Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Miki28 Teoljub said:

Sramota je da te dere Denver 10 puta zaredom sa ekipama kakve ima.

Nemoj tako miki...nije od Denvera sramota izgubiti...😉

Posted

Ozbiljan fight u Filadelfiji. :thumbsup: Knicksi žilavi, Embiid fizički izgleda dosta loše, uz to pokazuje znake nervoze. Bilo bi dobro da potraje serija, baš zbog izjednačenosti, borbenosti, rivalstva, gledljivosti...

• Like 2
Posted

Embid je takav jadnik da je to prosto neverovatno, ako ne pokusaju da ga utope nako sto ih Niksi ometlaju u ovoj seriji, stvarno ce ispasti debili.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Imam osjećaj da Knicksi izlaze s Istoka. Igraju timski, imaju fantastičnu atmosferu, super borbenošću nadoknađuju eventualni nedostatak kvaliteta. Ali, ovo posljednje više nije toliki problem - mnogi igrači su značajno napredovali ove sezone, iHart posebno, Donte takođe, o Josh-u da ne govorim. Ni klupa nije loša, uz ozbiljnog trenera nekako su se sve kockice posložile. 

Vidim da je u međuvremenu Orlando zgazio Cavse. Fizički su možda i najpotentnija ekipa, nikome neće biti lako da ih dobije četiri puta...

• Like 1
Posted

Iz moje (laičke) perspektive - Branson je paljevina kao i Džemo u Denveru ... Di Vinćenco ne igra kako treba a ovaj jadnik od trenera neće da ubaci Babu ....

Embid dve trojke uzastop ... ali svejedno mi se čini da nema on muda. Nek mi dokaže da grešim.

Posted
1 hour ago, DKH said:

Embid je takav jadnik da je to prosto neverovatno, ako ne pokusaju da ga utope nako sto ih Niksi ometlaju u ovoj seriji, stvarno ce ispasti debili.

Ovo je sve od veceras

Zasto nije dobio ni tehnicku/flagrant, to je pitanje za ligu. A itekako je zasluzio da bude iskljucen, vise puta.
I posle se pravi lud i pita zasto ga ljudi ne postuju i ne vole. Jedan od najsramnijih likova i najprljavijih igraca u ligi.

• Like 13
  • WOW 1
Posted
1 hour ago, DKH said:

This didn't age well.

6 minutes ago, Sombor Shuffle said:

Ovo je sve od veceras

Zasto nije dobio ni tehnicku/flagrant, to je pitanje za ligu. A itekako je zasluzio da bude iskljucen, vise puta.
I posle se pravi lud i pita zasto ga ljudi ne postuju i ne vole. Jedan od najsramnijih likova i najprljavijih igraca u ligi.

Bio bi i još bolji igrač da nije takva stoka. Sabio je danas.

• Like 3
Posted
Just now, Sombor Shuffle said:

Opet los ulazak u mec, mozda i najgori do sada. 
Svaki ofanzivni skok kaznjen ne samo poenima vec i faulom. Jokara 2 rano, bice tesko braniti, kad mora da se cuva.

Prosli si prespavao, ovaj je zlatan u odnosu na taj😏

Posted
3 hours ago, Darko said:

Ako bude pobeda LAL, ne verujem da će biti tesna - Denver zna kako da završi tesne utakmice. Mada danas mislim da će Denver pobediti sa oko 10-ak razlike, očekujem da će im šut proraditi. 

u jednoj kategoriji sigurno neće biti tijesno

1 minute ago, Crni said:

He, he, dobio poster 😁

Ucinak Obrve fantazija, da ga vidimo dokle ce izdrzati.

zaljepio ga Reggie

Posted
3 minutes ago, Bugl Khan said:

u jednoj kategoriji sigurno neće biti tijesno

zaljepio ga Reggie

Poster za poster👏

Posted

Lejkersi ušli u meč sa mnogo više energije. :thumbsup: Denver baš mlako, bez koncentracije, a mimo Jokića uz minimalnu upotrebu mozga. :s_d: Čini se da im je prešlo u naviku da jure rezultat.

Posted
Just now, Stex said:

Jamal nista novo, opet sramotan, energija 0, sve je zasrao sto je pipnuo.

Ima covek 5 asista.

Just now, Ječmendo said:

Lejkersi ušli u meč sa mnogo više energije. :thumbsup: Denver baš mlako, bez koncentracije, a mimo Jokića uz minimalnu upotrebu mozga. :s_d: Čini se da im je prešlo u naviku da jure rezultat.

Meni se cini da planski pokusavaju da uvedu igrace mimo Jokica u utakmicu, ali im to ne uspeva, pa ce morati da vade kestenje iz vatre docnije.

Posted

Jbte raspase se Lejkersi za sekundu, cemu forsiranje napada u prvim sekundama, kad nosiocima ne ide u prilig trcanje gore dole🤷

Posted

Rezultat bolji od igre. Bas dosta nesigurnosti, lopta ispada iz ruku, narocito Dzamalu i KCP. Malo srece sa ovom mini serijom.
I da, dokle vise ovako lose otvorene trojke da se sutiraju. Holidej je bacio takve 3 cigle, sve 3 sam kao duh :twak: