Zvezdinho Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 (edited) Realno i nije neki hendikep za Smarta, tebi ni iz dzepa, ni u dzep. Edited November 17, 2023 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 5 minutes ago, Zvezdinho said: Realno i nije neki hendikep za Smarta, tebi ni iz dzepa, ni u dzep. Brate, to je definitivno iz dzepa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 Moze se nadoknaditi Smartovo neigranje. Nije sad da ne igra Kem Tomas ili Dzejlen Braun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 Nije kao da ne igra Bizmek Bijombo Tako reci Zveki Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 5 minutes ago, Zvezdinho said: Moze se nadoknaditi Smartovo neigranje. Nije sad da ne igra Kem Tomas ili Dzejlen Braun. Više sam ciljao na to što je Smart kod džepa, pa to iz džepa u džep...ipak je iz džepa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted November 18, 2023 Share Posted November 18, 2023 34 minutes ago, Zvezdinho said: Moze se nadoknaditi Smartovo neigranje. Nije sad da ne igra Kem Tomas ili Dzejlen Braun. Ma daj, Marej CJ Smart, tri spoljna ćao na duže vreme, dis iz džouk bre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted November 18, 2023 Share Posted November 18, 2023 Jebeni Jokic je cheatcode za fantazi. Treba bas da odradis los draft a da sa njim ne budes prvi. Zee Germans je bas odradio vrhunski draft jednostavno ne mozes nista Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 18, 2023 Share Posted November 18, 2023 16 hours ago, Mile1 said: Jebeni Jokic je cheatcode za fantazi. Treba bas da odradis los draft a da sa njim ne budes prvi. Zee Germans je bas odradio vrhunski draft jednostavno ne mozes nista True dat, ali dosta je cat jos u igri, mozes da se vratis u duel/smanjis razliku, bice interesantno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 Cestitke selfijevcima. Odrase me ko jarca. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 Trujumf da se malo odahne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 21 minutes ago, Gaga said: Trujumf da se malo odahne. +1 , kod mene tesko i tesno izvojevan. Fun fact: Prvi put ove godine i mozda 3.-4.put u zivotu sam uradio 7/7 izmena i ponovilo se isto: sve izmene su me samo ukanalile i otežale pobedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 cestitke na zasluzenoj pobedi @Chaos Is Me na kraju moram biti zadovoljan sa rezultatom s obzirom kako su tvoji odigrali i kako moji... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 @delgado jesi spreman? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 20, 2023 Author Share Posted November 20, 2023 7 hours ago, mr clutch said: Cestitke selfijevcima. Odrase me ko jarca. Zahvaljujemo na cestitkama. Realno, imao si dosta povreda i izostanaka, sve te snaslo 2 hours ago, Miki28 Teoljub said: @delgado jesi spreman? Maxa te se usrao, kaze da imas prejak tim i da sanse nemamo, ja sam spreman. Generalno, drzimo 2 igraca na IR slotu od pocetka sezone i trenutno tesko da cemo vrsiti i jednu izmenu ove nedelje, tako da cemo pustiti stvari da teku svojim tokom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 @delgado AD vs DLO duel!!! Ako me taj pacov usere, bice trejdovan i prije 15tog decembra Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Izgleda da ću opet imati nedelju sa 200 minuta manje....očajan raspored imam ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Samo sudije mogu da zaustave Jokaru i Zee Germans... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 Nije mi se skoro dogodilo da imam 6 povredjenih igraca. I to 2 last minute scratch + 1 probable... Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 (edited) Hild kao starter poslednje dve tekme šutirao trojke 13 od 18 💪💪 Čuvaj se Kari Stefe 🙂 @stefan81888 jak duel i ovi tvoji ušli u meč prepaljeniji od Josha Gidija. Nadam se da će Grumenja uspeti da otmu bar jos dve kategorije 🙂 Edited November 24, 2023 by propolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 3 hours ago, propolis said: Hild kao starter poslednje dve tekme šutirao trojke 13 od 18 💪💪 Čuvaj se Kari Stefe 🙂 @stefan81888 jak duel i ovi tvoji ušli u meč prepaljeniji od Josha Gidija. Nadam se da će Grumenja uspeti da otmu bar jos dve kategorije 🙂 Da budem iskren, meni su rezultati ove godine manji prioritet (bitni su, naravno), nego mi je ekipa lično baš gotivna za praćenje, draftovao sam drugačije nego što to obično radim pa su mi simpatični. Svakako se nadam da će ostati napaljeni pa da te zgazim nekom velikom razlikom. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 5 minutes ago, stefan81888 said: Da budem iskren, meni su rezultati ove godine manji prioritet (bitni su, naravno), nego mi je ekipa lično baš gotivna za praćenje, draftovao sam drugačije nego što to obično radim pa su mi simpatični. Svakako se nadam da će ostati napaljeni pa da te zgazim nekom velikom razlikom. 😄 Hahah videćemo za gaženje, moja prognoza je 6:6:1. Inače si mi pokupio centre ispred nosa. Kad si povukao Gobera i Valancijunasa posle odmah u frci otišli i Allen i Kessler tako da sam u 4toj rundi umesto centra pokupio Kuzmu i pokušao da sa njim, Zionim, Bronom i hot Gidijem napravim all round postavu. Od 6 pikova ispred mene čak 4 centra su bila pokupljena. Tačno mi fali jedan Gober u postavi za šampionsku trku 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 Pa trejduj za Gobera, ali kakve izdašne ponude daješ teška priča. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 12 minutes ago, Chaos Is Me said: Pa trejduj za Gobera, ali kakve izdašne ponude daješ teška priča. 🙂 Kapiram da bi mi ti tražio Brona i Ziona 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 to je tandem koji me je prošle sezone doveo u B ligu, daleko im lepa kuća, posebno debelom kljakavcu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 24, 2023 Share Posted November 24, 2023 5 minutes ago, Chaos Is Me said: to je tandem koji me je prošle sezone doveo u B ligu, daleko im lepa kuća, posebno debelom kljakavcu Mene će zato da ispoštuju 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts