propolis Posted October 16 Share Posted October 16 Suludo je da jedna liga ima 27 ekipa. Koliko sam video ove probe za draft uglavnom je između 10 i 14 ekipa na draftu. Nema toliko igrača u opticaju da bi liga mogla da ima 27 ekipa i ovih 20 je previše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 16 Author Share Posted October 16 7 hours ago, Igor_ said: Da je ljudima tesko da potvrde da igraju, a aktivni su i stiglo im je obavestenje, stvarno mi nije jasno. Koliko vidim od ove lige nece biti nista ovim tempom. Daj mi admina lige @Lmx, ako se do veceras ne jave, ispraznicu ligu i saljem pozivnice svima. Dodelio sam ti ulogu menadzera. PicknRroll ima trajni ban. Puding Doctors je @Dr Oetker igra. @Vlasosa poslao sam mejl, bio je redovan prosle sezone. @tsva je isto bio redovan. @Predragdjape da se izjasni. Prosle sezone nije bio aktivan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 16 Share Posted October 16 (edited) 8 hours ago, Igor_ said: Rubin Vinjaks - @Шеф стручног штаба ✅ Stumble Guys - @maXa88 ✅ Ghost Busters - @kk zrinjski ✅ El_nuggets - Fat Zadd Junior✅✅ tRash Catamounts - @tRash✅ Nosebleed Section - @Nellthe✅ MNP United - @Predragdjape Uprava napolje tsva - @tsva 33ersi - @stari djed 33 Puding Doctors - @Dr Oetker✅ Lomovi - @Igor_✅ RP McMurphy's team - @realno *w✅ PicknRroll - ❌ Chewbacca Waka Flaka - @Vlasosa ✅ StonedCrew - @cabke 4 hours ago, Lmx said: Dodelio sam ti ulogu menadzera. PicknRroll ima trajni ban. Puding Doctors je @Dr Oetker igra. @Vlasosa poslao sam mejl, bio je redovan prosle sezone. @tsva je isto bio redovan. @Predragdjape da se izjasni. Prosle sezone nije bio aktivan. Ko je Team36 znas li? Edited October 16 by Igor_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 16 Author Share Posted October 16 3 minutes ago, Igor_ said: Ko je Team36 znas li? To je mesto je imao neko od proslogodisnjih ucesnika, na toj poziciji moze da se doda novi ucesnik ili da se obrise. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted October 17 Share Posted October 17 Ja igram. Kada je draft? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 17 Share Posted October 17 Drugari 11 nas je potvrdjenih, nadam se da ce danas jos neko da odgovori, makar jos jedan da bude 12, veceras otvaram novi topik i stavljam za glasanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted October 18 Share Posted October 18 Koji se fantasy igra? Ja igram 4 god yahoo fant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 18 Share Posted October 18 29 minutes ago, Steve Gerrard said: Koji se fantasy igra? Ja igram 4 god yahoo fant Espn-ov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted October 18 Share Posted October 18 On 10/16/2024 at 9:39 AM, propolis said: Mozda je vreme da se skrate lige na po 16 klubova, bez jake C lige nema ni jake A lige 🙂 Liga od 16 je najbolji format fantazija koji postoji. Mogu cak i da se naprave divizije, 4x4, pa da se igra 15 kola svako sa svakim, a po 3 dodatno u diviziji. Mnogi tvrde da je liga 12 "klasican" format fantazija, ali 16 je taman taman disperzija igraca i fa. Format koji ubedljivo najvise volim da igram, ne samo ja nego svako ko je probao. Igrao sam espn, yahoo, fantrax... lige od 8 - 10 - 12 - 16 - 18 i 20 timova... 16 UBEDLJIVO najbolji dozivljaj. Ukoliko se ikad desi da b92 uvede lige16 i limit transfera / budzet... mozemo pricati o nekoj ozbiljnoj ligi, potencijalno i najozb exYu. Do tada... 🌮🌮🌮 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 18 Share Posted October 18 (edited) 1 hour ago, Davai Davai said: Liga od 16 je najbolji format fantazija koji postoji. Mogu cak i da se naprave divizije, 4x4, pa da se igra 15 kola svako sa svakim, a po 3 dodatno u diviziji. Mnogi tvrde da je liga 12 "klasican" format fantazija, ali 16 je taman taman disperzija igraca i fa. Format koji ubedljivo najvise volim da igram, ne samo ja nego svako ko je probao. Igrao sam espn, yahoo, fantrax... lige od 8 - 10 - 12 - 16 - 18 i 20 timova... 16 UBEDLJIVO najbolji dozivljaj. Ukoliko se ikad desi da b92 uvede lige16 i limit transfera / budzet... mozemo pricati o nekoj ozbiljnoj ligi, potencijalno i najozb exYu. Do tada... 🌮🌮🌮 Do tada po svemu sudeci necemo ni imati C ligu 🙂 mi bi imali ligu da nije B liga uzela Lmx i Korneta , bolje je resenje bilo da oni igraju sa 18 , ovako ce 10 igraca da izvisi Edited October 18 by Igor_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 18 Share Posted October 18 2 hours ago, Davai Davai said: Liga od 16 je najbolji format fantazija koji postoji. Mogu cak i da se naprave divizije, 4x4, pa da se igra 15 kola svako sa svakim, a po 3 dodatno u diviziji. Mnogi tvrde da je liga 12 "klasican" format fantazija, ali 16 je taman taman disperzija igraca i fa. Format koji ubedljivo najvise volim da igram, ne samo ja nego svako ko je probao. Igrao sam espn, yahoo, fantrax... lige od 8 - 10 - 12 - 16 - 18 i 20 timova... 16 UBEDLJIVO najbolji dozivljaj. Ukoliko se ikad desi da b92 uvede lige16 i limit transfera / budzet... mozemo pricati o nekoj ozbiljnoj ligi, potencijalno i najozb exYu. Do tada... 🌮🌮🌮 Čoveku najteže padaju promene i to je poslednja opcija, neki se plaše, neki bi, ali ih mrzi dok treće boli qurac 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 18 Author Share Posted October 18 9 hours ago, Davai Davai said: Liga od 16 je najbolji format fantazija koji postoji. Mogu cak i da se naprave divizije, 4x4, pa da se igra 15 kola svako sa svakim, a po 3 dodatno u diviziji. Mnogi tvrde da je liga 12 "klasican" format fantazija, ali 16 je taman taman disperzija igraca i fa. Format koji ubedljivo najvise volim da igram, ne samo ja nego svako ko je probao. Igrao sam espn, yahoo, fantrax... lige od 8 - 10 - 12 - 16 - 18 i 20 timova... 16 UBEDLJIVO najbolji dozivljaj. Ukoliko se ikad desi da b92 uvede lige16 i limit transfera / budzet... mozemo pricati o nekoj ozbiljnoj ligi, potencijalno i najozb exYu. Do tada... 🌮🌮🌮 Slazem se da je sa 16 timova najbolji format. Hteo sam ove sezone da pokrenem keeper ligu, ali zbog posla nisam imao vremena da sve pripremim i okupim ucesnike. Bold: sva ova pravila u potpunosti menjaju igru na bolje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts