Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

PG: D. Murray, Tre Jones, Caruso

SG: Brown, Seth

SF: Jalen Williams

PF: Hachimura, Horford, Isaac

😄 Jokic, Mark Williams, Okongwu

Kako sam usao u sezonu nepripremljen skroz, nisam ni rostere pogledao, hvala algoritmu na Jokicu 😄 ostatak fino popunjen, realno ako sve bude kako treba ekipa spremna za najvise ciljeve.

Edited by vladaboss90
  • WOW 1
Posted
27 minutes ago, propolis said:

Vidim da si zainteresovan za Ziona i Weismana?

Jesi li imao nešto na umu ili si slučajno kliknuo 🙂

Nista konkretno, samo iskazao zainteresovanost. Zion definitivno, msm da ce Begli biti back-up na 4 i 5, nesretni Ajzea na 4, tako da Wiseman za sad otpada...za Ziona spreman da cujem u inboxu 🙂

Posted

Maxa se pojavio na draftu da "gleda" i potegao je 3i pick i 11i i 12i sam mu prepustio na kraju, pa ako se zacudite sto ova 3 igraca odudaraju od ostatka ekipe, svakako ce to na kraju biti 2 lagana dropa; Evo tima:

DLo, A. Simmons

Timmy Jr, Trey Murphy III

MPJ, Jaden McDaniels, Strus, Jovic

Markannen, Isaiah Jackson

Jarren Jackson Jr, Jarrett Allen

• Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
25 minutes ago, Chaos Is Me said:

Mene je Zion poslao u B ligu, krme debelo. Nema sreće sa njegovih 30 utakmica u sezoni.

Tražim dobrog šutera za 3, tanak sam sa trojkama pa dajte ponude.

Ja sam već u B tako da nije neki rizik hehe.

Hild za Nurkica?

Posted
45 minutes ago, Chaos Is Me said:

Eh sad, uozbiljimo se malo. Osrednji centar vredi svakako u fantaziju više nego osrednji šuter (koji će uskoro biti trejdovan). 

Imamo mi trojkaša prilično. Možda ti ponudimo nešto? Videćemo kad stignemo da pogledamo. 

Posted

Steph Curry, Poole, Melton

Beal, Sexton, DiVicenzo

Miller, Hayward, Mann

Wembanyama, Gafford

Steta sto fantazi nije ko i real nba liga bekova. Bez skoka sam.

Posted
11 hours ago, stefan81888 said:

Meni je sad vreme za dubokoumno razmatranje i dvoumljenje jesam li ili nisam zajebao sa nekim pikovima, šta je moglo bolje itd. 

Oooooo stefi. Nikako ea bistvujemo u istoj ligi.

Potrudi se lomiška pa svrati opet gore

Posted
18 hours ago, Dracarys said:

Joj, Dejvis sa 18. mesta.

Bio sam na sekund da ga dignem, ali se odlučih za KAT-a u poslednjem momentu. Kad gledam brojke, Davis je bolji zbog blokada, ali mnogo mečeva redovno propusti. Towns prve 4 sezone u ligi propustio samo nekoliko mečeva, prošla bačena u vodu, neka mu ova bude povratnička. Ipak sam malo sigurniji sa njim, nego sa Davisom. Za Davisa znaš 100% da mu je plafon 55 mečeva, zato je i pao nisko.

@Mile1 Dobri smo kad pogledam tim. Trebao sam JJJ, umesto Vučevića, ali povadio sam se sa Keslerom : ) Nije mi jasno kako je ostao do 64 mesta? 50-50 da će biti ispred Vučevića na rateru i naš najbolji centar (KAT-a računam kao PF). I onaj Richards iz Šarlota kao 4. centar sa 184. mesta isto bagatela. Iako rezervista ima 18-20 minuta i 7-8 skokova na koje možeš da računaš. Centri zatvoreni, a ne kao prošle godine stalno juri visokog : )

Prangijaši: LaVine, Klay, Jalen Green, Gary Trent, Dort...i to je više nego solidno. Ast zaboravi, Trent prangijaš  ima PG, Cole Anthony solidan sa skokovima za PG, juri neko krilo-pf, sa stl i blk, a ja se odjavljujem do plej ofa.

Posted

KAT kao da ima nešto bolji zdravstveni bilten prethodnih sezona, nećeš verovati, ali više je propustio utakmica u poslednje četiri sezone, nego AD.

AD do druge godine u LAL, četiri sezone nije imao povredu.