Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bolje nego sto sam ocekivao od prvog meca.
Jokara je valjda jedan od retkih ljudi koji se ugoji preko leta, a ne obrnuto. :lol_2: Mislim da ima jedno 7-8 kg vise nego proletos, tako da sam ocekivao sporiji start, ali sve se moze kad si majstor. Bas se poigravao sa AD.

Lejkersi kao i uvek, a rekao bih i ocekivano, sporiji start. Daleko da je gotov mec, cak i da je ostalo 18 do poluvremena, vracali su se oni sa preko 25 zaostatka 2 puta prosle sezone. Mada opet, ovo nije Dalas predvodjen samo Kajrijem niti Portland, ali opet, imaju to u sebi.

Ne znam dal da se patim i gledam do kraja. Ionako me namucise strimovi, propustio sam skoro pola akcije osvezavajuci i trazeci nove. Videcemo ujutru kako je izgledalo sve, nadam se da ce izdrzati do kraja. Valjala bi nam pobeda da zapocnemo sezonu, trebace vremena da se uigraju i pre svega uloge i rotacija da se iskristalisu.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

Kako je pocelo rezultat na poluvremenu odlican. LeBron fauliran na bukvalno svakom ulazu u tranziciji i nijednom faul nije sviran. 

Dobro, nismo ti mi krivi što ste navikli da sudije navlače za vas pa kad je malo obrnuto proradi bes :classic_biggrin:

Bilo je i par situacija na drugoj strani na početku (Jokićev prvi, Murray fauliran na šutu a sudije muk). Posle toga bolje suđenje za Nuggetse. Više mi bode oči onaj faul nad Reaves-om koji nije sviran i onaj zadnji Lebronov drive.

Posted

jokic sa vidno vise kilograma, ali vise deluje da se nabildovao nego ugojio

rameni pojas vidno ojacan

zastrasujuce izgleda, mozda je do frizure 😄

pucaju nagetsi od samopuzdanja, bice ovo fina sezona za njih ako se po jutru dan poznaje

sasvim solidni odbrambeno, pogotovo sto su napravili svega 3 faula

ono sto moze biti problem je manjak visokih u rotaciji i potrosnja/umor jokica pre svega

steta sto se cancar povredo i zbog ekipe i zbog njega, ovo je sezona u kojoj bi trebao imati vecu minutazu

kad je vec ovako, ocekujem da ukljuce hufa u rotaciju, moze sigurno odraditi 10ak min protiv vecine protivnika u regularnom delu

od deandre ne ocekujem nista, on i nije u ekipi zbog terena

Posted
Just now, hk1 said:

jokic sa vidno vise kilograma, ali vise deluje da se nabildovao nego ugojio

rameni pojas vidno ojacan

I meni se tako čini. Izgleda još jači nego pre.

Posted

Lepo se pridrzao Gordon za obruc pri ovom alejap kucanju..

Opet imamo veliki problem sa skokom, kao i u celoj seriji sa Nuggetsima

Kako se vratila ova trojka Poupu, buc.

Dangelo nas opet kolje, mogao je da otvori kontru na -6 i spetljao se i onda trojka Mareja iz kornera. Jeste posle toga dao 3, al tad smo imali momentum i mogli da spustimo na 1 posed

Posted

Moram da priznam, nisam očekivao ovakvu prednost kod sudija. Na početku je bilo suprotno, posle toga advantage Nuggets.

Sada znate kako se uglavnom osećaju navijači vaših protivnika :classic_biggrin:

Posted
5 minutes ago, delgado said:

King za 3 !!

EDIT: Kao i prosle godine, skok je najveci problem ove ekipe LAL

Ima tu dosta do Denvera. Ogromni su.

• Like 1
Posted

To je kljuc, svaki skok koji nam je bas trebao posle njihovog promasaja nismo uzeli a posle su poentirali

Davis otvorena trojka za -1 ne ide, Jokic potom za +7 kao kap

Ocajan debi Vincenta

Posted

Sve isto ko u seriji prosle godine, prodaje DLo i Dejvis se nosi s Jokicem jedno poluvreme pa nestane

Mnogo pasova su nam ukrali kao deci na liniji dodavanja

Deprimirajuci pocetak sezone 😕