted November 13, 2023 (edited) Čestitke @Milutinov Tata Je li to Džini osvojila Kup ni kriva ni dužna ili je ipak dala neki doprinos i odigrala neki meč ove sezone? Edited November 13, 2023 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 (edited) Edited November 21, 2023 by Keira Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Kanada na putu da izgubi od Finske. Mislila sam da će Feliks igrati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Jel Raona nije uzeo već bod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Jeste, ali je ovaj drugi izgubio, a i u dublu su već izgubili prvi set... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Kako je odigrao ovaj dečko Virtanen koji je inače CH igrac i to ne tako uspesan Kecmanović ,watch and learn! Ali ne oni se uzdaju da će im Novak uvek ponistiti brljotine koje naprave. Temperamentni Finci i na terenu i u publici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Koliko Finaca u Malagi . Duh DC se opet oseca u vazduhu, valjda ce i nasih biti za dva dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 Čini mi se da je neko sa SK rekao da dolazi ekipa oko 100nak navijača iz Srbije , uz pomoć TSS-a možete pretpostaviti i koga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 Lehecka servirao za prolaz Cheske,brejknut , igra se 3 , gubi prvi sg, klasika a kako je sad loptica pogodila linijskog od Leheckinom smeča iz sve snage i sa velike visine udarena . Ne previja se čovek , ne glumi,pokazuje ok a vidi se da je zadobio bolan udarac Pogodila ga loptica u glavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 De Minor izvukao meč u zadnji čas i verovatno spasao Australiju, favoriti su u dublu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 13 hours ago, Keira said: Čini mi se da je neko sa SK rekao da dolazi ekipa oko 100nak navijača iz Srbije , uz pomoć TSS-a možete pretpostaviti i koga Ja se vise nadam u nase koji su trenutno u Spaniji da ce doci, treba pogurati naseg drugog igraca sutra. Do boda u dublu cemo bas tesko, tako da moramo u singlu zavrsiti pricu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted November 23, 2023 Share Posted November 23, 2023 Botik dobio prvi mec, sad su Holandjani favoriti za prolazak. Ja mislim da bi nam Holandjani bili tezi protivnik od Italijana. Ali ja iskreno receno mislim da cemo danas vec ispasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 23, 2023 Share Posted November 23, 2023 Kecmanovic protiv Drapera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 23, 2023 Share Posted November 23, 2023 1 hour ago, Milko Miller said: Botik dobio prvi mec, sad su Holandjani favoriti za prolazak. Ja mislim da bi nam Holandjani bili tezi protivnik od Italijana. Ali ja iskreno receno mislim da cemo danas vec ispasti. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted November 23, 2023 Share Posted November 23, 2023 Idemo Nole, još taj jedan meč pa na zasluženi odmor. Kecman će da odradi svoj deo posla (izgubi) nadam se, lol. DK 👎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted November 23, 2023 Share Posted November 23, 2023 13 minutes ago, Pangea said: Idemo Nole, još taj jedan meč pa na zasluženi odmor. 13 minutes ago, Pangea said: Kecman će da odradi svoj deo posla (izgubi) nadam se, lol. DK 👎 LOL moram da se nasmejem , kako si sročio ovaj drugi deo .A verujem nisi daleko od istine. Gledala sam malo Djerea kako priča na konf, sada govor tela na izlasku. Novak pokušava da ga malo ohrabri/razmrda ali nekako utisak je da je prilično introvertan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted November 23, 2023 Share Posted November 23, 2023 Kako ruzno izgleda teren, ne znam koja je ovo podloga, ali ovako izgreban bas je u skladu sa sadasnjim Davis kup-om, drugorazredni dogadjaj. Steta za zreb, pa za titulu Novak mora opet da dobije Sinera vec u polufinalu, a to ipak ne moze da se uzme zdravo za gotovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drungarija Posted November 23, 2023 Share Posted November 23, 2023 Drejper se samounistio u tajbrejku, mada da mu nije servisa odavno bi ovo bilo gotovo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted November 23, 2023 Share Posted November 23, 2023 Miša ljudina Tupsa na klupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted November 23, 2023 Share Posted November 23, 2023 7 minutes ago, Romantik said: Kako ruzno izgleda teren, ne znam koja je ovo podloga, ali ovako izgreban bas je u skladu sa sadasnjim Davis kup-om, drugorazredni dogadjaj... Ali baš lepo igraju na njoj... Meni deluje "raw" i "low tech"... Muški. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted November 23, 2023 Share Posted November 23, 2023 (edited) Ama... Pa bem ti sreću ... Takooo bre Edited November 23, 2023 by Besni lala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts