Nellthe Posted May 15 Share Posted May 15 2 1 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted May 15 Share Posted May 15 27 minutes ago, uncletima said: Cekaj, bre. Da li ovo znaci da ga svrbi guza. Moras to da mi pojasnis... a ne znam kako se kaže na srpskom. To bi možda bilo nešto kao susramlje-transfer blama. Samo je sad guzobolja-???? 1 minute ago, Nellthe said: domobrani je htio reć 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted May 15 Share Posted May 15 (edited) Najbolji igrac lige nakon prime Divca i Radje. Edited May 15 by Bojdo 4 2 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 15 Share Posted May 15 5 minutes ago, Bugl Khan said: a ne znam kako se kaže na srpskom. To bi možda bilo nešto kao susramlje-transfer blama. Samo je sad guzobolja-???? Rodjo moj, razumeli smo se i prvi put. 😉 domobrani je htio reć Oni sve brane, samo ne svoj dom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 15 Share Posted May 15 25 minutes ago, Crni said: I sta kaze cuveni Stiven Smit, metla?😄 Kakav indijanac zgrce ogroman novac, u prevodu sere za sve pare. Taj ti je na platnom spisku Saloa Danilovica. 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted May 15 Share Posted May 15 Klinika Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted May 15 Share Posted May 15 Jbt...kakav zajeb...ja mislio utakmica večeras...😑 Ali barem ću naći dobar snimak negdje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 15 Share Posted May 15 Ako nisi, Denverista, ne otvaraj. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted May 15 Share Posted May 15 https://twitter.com/RyanGreeneDNVR/status/1790622743366418857?t=7U3XXfdJr-kSnQGQfWb43Q&s=19 3 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted May 15 Share Posted May 15 1 hour ago, uncletima said: Kentavious Caldwell-Pope, A silent hero! Car , uzeo je bukvalno Jokiću loptu na kraju da ne bude izgubljena. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 15 Share Posted May 15 Bice zanimljivo kada se navijaci Lakersa vrate iz banovine. :D 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted May 15 Share Posted May 15 kol'ko ono bi 15/22 u procentima? nek ih trpa kad nemaju hacimuru da bace na njega 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted May 15 Share Posted May 15 Danas ce teze da se izgura radni dan, but fuck it. Vredelo je. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted May 15 Share Posted May 15 (edited) 15 minutes ago, Don Dusko said: Bice zanimljivo kada se navijaci Lakersa vrate iz banovine. 😄 Misliš brzo će Jokić da ih vrati nazad 😎😎 Malone je u pravo vreme dobio tehničku za čist nedosudjen faul u napadu. U drugoj četvrtini su svirali čak tri zaredom Soti. I na tajm aut na početku drugog poluvremena posle 0:11 šta god im je rekao je bilo baš jako motivirajuce jer su napravili seriju 23:10 Edited May 15 by propolis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAO Posted May 15 Share Posted May 15 1 1 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted May 15 Share Posted May 15 36 minutes ago, cabke said: Jbt...kakav zajeb...ja mislio utakmica večeras...😑 Ali barem ću naći dobar snimak negdje... Uživaj bro,ali slobodno od drugog poluvremena, prvog se niko neće sećati. https://watchreplay.net/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted May 15 Share Posted May 15 2 minutes ago, propolis said: Uživaj bro,ali slobodno od drugog poluvremena, prvog se niko neće sećati. https://watchreplay.net/ Sta sve, medju drugarima mozes da nadjes... alal ti cufte! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted May 15 Share Posted May 15 svi se secaju moje davne diskusije sa Realnim oko koraka, na pivotu i besmislu tog pravila. Some years later, dokaz da ako imas nekog ko zna da iskoristi to, nemoguce je braniti. I ovo je jedno od 2 situacije za koje sam pricao (tada i crtao čak). Bukvalno samo neko je viši 20cm od mene moze da ima realnu sansu da odbrani to. Pravilo je absurd za samu igru. Jednistavno by default napadač ima preveliki prednost. https://x.com/balldontstop/status/1790613821473910892?s=46&t=m6TLn3LHy2i_jW7jz4EPqQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted May 15 Share Posted May 15 21 minutes ago, uncletima said: Sta sve, medju drugarima mozes da nadjes... alal ti cufte! Sva katovano,bez reklama,tajm auta,poluvremena i samo čista košarka, milina. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted May 15 Share Posted May 15 1 minute ago, propolis said: Sva katovano,bez reklama,tajm auta,poluvremena i samo čista košarka, milina. Plus nece zevati citav dan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 15 Share Posted May 15 Apsolutno zaslužena pobeda i Nikolina prava košarkaška klinika + izriljali ostali standardno, pre svih Gordon i KCP. Inače ja mislim da bi Vujošević u prajmu a verovatno i Radonja da imaju izbor bilo kog igrača na svetu da uzmu u svoju ekipu uzeli Aarona Gordona, kakva jebena fizikalčina! Mora se reći da je Kurjacima mnogo falio Conley. Uopšte nisu imali neki flow u napadu, šta reći kad ti pleja sve vreme glumi NAW koji ima slab dribling i za beka šutera, a kamoli neku košarkašku imaginaciju. Držali su se na inspiraciju Townsa, ali su Nuggetsi pametno zatvorili Edwardsa po svaku cenu pa nek ih dobiju McDaniels, Gobert, Slo Mo i slični. Nije pomogla još jedna prenervozna i očajna partija Reida. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabadabaadu Posted May 15 Share Posted May 15 Drugačija utakmica u odnosu na prošlu. Ono što u prošloj nije bio slučaj, Denver je sve uradio da zatvori ulaz Edvardsu. Mada nije to bio samo ulaz, čim bi krenuo nešto odmah je udvajan. To se radilo i sa Taunsom kad primi loptu dalje od koša gdje se ovaj ne snalazi, mada je večeras odigrao odlično a i u par slučajeva je uspio naći Gobera. Denver, opet vrhunsko vođenje Melouna, ona tehnička posle nesviranog faula Gobera u napadu je mnogo bitan detalj. Da je nije bilo teško da bi bila suđena 3 faula u napadu zaredom iako je svaki bio čist. KCP konačno odigrao kako treba u napadu, ali u odbrani je večeras bio odličan. Mnogo sitnih detalja je odradio, dobrih faulova, odličan na preuzimanjima na Taunsu uglavnom. Braun takođe vrhunski, u poslednje dvije je bio idealan. Ostali malo lošije. E sad što se Jokića tiče treba samo upaliti i odgledati 3/4. Teško da može bolje od onoga da se odigra. Savršenstvo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted May 15 Share Posted May 15 2 hours ago, Bojdo said: Najbolji igrac lige nakon prime Divca i Radje. Mora on još da guli da bi stigao Divca i Radju. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted May 15 Share Posted May 15 1 hour ago, Itachi Uchiha said: kol'ko ono bi 15/22 u procentima? nek ih trpa kad nemaju hacimuru da bace na njega Mislim da je to 40% Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted May 15 Share Posted May 15 5 minutes ago, Skyglider said: Mora on još da guli da bi stigao Divca i Radju. Kakva je to brainfart izjava, majko moja... Jokić je brat bratu 5 puta bolji od Divca i Rađe zajedno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts