gggggggg Posted February 10 Author Share Posted February 10 kako igra dallas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted February 10 Share Posted February 10 all star odbrane Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted February 10 Share Posted February 10 11 minutes ago, freethrow said: Problem je jbg. Ljudi koji podržavaju fašizam ne zaslužuju poštovanje. Znaci, ako ga uporedjuju sa, rednekom, onda priznaju da su, potajno, fasisti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 10 Author Share Posted February 10 11 minutes ago, gggggggg said: kako igra dallas... nisu dali kos od ovog posta. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 10 Share Posted February 10 3 hours ago, uncletima said: Aaa, sto nisam, Nikola, samo na jedan dan, usta da vam zapusim... "Igra kao: Dodaj po zelji, Dodaje: Dodaj po zelji" Toliko vas boli, sto je neki ic, ima veze sa Rusijom, jebe mu se i za Ukrainu, a i za vas + Nije vas rednek iz Kentakija?!PS. Jeb'o vas leribird! A kako bi to uradio, možda nekom tapijom na hipodrom, kao njemu Prvorođeni? Mene iskreno boli što je ovoliki talenat spucan u lika koji ne poštuje našu košarkašku tradiciju, bez koje bi danas radio neki daleko slabije plaćen posao. Naravno, to što podržava snsmafiju mu dodatno ne ide u prilog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 10 Share Posted February 10 Mislim da ako Denver udje u finale nema nikakvih sansi da Jokic igra ovog leta, niti bi bilo normalno. Pripreme pocinju 23.06.2024 po recima Karija. A potencijalna 7. utakmica finala je 23.06.2024. Ne znam da li je Denver stvarao do sada taj cuveni pritisak o kome se stalno govori ali sam prilicno siguran da ce ga ove sezone sprovesti ako idu do kraja. To bi znacilo da Jokic igra 2 godine bez pauze. Ako ispadnu ranije ce mozda i biti njegove participacije. Nevezano za to bih bio presrecan da vidim najboljeg igraca sveta u reprezentaciji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 11 Share Posted February 11 Treba proveriti raspored hipodroma u Somboru. Prosle godine je poverenik bio tamo vec 18.06. da gleda trke, mozda opet bude zgusnut kasacki raspored ovog juna, pa bude nmg jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 11 Share Posted February 11 Duhovito. Hihihi. Elem, Bravo Vaso. Odgovara mu ova neobavezna jurnjava u Sarlotu ocigledno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 11 Share Posted February 11 Ma smesno je i ocekivati Jokica unutar reprezentacije. Vec je dokazano da mu to nije nesto bitna stvar u zivotu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 11 Share Posted February 11 Vasa 8 asistencija usred 3/4. Utakmica deluje kao prijateljska ali se vidi koliko mu ovo prija. Drago mi je. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 11 Share Posted February 11 1 minute ago, Problem sa licnim greskama said: Vasa 8 asistencija usred 3/4. Utakmica deluje kao prijateljska ali se vidi koliko mu ovo prija. Drago mi je. I meni. Samo mu treba dobra minutaža. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 11 Author Share Posted February 11 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 11 Share Posted February 11 Super prvi nastup za Vasu u Severnoj Karolini. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doragan Posted February 11 Share Posted February 11 Izgleda da su se i Dalasove akvizije isplatile, ne samo Sarlotove sa Vasom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 11 Share Posted February 11 (edited) Kakva trojka Stepha Edited February 11 by Miki28 Teoljub typo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted February 11 Share Posted February 11 Rutinski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 11 Share Posted February 11 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: Super prvi nastup za Vasu u Severnoj Karolini. Sjajna igra. Ali komentatori, ko da je neka plejof utakmica u pitanju Ipak, drago mi je da ima entuzijatizma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 11 Share Posted February 11 Dobar Spasa, valjda će nastaviti tako. U OKC je baš malo igrao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 11 Share Posted February 11 Idiot, u pravu je Steph za Nurkica. Provocira Greena cio mec, pokazivao mu da je mali da bi mu se Green usro u zivot posle toga i natjerao Vogela da ide smallball. Izmedju ostalog direktno napao Nurkica na postu i rijesio ga kao amatera A onda nekoliko napada kasnije mu prodao fintu za urucenje i obisao ga kao cunja. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted February 11 Share Posted February 11 Ovo je onaj Šarlotov komentator što se loži i dere ko sumanut, nadam se da će oni kad tad ući u taj plejof, baš me zanima može li da pojača. Bolje je za Vasu ovo, nije nešto mnogo kompetitivno, ali makar igra. Vidim ima sudaranja sa saigračima, biće tu prostora za upeglavanja. Što se Jokića tiče, definitivno ću navijati za rani kraj puta u plejofu, valja ga isterati na čistinu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 11 Share Posted February 11 4 hours ago, gggggggg said: Opasno je dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted February 11 Share Posted February 11 Kako su se nalozili na redditu Hornetsa na Vasu, vec se masovno kupuju dresovi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted February 11 Share Posted February 11 15 minutes ago, fradler said: Kako su se nalozili na redditu Hornetsa na Vasu, vec se masovno kupuju dresovi Pogledao sam, sviđa mi se tamošnja atmosfera. 1 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 11 Share Posted February 11 Pozdrav za Feničane izgleda da je bila sjajna bitka. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 11 Share Posted February 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts