Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sledece nedelje draft, ima jos slobodnih mesta.

Jos niko se nije javio da preuzme ulogu menadzera. 

Posted
16 hours ago, delgado said:

Ja bih samo zamolio juniore ovih sto igraju (Propolis i FatZadd) da naprave nalog na forumu. Hvala

Ima li i "drug mog druga" ucesnika? 🤣

• Ha-ha 1
Posted

Realno, propozicije bi trebale da svaki ucesnik (vlasnik tima) ima svoj nalog na forumu radi sprecavanja mahinacija. To je samo nekoliko minuta posla i da se cisto ljudi predstave ovde. 

• Like 3
Posted
15 hours ago, realno *w said:

Kad je draft, sledeći vikend?

3 hours ago, maXa88 said:

Ne bi bilo lose da znamo termin za draft. 

I ne bi bilo lose da pocetak bude oko 8

Ko zeli da preuzme ulogu menadzera?

Posted

Moramo da vidimo ko igra ko ne, i jesu li svi dobili pozivnice. 

Jos sva dana sam na putovanju ako se niko do tad ne javi da preuzme to na sebe, uzecu ja tad. 

Posted (edited)

Rubin Vinjaks - @Шеф стручног штаба 

Stumble Guys - ??? 

Ghost Busters - @kk zrinjski 

El_nuggets - Fat Zadd Junior ima li nalog? 

tRash Catamounts - @tRash

Nosebleed Section - @Nellthe

Duvaniste Royals - @atmsfr lnČ

MNP United - @Predragdjape

Uprava napolje tsva - @tsva

33ersi - @stari djed 33  

Puding Doctors - ??? 

Lomovi - @Igor_

RP McMurphy's team - @realno *w

PicknRroll - ?? Jel on jos na forumu? 

Chewbacca Waka Flaka - @Vlasosa

Team 36 - ???? 

StonedCrew - @cabke 

Ovo je stanje lige sada, ajde nek neko pomogne oko ovih znaka pitanja i neka napisu ovi dal igraju. 

Imas bolji uvid verovatno pa kazi ako znas ko je ko i ko je potvrdio. @Lmx

Edited by Igor_
Posted
1 hour ago, propolis said:

Mozda je vreme da se skrate lige na po 16 klubova, bez jake C lige nema ni jake A lige 🙂

Cekaj prvo da vidimo gde smo, konfuzno mi je previse ovako kad preuzimam ulogu gde su ekipe vec ubacene i nemam blage veze ko je ko, i ko je potvrdio. 

Ako se ne je jave ljudi lakse ce mi biti da izbacim sve iz lige pa opet da saljem pozivnice. 

Posted
17 minutes ago, Dracarys said:

Ako to uradiš, trebaće nekima po dve nedelje da uđu kao u B ligi. Neće stići na draft.

Ja drugo resenje nemam, niko se ne odaziva, imam ligu sa svim ekipama, a ne znam ko su pola ucesnika. 

Plus na sve to sam ispao iz B lige, pa mi cak nisu ni poznate ekipe od prosle godine. 

Tipa team36 nema nikakve podatke o ekipi, picknrol ne znam dal je na forumu nemam nacin da ga kontaktiram. 

Posted
On 10/11/2024 at 5:09 PM, delgado said:

Realno, propozicije bi trebale da svaki ucesnik (vlasnik tima) ima svoj nalog na forumu radi sprecavanja mahinacija. To je samo nekoliko minuta posla i da se cisto ljudi predstave ovde. 

1 hour ago, Igor_ said:

Ja drugo resenje nemam, niko se ne odaziva, imam ligu sa svim ekipama, a ne znam ko su pola ucesnika. 

Plus na sve to sam ispao iz B lige, pa mi cak nisu ni poznate ekipe od prosle godine. 

Tipa team36 nema nikakve podatke o ekipi, picknrol ne znam dal je na forumu nemam nacin da ga kontaktiram

Ja bih stavio @delgado kao koordinatora sve tri lige pošto voli da prati,piše na sva tri pdf-a.

Bilo bi dobro da vidimo koliko to ima zainteresovanih u C ligi, a pošto deluje da je bilo slabo poslednje dve sezone možda je došlo vreme da se krate A i B na 16 timova recimo kako bi i C liga imala kvalitet.

Ukoliko se slažete sa tom idejom skraćivanja bilo bi dobro da to uradimo pre početka sezone kako bi se znalo za šta se igra ove.

Iz A ispada 6, ulazi iz B lige prvi iz regularnog i osvajač lige (finalista ako je šampion prvi iz regularnog)

Iz B ispada 6, ulazi iz C lige prvi iz regularnog i osvajač lige (finalista ako je šampion prvi iz regularnog)

• Like 1
Posted (edited)

Da je ljudima tesko da potvrde da igraju, a aktivni su i stiglo im je obavestenje, stvarno mi nije jasno. 

Koliko vidim od ove lige nece biti nista ovim tempom. 

Daj mi admina lige @Lmx,  ako se do veceras ne jave, ispraznicu ligu i saljem pozivnice svima. 

Edited by Igor_
Posted (edited)

Ne bih da zvučim nadmeno, ali zašto bi se A ili B liga prilagođavala C?

Na kraju i B liga postoji, jer nema mesta u A u kojoj se zapravo juri titula. B i C liga postoje zbog A lige i A liga određuje u kojem će formatu igrati, a to je 20 timova. Takođe, tradicija ne sme da se kvari, jer je lakše osvojiti titulu u konkurenciji od 16 timova, nego od 20. Titule onda ne bi bile jednako vredne.

Ako se ne formira liga, formiraće se lista igrača koji će upasti u B ligu ako bude povlačenja, a i Trip u A ligi je izrazio želju za coownerom.

Mislim da će se skupiti 12 igrača i to će biti za dva mesta prolaz u B, a obično bude u više prolaza, jer se uvek neko povuče. Kao sada ove sezone, rekordnih 6 timova je prešlo iz C u B ligu.

Edited by Dracarys
  • Like 1
Posted
2 hours ago, Dracarys said:

Ne bih da zvučim nadmeno, ali zašto bi se A ili B liga prilagođavala C?

Na kraju i B liga postoji, jer nema mesta u A u kojoj se zapravo juri titula. B i C liga postoje zbog A lige i A liga određuje u kojem će formatu igrati, a to je 20 timova. Takođe, tradicija ne sme da se kvari, jer je lakše osvojiti titulu u konkurenciji od 16 timova, nego od 20. Titule onda ne bi bile jednako vredne.

Ako se ne formira liga, formiraće se lista igrača koji će upasti u B ligu ako bude povlačenja, a i Trip u A ligi je izrazio želju za coownerom.

Mislim da će se skupiti 12 igrača i to će biti za dva mesta prolaz u B, a obično bude u više prolaza, jer se uvek neko povuče. Kao sada ove sezone, rekordnih 6 timova je prešlo iz C u B ligu.

Znaci postoji mogucnost da i proslogodisnje 7-8-9 ekipe iz C odu u B ligu gde bi mi ostali bez jos ucesnika.

Posted (edited)
19 hours ago, Igor_ said:

Rubin Vinjaks - @Шеф стручног штаба 

Stumble Guys - @maXa88 

Ghost Busters - @kk zrinjski 

El_nuggets - Fat Zadd Junior 

tRash Catamounts - @tRash

Nosebleed Section - @Nellthe

Duvaniste Royals - @atmsfr lnČ 

MNP United - @Predragdjape

Uprava napolje tsva - @tsva

33ersi - @stari djed 33