Jump to content

Recommended Posts

Zar je moguce da smo ostali uskraceni za toliko kvalitetnijih serija na istoku? 

 

Nije dovoljno sto je istok ionako slabiji, ali da tako budu razoreni povredama i Milvoki i Majami i Klivlend i Niksi... 

 

Uzas. 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Nakon Allena i Mitchella sada za Cavse ne igra ni LeVert. Baš loša sreća. Drže se oni trenutno dobro, ali je samo pitanje vremena kada će kvalitet doći do izražaja. Sama utakmica manje-više nezanimljiva.

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Da sad pogledamo malo prave košarke. Lukin spisak povrjeda ko telefonski imenik, na terenu je hodajući invalid. :s_d: Mada za jednog invalida izgleda sasvim dobro, u prvih 6 minuta 4 poena, 2 skoka i 2 asistencije. Konačno je shvatio da mora da prestane sa kuknjavom na sudije, da vidimo koliko će izdržati... Početak opet obećava vatru i neizvjesnu utakmicu. :thumbsup:

Edited by Ječmendo
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ne pamtim manje zanimljiv plejof pogotovo na Istoku. I onih par godina kad se znalo da GSW dere Cavse bilo je tu par jakih serija, sad bukvalno imamo jednu. Boston je toliko los, a izaci ce sa Istoka, finale ce biti totalni antiklimaks.

Link to comment
Share on other sites

Evo i PJ-a, čini se da Dalas ovo lagano dobija.

 

Istok je i inače lošiji, u kombinaciji sa ovoliko povrjeda nije čudo da plej of izgleda daleko siromašnije i manje kvalitetno u odnosu na Zapad. Jedino su zanimljive i uzbudljive serije koje igraju Knicksi. Pitanje je da li je za Boston dobro ili loše što će se vjerovatno prošetati do velikog finala. S jedne strane biće odmorni, s druge još nijesu osjetili kvalitet preko puta pa bi mogli udariti u zid. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Oklahoma prilično eksponirana ofanzivno, mimo SGA vrlo neubjedljivi, da ne napišem nešto gore. Mladi su i dobri, ali je pitanje da li tu ima šampionskog kvaliteta za budućnost bez nekih ozbiljnih dodataka. Chet non factor u ovakvoj fizičkoj košarci, a kako će i biti sa svojih 90 kg na 215 cm - bukvalno djeluje neuhranjeno. Skočan i dugačak, lupi koju bananu i zakuca, ali on ne može kvalitetno da se zagradi pod košem, samo 4 skoka je mizerija za centra u utakmici gdje je protivnik uhvatio 46. Kako bi tek čuvao Jokića u eventualnom finalu? :s_d:

 

Luka konačno u svom elementu - triple double sa 31 poenom i pristojnim šutem. :thumbsup:  Ako se potpuno oporavi za finale biće Mavsi više nego ozbiljan protivnik bilo kome. 

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)
1 hour ago, Ječmendo said:

Pitanje je da li je za Boston dobro ili loše što će se vjerovatno prošetati do velikog finala.

Ako se vrati OG mislim da će biti malo čupavo za Boston. Knicksi se dobro šibaju. 

 

Inače slažem se za OKC.

Edited by Darko
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dosadan i nekako bezveze plejof do sad, ova serija Minesota - Denver vadi stvar donekle i naravno ultra zabavni izmuceni Niksi koji bi valjda i protiv Zvezde ili Partizana isli bar u 6 meceva sa mnogo drame i krljanja. Sve ide ka projektovanom finalu Seltiksa i Nagetsa, mozda su mogli Klipersi sa zdravim Lenardom i Baksi sa Janisom to da poremete ali ovako laganica, i po kvotama i po svemu prikazanom do sad

 

spacer.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Ječmendo said:

Oklahoma prilično eksponirana ofanzivno, mimo SGA vrlo neubjedljivi, da ne napišem nešto gore. Mladi su i dobri, ali je pitanje da li tu ima šampionskog kvaliteta za budućnost bez nekih ozbiljnih dodataka.

 

OKC je u odlicnoj poziciji. Ovo im je ozbiljno iskustvo, kolektivno uzasno mlada ekipa, saznali su vise o sebi i sta treba da se nadogradi. A imaju kapitala za tu nadogradnju koliko oces i neces. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

As an aside, sto mi je drago sto mali Lively trpa muda u usta OKC treneru sa njegovom hack-a-shaq strategijom. 

 

Mislim da je u poslednje dve tekme skoro svako slobodno bacanje gde su ga namerno faulirali pogodio. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ma OKC je u najboljoj poziciji u ligi trenutno dugoročno. Oni su ove godine debelo prebacili očekivanja, a sutra mogu da zapakuju neke pikove za ono što im treba na rosteru (npr kvalitetna startna četvorka i jedan mnogo bolji centar enforcer kao bodigard Holmgrenu nego što je Jaylin) i da im ostane još pikova. Presti se pokazao kao najbolji "skupljač pikova" u ligi ali uopšte nisam impresioniran njegovim umećem kada pikove treba razmeniti za nešto konkretno.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, delgado said:

Kao jedan od retkih "prezivelih" Jezerasa da se javim i cestitam Nugetlijama zasluzeni preokret u seriji.

nemoj da padas, NEMOJ DA PADASSSS. 

ja i dalje ocekujem da ce liga da ih banuje i ubace nas umesto njih direktno u finale da se ne smaramo sa nebitnim, vasar ekipama.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Meni se licno ova osnova OKCa ne svidja preterano. Bukvalno da su Vasu ostavili, njegovo iskustvo bi im znacilo ovde, kada ne mogu da rese nista u napadu osim da SGA uzme pa igra izolaciju odavde do beskonacno.

 

Ja bih pola tima rasprodao dok imaju vrednost i napad na prsten. Posto ako ih budu vezivali dugorocnim i vecim ugovorima ima samo da tavore, ovakav kakav je tim nema potencijal za titulu.

 

Williamsovih bih se prvih ratosiljao. Dort kao budget Brookes je okej da imas jednog takvog.

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Da, da, baš bi im Vasa pomogao. I ovako su dobri, pometlali Pelicanse i kolju se sa Mavsima koji su iskusan i kvalitetan tim. Jalen Williams je odličan igrač i još 3 godine je na smešnom ugovoru, u najgorem slučaju može da bude treći najbolji igrač šampionske ekipe već sad. Jaylin Williams je nebitan, za koju godinu teško da će biti u ligi. Nemaju oni veze jedan sa drugim. SGA - Holmgren - Williams je super osnova, samo da ih okružiš sa dobrim sastojcima, gde svakako spadaju Dort i Joe, svaki na svoj način, pa i mali Wallace je iskoristiv igrač. Kao što rekoh, njima treba jedan znatno ozbiljniji igrač od Giddeya na 4, solidna back up petica i možda neki iskusni all rounder sa klupe umesto Haywardovog leša i spremni su.

Edited by Chaos Is Me
  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...