Jump to content

Recommended Posts

Au kakva utakmica Batketa em 6 trica em ovaj sad impossible tipin udje.

Herro posle gomile promasaja nesto ubacio, al ne udje ona otvorena trica za +4. 

Hakez je bas relentless, svaka cast. Butler ocigledno oseca bol nakon onog sudara kolenima sa Ubreom, al dokazao je kakve mocne defanzivne instikte ima, 5 kradja a ona jedna ponovo vazna kad je Fila imala +4 i napad i ponovo je isporucio novo lagano kucanje u kontri. Ajmo da izvucemo ovo

Link to comment
Share on other sites

Sta uradise budale, kakva izgubljena na backcourt violation u kljucnim trenucima utakmice i onda popise 2+1 Ubrea. Herro definitivno tragicar, upropastio je ovu utakmicu i Majami ce veliku cenu platiti sto nije imao Roziera dostupnog. I onaj ofanzivni skok Embida za 2+1 nas je sahranio pre toga. Uzas

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Jaquez je imao nekoliko skupih grešaka u finišu. Batum ovom bananom pokazao ko je pravi heroj, baš doktorska partija uz rekord sezone u najvažnijoj utakmici. Većina to radi u garbage time-u. Svaka čast, majstore! :Hail:

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

I ja mislim da je ono bio faul Batuma kad su svirali Herrou backcourt violation. Stoka lopovska.

Sve u svemu, veliki tragicar je Herro, Butler je posle onog udarca bio limitiranog stanja. Uzasan poraz, sad treba pobediti kuci da bi se igralo sa Bostonom.

Nezavidna situacija, a islo je sve tako dobro. Izgubili su najvazniji mec u sezoni...

 

Link to comment
Share on other sites

Cikago, kad je najpotrebnije, imao sut kao da su GSW iz onih dana...Atlanta na remont pa da vide sta ce i gde ce,ovako dalje tavorenje gde je uspeh playin nema smisla.Nek se ugledaju.na.Orlando npr.Utakmica nije realno smece, ali pobednik se znao bec u ranoj fazi, pa nije bila uzbudljiva kao prva ove veceri.

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, bodo said:

Pa niste vi još ušli u PO. Za mene je vaš prolaz protiv GSW iznenađenje. A nije da mi nije drago. Neigranje Ziona je veliki hendikep za Pelse i teško je tu sad biti pametan. Imaju i oni svoje adute. Vrlo teško za prognozirati. 

 

Gde sam ja uopste pominjao PO. Samo sam napisao da sam utefterio sve ljude koji nisu verovali u SAC kod kuce i ove mlade momke protiv GSWa. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, doragan said:

Cikago, kad je najpotrebnije, imao sut kao da su GSW iz onih dana

Čini mi se da Atlanta ima veliku zaslugu za to, odbrana im je baš izgledala loša. Bar od onoga što sam video u trećoj, nisam gledao celu utakmicu.

Link to comment
Share on other sites

Ovaj plej in nam je donio kraj jedne ere, kraj tima koji je u potpunosti izmijenio košarku u poslednjih 10 godina. Vrlo izvjesno je da ovu trojku nećemo gledati više zajedno. Ono što je posebno je što su svi draftovani sa niskih pozicija, sa dodatkom tad zbog povreda prežaljenih igrača i od toga su uspjeli stvoriti jedan od najboljih timova u istoriji ove igre sa domonacijom od skoro 10 godina. 

Ovi mladi nisu kalibar da budu osnova tima, a u ovom sastavu nemaju više šansi. Klej definitivno ne može više biti onaj isti igrač. A to ni ne kažem zbog dosta slabijih kretnji usled povreda već više zbog toga što njega ni šut ne služi više. 

Ja bih volio da svi završe zajedno u timu ali male su šanse. Sve u svemu bilo je uživanje gledati ih, ja sam zbog njih i počeo pratiti NBA na neki način

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Batum je tata... Čovek sa mnogo iskustva igranja velikih utakmica, te ne čudi da je baš tada najbolji. Joel dao poene kad je najbitnije, ali važno je da se popljuje ovde reda radi, jer je to popular opinion. A vidi se da još uvek nije na 100%.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, delgado said:

Bicu iskren i ne mogu kriti da sam se prepao od Denvera, da mi je bas tesko sto igramo sa njima u 1R a ne sa Oklahomom. 

Pre bih birao da igram protiv ovog zajebanog Sacramenta kuci 1 do or die tekmu, nego ovo.

Doduse, ima nesto i u tome sto je ovo serija koju je ceo forum cekao a desice se, bice sigurno zanimljivo, sta fali da se peckamo i trashtalkujemo, ja bih voleo i Nele da da svoj doprinos ;D

Iskukaj jos danas😀 nemas poverenja u tvog idola? Eeee

Link to comment
Share on other sites

Što se tiče ovih drugih utakmica, nažalost su ih povrede obilježile. Nju Orleans je imao lijepu šansu da pobijedi Lejkerse, ali povreda Ziona je prelomila. Ovako bez njega i Ingrama koji nije spreman teško i Sakramento da dobiju. Zion je dokazao da je sila, ali isto tako njima treba Ingram na 25+ poena da bi bili opasni. Ko god da uđe od njih Oklahoma se spasila jer su to dvije ekipe iz plej ofa koje im po kompoziciji tima odgovaraju. Da su im došli Lejkersi siguran bih bio da ispadaju, pisao sam već o tome prije neki mjesec da Šejov nedostatak šuta za 3 će se pokazati u plej ofu. On probija prvog čuvara lako, ali kad ga tu sačeka unutra neki igrač tipa Dejvis dosta se muči. A i neuhranjenost Holgrema u odbrani će da ih košta. Tu im Sakramento i odgovara najviše. 

Denver će lagano pregaziti Lejkerse, očekujem opet metlu. Ništa se tu nije previše promijenilo u odnosu na prošlu godinu, očekujem slične mečeve. 

Klipersi sa zdravim Lenardom će proći Dalas, u suprotnom teško. Tu će biti ogromna potrošnja Dončića, zavisi dosta od toga koliko on bude mogao fizički izdržati da ne pada jer će imati ogromnu minutažu. Zato i očekujem da Klipersi u kasnijim mečevima serije prelome.

Minesota i Finiks ne znam šta da mislim. Previše puta se raspao Finiks ove sezone, ne izgledaju uopšte kao tim, Buker nije na nivou od prošle godine. A takvi timovi po pravilu dožive neki raspad u plej ofu. Minesota opet nema toliki kvalitet, nedostatak šuta je očigledan, trebaće im Edvards na 40+ poena ali on to i može. 

 

Na istoku Atlantu i Čikago ne bih ni komentarisao nešto, dok je meč između Filadelfije i Majamija bio zanimljiv ali ne i kvalitetan. Pokazale su se opet dvije stvari a to je da Embid ne može u plej ofu imati dominaciju iz regularnog dijela sezone, nema priliku za tako otvorene šuteve sa distance više što znači da mora da se troši puno dolje, a uz to je bitno što i odbranu mora igrati. Tako da isti problem kao i uvijek nema on snage da izgura to na nivou iz regularne sezone. Večeras je dao 23 poena ali njegov uticaj na utakmicu je bio jako mali. Ko kaže da je to zbog povrede, garantujem da ili nema pojma o košarci ili ga nije gledao prethodnih sezona. A i o tome sam pisao prije par mjeseci. Da je Rendl zdrav Nju Jork bi imao dosta dobre šanse, ovako ne znam šta da mislim. Da me neko pitao juče rekao bih da Filadelfija ide do finala ali sam ih precijenio. 

Milvoki mi je nedoumica, pogotovo što Janis neće igrati prve dvije. Ako Lilard može da bude na nivou i budu zdravi onda mogu i u finale, ovako teško. Ista priča kao i sa Finiksom.

Klivlend i Orlando ko god da prođe ispada sledeću rundu. Nemaju kvalitet jednostavno.

Treba vidjeti šta je sa Batlerom. Ako se ispostavi da je to ova povreda to je ozbiljno i ne vjerujem da je čitavu utakmicu odigrao sa takvom povredom. Oni da se to nije desilo izbacili bi Filadelfiju večeras, ovako ako je to kraj za Batlera nisu ni protiv Čikaga favoriti. Pokazali su večeras da su plej of ekipa, jaki, čvrsti.. isto kao i prošle godine. Bez kvaliteta ali na maksimumu. Sve zavisi od Batlera. Ako on ne može Boston će se prošetati do finala istoka. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Unete su sve serije, ispravite me ukoliko ima neka greška.

 

@Magia dobio si 2.5 poena za Lakerse koje si pogodio a nisi prognozira, nisam uneo prognozu samo bodove. Kada budem imao vremena uneću ti i prognozu.

 

@svi  zatvaram serije veče pre nego što se igra, pre nego što odem na spavanje - dakle ako se igra po našem 20. aprila u 05:00 AM, biće zatvorena serija 19. aprila oko 22h, pa čisto planirajte prognoziranje.

 

  • Like 5
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Sombor Shuffle said:

:krstipd4:
Da li je ovo jedini slucaj u istoriji lige?
Ovakva prevara da ima MVP nagradu. Neverovatno sta je ono govedo Perkins napravilo prosle godine.

 

 

Kakav crybaby post

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...