vladaboss90 Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 (edited) PG: D. Murray, Tre Jones, Caruso SG: Brown, Seth SF: Jalen Williams PF: Hachimura, Horford, Isaac 😄 Jokic, Mark Williams, Okongwu Kako sam usao u sezonu nepripremljen skroz, nisam ni rostere pogledao, hvala algoritmu na Jokicu 😄 ostatak fino popunjen, realno ako sve bude kako treba ekipa spremna za najvise ciljeve. Edited October 22, 2023 by vladaboss90 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
therion Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 pg: jang, cp3, d.wright sg: mikal bridges, hart sf: middleton, k.martin jr. pf: bojan bogdanovic, love c turner, poeltl, holmes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 3 hours ago, leki bg said: 19.pik 🫣 Vidim da si zainteresovan za Ziona i Weismana? Jesi li imao nešto na umu ili si slučajno kliknuo 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted October 22, 2023 Share Posted October 22, 2023 27 minutes ago, propolis said: Vidim da si zainteresovan za Ziona i Weismana? Jesi li imao nešto na umu ili si slučajno kliknuo 🙂 Nista konkretno, samo iskazao zainteresovanost. Zion definitivno, msm da ce Begli biti back-up na 4 i 5, nesretni Ajzea na 4, tako da Wiseman za sad otpada...za Ziona spreman da cujem u inboxu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 dajte link lige Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 37 minutes ago, realno *w said: dajte link lige https://fantasy.espn.com/basketball/league/standings?leagueId=181657 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Mene je Zion poslao u B ligu, krme debelo. Nema sreće sa njegovih 30 utakmica u sezoni. Tražim dobrog šutera za 3, tanak sam sa trojkama pa dajte ponude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 23, 2023 Author Share Posted October 23, 2023 Maxa se pojavio na draftu da "gleda" i potegao je 3i pick i 11i i 12i sam mu prepustio na kraju, pa ako se zacudite sto ova 3 igraca odudaraju od ostatka ekipe, svakako ce to na kraju biti 2 lagana dropa; Evo tima: DLo, A. Simmons Timmy Jr, Trey Murphy III MPJ, Jaden McDaniels, Strus, Jovic Markannen, Isaiah Jackson Jarren Jackson Jr, Jarrett Allen 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 25 minutes ago, Chaos Is Me said: Mene je Zion poslao u B ligu, krme debelo. Nema sreće sa njegovih 30 utakmica u sezoni. Tražim dobrog šutera za 3, tanak sam sa trojkama pa dajte ponude. Ja sam već u B tako da nije neki rizik hehe. Hild za Nurkica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Eh sad, uozbiljimo se malo. Osrednji centar vredi svakako u fantaziju više nego osrednji šuter (koji će uskoro biti trejdovan). Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 5ti trojkaš lige za 27mog centra lige koji će odigrati možda 55 tekmi. Ne želiš ti dovoljno jako dobrog trojkaša Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 45 minutes ago, Chaos Is Me said: Eh sad, uozbiljimo se malo. Osrednji centar vredi svakako u fantaziju više nego osrednji šuter (koji će uskoro biti trejdovan). Imamo mi trojkaša prilično. Možda ti ponudimo nešto? Videćemo kad stignemo da pogledamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 C liga,dva,tri kola pakla pa cemo da rasprodamo pola tima,Siakam leti prvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Pokupih Stivena Adamsa ne znajuci da je pre par sati zavrsio sezonu. 👿 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Ah ova kukanja dok sezona još nije počela ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 1 hour ago, stefan81888 said: Ah ova kukanja dok sezona još nije počela ❤️ kod mene je tri dana zalosti, drugi centar, osmi pik espn app otvaram na pola samo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Meni je sad vreme za dubokoumno razmatranje i dvoumljenje jesam li ili nisam zajebao sa nekim pikovima, šta je moglo bolje itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Steph Curry, Poole, Melton Beal, Sexton, DiVicenzo Miller, Hayward, Mann Wembanyama, Gafford Steta sto fantazi nije ko i real nba liga bekova. Bez skoka sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Joj, Dejvis sa 18. mesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 23, 2023 Share Posted October 23, 2023 Koliko ispada u c ligu😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 11 hours ago, stefan81888 said: Meni je sad vreme za dubokoumno razmatranje i dvoumljenje jesam li ili nisam zajebao sa nekim pikovima, šta je moglo bolje itd. Oooooo stefi. Nikako ea bistvujemo u istoj ligi. Potrudi se lomiška pa svrati opet gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 (edited) 15 hours ago, Dracarys said: Joj, Dejvis sa 18. mesta. 1, 5, 10 da sam imao AD bi bio u timu LA Lakers a na 18😉 Edited October 24, 2023 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 7 hours ago, Squabbit said: Oooooo stefi. Nikako ea bistvujemo u istoj ligi. Potrudi se lomiška pa svrati opet gore Ili nam se ti vrsti ovamo 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 18 hours ago, Dracarys said: Joj, Dejvis sa 18. mesta. Bio sam na sekund da ga dignem, ali se odlučih za KAT-a u poslednjem momentu. Kad gledam brojke, Davis je bolji zbog blokada, ali mnogo mečeva redovno propusti. Towns prve 4 sezone u ligi propustio samo nekoliko mečeva, prošla bačena u vodu, neka mu ova bude povratnička. Ipak sam malo sigurniji sa njim, nego sa Davisom. Za Davisa znaš 100% da mu je plafon 55 mečeva, zato je i pao nisko. @Mile1 Dobri smo kad pogledam tim. Trebao sam JJJ, umesto Vučevića, ali povadio sam se sa Keslerom : ) Nije mi jasno kako je ostao do 64 mesta? 50-50 da će biti ispred Vučevića na rateru i naš najbolji centar (KAT-a računam kao PF). I onaj Richards iz Šarlota kao 4. centar sa 184. mesta isto bagatela. Iako rezervista ima 18-20 minuta i 7-8 skokova na koje možeš da računaš. Centri zatvoreni, a ne kao prošle godine stalno juri visokog : ) Prangijaši: LaVine, Klay, Jalen Green, Gary Trent, Dort...i to je više nego solidno. Ast zaboravi, Trent prangijaš ima PG, Cole Anthony solidan sa skokovima za PG, juri neko krilo-pf, sa stl i blk, a ja se odjavljujem do plej ofa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 24, 2023 Share Posted October 24, 2023 KAT kao da ima nešto bolji zdravstveni bilten prethodnih sezona, nećeš verovati, ali više je propustio utakmica u poslednje četiri sezone, nego AD. AD do druge godine u LAL, četiri sezone nije imao povredu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts