Jump to content

Recommended Posts

On 5/3/2024 at 11:04 AM, DameTime said:

Tu je Malone ključna figura, koliko god meni on košarkaški nije wow trener (mada od Hama je bolji svakako huehue), sa psihološke strane je dobar fit na ovaj Big 3.

Expand  

Ne dobar, fenomenalan. Još davne 2016-e je rekao da bi radije imao Nikolu neko Towns-a, Cousins-a ili Embiid-a. Ja sam tada mislio da kenja a ispostavilo se da je čovek vizionar, odličan motivator i učitelj. Nešto slično je rekao i za MPJ-a, kada ga je većina foruma htela trejdovati. Kada je Murray pokidao ligamente i u suzama pitao Malone-a da li će sada da ga trejduju jer je pokverena roba, samo je odgovorio "naš si".

Legenda od čoveka. 

• Like 10
  • Love 3

On 5/3/2024 at 2:02 PM, Darko said:

Ne dobar, fenomenalan. Još davne 2016-e je rekao da bi radije imao Nikolu neko Towns-a, Cousins-a ili Embiid-a. Ja sam tada mislio da kenja a ispostavilo se da je čovek vizionar, odličan motivator i učitelj. Nešto slično je rekao i za MPJ-a, kada ga je većina foruma htela trejdovati. Kada je Murray pokidao ligamente i u suzama pitao Malone-a da li će sada da ga trejduju jer je pokverena roba, samo je odgovorio "naš si".

Legenda od čoveka. 

Expand  

Ovde me je kupio zauvek, došlo je i meni da plačem... Dobar je čovek, a to je najbitnije. Ja sam dosta promenila mišljenje o njemu u odnosu na pre par godina, upravo zbog tog odnosa prema igračima. 

• Like 2

On 5/3/2024 at 1:54 PM, alpaka Bereta Sida said:

Ovaj put se Embiidu nema sta prigovorit. Citavu seriju vidno polupokretan i opet imao 33-11-6 prosjeke. Ni blizu klasican PO raspad kakve je dosad imao. 

Expand  

Ali zato u ovoj seriji u zadnjim četvrtinama ima 23% šut iz igre, 11% za tri i gomila izgubljenih. Baš je loše izgledalo, očigledno ima veliki problem sa kondicijom a i mentalni sklop mu ne ide u prilog.

• Like 9

ne mozes dati 50 poena u playoffu tesko povredjen. ako je vec bio na terenu, znaci da je mogao igrati. njegov najveci problem je bio to sto nije imao kondicije za 40+ minuta ozbiljne kosarke. kako kaze kurcem u celo, nije jedini povredjeni igrac u playoffu.

• Like 1
  • Thanks 2

On 5/3/2024 at 2:20 PM, Darko said:

Ali zato u ovoj seriji u zadnjim četvrtinama ima 23% šut iz igre, 11% za tri i gomila izgubljenih. Baš je loše izgledalo, očigledno ima veliki problem sa kondicijom a i mentalni sklop mu ne ide u prilog.

Expand  

Pa da jer je bio polupokretan citavu seriju.  Nije samo kondicija, ocito je da je bio nedovoljno oporavljen. Sere se po njemu sad samo da bi se sralo, apsolutno bez osnove. 

On 5/3/2024 at 1:54 PM, alpaka Bereta Sida said:

Ovaj put se Embiidu nema sta prigovorit. Citavu seriju vidno polupokretan i opet imao 33-11-6 prosjeke. Ni blizu klasican PO raspad kakve je dosad imao. 

Expand  

Ali opet staaaariii klasik gde ispada od nekog ne toliko zastrašujućeg protivnika. Ako si mvp kao što tvrdiš, onda moraš mnogo bolje od 2-4 protiv ekipe bez olstara, prepune povreda. Inače, i tu ga je Meksi bejlovao za tih par utakmica, inače bi ga očistili ko Boston one sezone kad je Simons osakatio. Evo i ok trenera je dobio. Batum i Ubre (koji je sjebo Batlera), su ga spasili od još jedne plej in utakmice.

I da, lik je imao stinkere od partija, a pogotovo stinkere od četvrtina i sada. 

Sad mu fali jedan mvp za najvredniji pokušaj. Nšp za nemam šta prigovoriti. 

I jesam hejter, boli me patka, lik bi dobio kesu mokraće u glavu da živim u Filadelfiji. Baja ima skroz ok ekipu, eto "najbolji" je skorer ikada, "dpoy", "td mašina" postao, dobra druga opcija pa da jebe rak raka nekad bi ga usralo za ovo kurčevo vreme da mu ekipa zapravo valja kurcu. 

On 5/3/2024 at 2:20 PM, Darko said:

Expand  

Nikada nije u kondiciji. Nikada nije gde treba mentalno, fizički, spiritualno. Nisu mu čakre otvorene, treće oko ima Belovu paralizu a tu je i uvijek neugodni kriptorhizam. 

On 5/3/2024 at 2:26 PM, alpaka Bereta Sida said:

Pa da jer je bio polupokretan citavu seriju.  Nije samo kondicija, ocito je da je bio nedovoljno oporavljen. Sere se po njemu sad samo da bi se sralo, apsolutno bez osnove. 

Expand  

Premalo se sere. 

• Like 5
  • Ha-ha 7

On 5/3/2024 at 2:18 PM, gggggggg said:

btw da nisam dzinkserski igrao na lakerse protiv denvera, sada bih ubedljivo bio prvi u prognozi :ranting:

Expand  

Kad si vec pomenuo, podsetih se da pogledam svoje prognoze koje sam ovde ostavio. Nisam mogao da se ulogujem na onaj sajt, mrzelo me da ponovo pravim.
Kaze ovako: Bos-Mia 4:0, NYK-Phi 4:3, Mil-Ind 2:4, Cle-Orl 4:3, OKC-NO 4:1, Den - LAL 4:1, Min-Phx 4:3, LAC-Dal 3-4

On 4/20/2024 at 3:08 PM, Sombor Shuffle said:

Ovo su neka moja ocekivanja sto se 1. runde tice. Krenucu od Istoka.

Boston - Majami

Reveal hidden contents

Njujork - Filadelfija

Reveal hidden contents

Milvoki - Indijana

Reveal hidden contents

Klivlend - Orlando

Reveal hidden contents

Expand  

ne mogu za Zapad da nadjem, to sam odvojeno, ali znam da sam ovako prognozirao rezultate. Za sad pogodjene sve ekipe koje prolaze a i preostale 2 na dobrom putu. 😄
Plejin, za Istok je bilo prelako, ne znam da li bi to bilo ko drugacije predvideo, dok bih na Zapadu promasio Sac-GSW, A Lejkerse sigurno pogodio. Kao i NO protiv Kingsa, jer su ih zgazili na svakoj tokom regularnog dela.
Koliko bi ovo bilo poena, jel moze neko da izracuna?

• Like 1

On 5/3/2024 at 2:40 PM, Sombor Shuffle said:

Kad si vec pomenuo, podsetih se da pogledam svoje prognoze koje sam ovde ostavio. Nisam mogao da se ulogujem na onaj sajt, mrzelo me da ponovo pravim.
Kaze ovako: Bos-Mia 4:0, NYK-Phi 4:3, Mil-Ind 2:4, Cle-Orl 4:3, OKC-NO 4:1, Den - LAL 4:1, Min-Phx 4:3, LAC-Dal 3-4

ne mogu za Zapad da nadjem, to sam odvojeno, ali znam da sam ovako prognozirao rezultate. Za sad pogodjene sve ekipe koje prolaze a i preostale 2 na dobrom putu. 😄
Plejin, za Istok je bilo prelako, ne znam da li bi to bilo ko drugacije predvideo, dok bih na Zapadu promasio Sac-GSW, A Lejkerse sigurno pogodio. Kao i NO protiv Kingsa, jer su ih zgazili na svakoj tokom regularnog dela.
Koliko bi ovo bilo poena, jel moze neko da izracuna?

Expand  

7.5 poena za play-in Istoka i 5 za play-in Zapada. Boston 20 poena, NYK 20, Indiana 30, OKC 20, Denver 25, Minnesota 15. Sveukupno 142.5 poena i prvo mjesto s dobrim izgledima da pogodiš i preostala dva para. Ne da mi se provjeravati ali čini mi se da nitko nije pogodio sve ishode prve runde playoffa.

• Like 1

On 5/3/2024 at 2:55 PM, neko me sabotira said:

7.5 poena za play-in Istoka i 5 za play-in Zapada. Boston 20 poena, NYK 20, Indiana 30, OKC 20, Denver 25, Minnesota 15. Sveukupno 142.5 poena i prvo mjesto s dobrim izgledima da pogodiš i preostala dva para. Ne da mi se provjeravati ali čini mi se da nitko nije pogodio sve ishode prve runde playoffa.

Expand  

Hvala na odgovoru! :thumbsup:
Steta sto nisam igrao, bio bih u lepoj prilici da se borim za pehar :classic_biggrin: Ali ko zna sta ce dalje biti, a i prosle godine sam bio dobar, dok nisam zaboravio da unesem meceve finala konfrencija, gde bi bio jedan od retkih koji bi igrao ubedljiv prolaz Denvera, ali sta da se radi. 

• Like 1

Ja mislim da još nije gotova priča sa Baksima, jer je još Midlton živ kao igrač, iako je delovao kao bivši igrač kroz regularku. Ipak, Dejm i Janis su i dalje opasni. Verujem da će priču nastaviti sledeće sezone, ovu su povrede zaustavile.

• Like 2

Sto se tice Biiid vs Jokic MVP rasprave, zamislite da vam netko tvrdi da je Sasa Obradovic bolji bek od Dzokija. E, to je taj level besmislenosti rasprave.

Ta Biidova MVP nagrada je mozda najveca glupost/sramota lige u zadnjih dvadesetak godina.

Sto se tice najboljeg zakucavanja ikad - Rakoch vs Union Olimpija 2003/04. Ono se culo do vrha Pionira.

• Thanks 1