Don Dusko Posted February 7 Share Posted February 7 @Chaos Is Me upravo.Mi smo u FK imali gardiste koja je pandan ovde domacoj osnovi. Samo 3x gori i gadniji(pevanje sa navijacima i to neko lozenje)... Znaci logika je utemeljena na domacim bezveznjacima u obe sekcije. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted February 7 Share Posted February 7 1 hour ago, Sector said: Ja sam iskreno zabrinut ako je Gile bio janisova želja. Bukvalno nije postojao navijač koji je vjerovao da je to dobar potez a on bi trebao da zna neuporedivo više o košarci od običnog navijača. Priča se da mu je menadžer Sferin brat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted February 7 Share Posted February 7 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Ovi likovi koje vade iz naftalina po raznim emisijama su totalna smejurija i vidi se jedna zajednička crta svih njih - mantra o domaćoj osnovi, a mentoli izgleda ne mogu da shvate da: 1. ovo nije odavno SFRJ gde je talent pool bio neuporedivo veći, 2. da je Zvezda klub koji u svakoj sezoni ide na rezultat a i mora tako ako želi da igra EL jer nema trajnu licencu, 3. postoje razvojni klubovi poput Mege koji su mnogo prijemčiviji kao stepenica za mlade igrače ka njihovom konačnom cilju (NBA), 4. retko ko se loži nešto previše na evroligu i ona je obično utešna nagrada ako ne dohvatiš NBA, 5. globalno tržište se proširilo pa sad imamo Kinu, Japan, Australiju, Portoriko i pre svega prošireno i finansijki ojačano predvorje NBA - G ligu, na kraju krajeva i 6. loš rad i strategiju KKCZ na čelu sa onim koji je 50 godina u košarci, koji menja trenere kao čarape i ne uspeva da uspostavi kontinuitet. Logika dovođenja Gilespija je bila da pojača defanzivu jer smo pod košem imali samo Bolomboya i mekane visoke poput Tobeya, Mitrovića i Davidovca koji nisu dovoljno dobri napadači da bismo ih trpeli duže. Jasno je da je lik limitiran kao terasa ali defanzivno je uvek bio dobar. Logika dovođenja Smarta - daj šta daš u trenutku kad ti bekovsku rotaciju čine Yago i priučeni bekovi. I naravno što ti kažeš, bitno je gledati i kontekst i trenutak dovođenja nekog igrača... Promašaj je Tobi jer je planiran možda i kao prva opcija a jedva da je treća... Kada su došli Gile i Smart jasno je bilo da to i nisu nove udarne igle, već igrači uloge... Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 7 Share Posted February 7 Nova "kletva" Dabogda te diskriminisali ko Zvezda Raduljicu!!! 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 7 Share Posted February 7 7 minutes ago, Kankkunen said: Mirko Milićević se ne uzima za ozbiljno, samo obiđeš u širokom luku. Sama izjava je svakako potcenjivačka i puna nepoštovanja ka Gilespiju, ali poenta je upravo ta sto nikome nije jasno šta su videli naši u njemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Guru Posted February 7 Popular Post Share Posted February 7 7 minutes ago, John Terry said: Prihvatam zamerku. Aj da dopunim. U pravu si, imamo previše domaćeg škarta, ali mi je nerealno da nisu mogli da nađu nikog ovde koji zna ovo što zna Gilespi. Prosto ovaj njegov skillset je nešto što je baš ništa posebno. Osećaj mi je da nam je skauting užasan, da domaće igrače dovodimo po principu lojalnosti gazdi, a strance po principu šta nam Miško uvalja (ne mora konkretno Miško, menadžeri) Gilespi je počeo iz treće divizije koledž košarke, a završio na Bejloru koji je jak program iz high-major konferencije: - Big 12 Most Improved Player (2020) - Second-team All-Big 12 (2020) - Big 12 All-Defensive Team (2020) Potom je dve sezone bio na klackalici između G-League i NBA, čak je uspeo da se izbori za neke kratkoročne ugovore sa Torontom i Orlandom. Onda ga je potpisao Bajern koji nema Dozeta i Vladu Joa, nego Danijela Baezija i Andreu Trinkijerija i gde je imao 19 mpg u EL. Slatkorečivi Italijan (naravno da je preterao u svom stilu, but still): Quote He also gave praise to his forward Freddie Gillespie, emphasizing his growth throughout all season. "We played our 1st game in Bologna, and after the game, many told me: 'Who the f*ck did you sign?'. He was a fish outside the water. EuroLeague is the most pitiful league for rookies. But after six months, only Tavares is a better rim protector," Trinchieri stated. Ovog leta je po mojim informacijama Gilespi bio vrlo blizu Partizana, tj. plan je bio da im on donese defanzivno prisustvo i čvrstinu uz Mirotića, al' je došlo do promene plana i cele koncepcije kada ih je Mirotić ispalio. Ne kažem naravno da je Gilespi neka igračina, niti da trenutno igra i izgleda dobro, al' se dečko svojim radom probio do ovog nivoa i apsolutno ništa mu nije bilo poklonjeno. Da postoji domaći igrač sa sličnim CV-em i predispozicijama bukvalno bi se otimali oko njega i imao bi garantovan višegodišnji ugovor kako god igrao. Al' pošto je (tamnoputi) Amer (sa dredovima) onda naravno momentalno postaje meta raznih Milićevića i Gurovića koji baš u njemu vide Zvezdin problem, jer je do njegovog dovođenja valjda sve super funkcionisalo. 46 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 7 Share Posted February 7 1 minute ago, John Terry said: Sama izjava je svakako potcenjivačka i puna nepoštovanja ka Gilespiju, ali poenta je upravo ta sto nikome nije jasno šta su videli naši u njemu? To možemo samo da nagađamo, mislim da momak može da se koristi što smo videli na derbiju. I još nešto, tržište je nikakvo u ovom delu sezone ... to je što je, uzmi ili ostavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) Taj Gillespie je igrao malo NBA i igrao je u evroligašu Bayernu, mislim da ga je Trinchieri doveo u Minhen, a on nije diletant. Dakle, nije neki igrač sa ulice ili iz Karpoš Sokola. Slažem se da je napadački gotovo neupotrebljiv bez pnr plejmejkera (kakvog gle čuda imamo i to legendarnog) ali je doveden kao defanzivna zakrpa pod koš za 10 minuta. Valjda je normalno da neko bude i u lošoj formi, evo Shengelia se raspadao od odlaska iz Baskonije pa je opet proigrao ove godine, niko nije mogao da kaže da je loš igrač i kad je igrao loše. Smart je za mene dobar pokušaj da se izađe iz zone komfora i sasvim ok igrač s obzirom da nam je trebao neko u decembru danas za danas i da ima potencijal za napredak, nije basketaš kao Holland i ima logike da nekad odigra 1 na 5 jer to trener i traži od njega u situaciji kad obično pored njega još samo jedan igrač u petorci zna da dribla loptu. Ovo naravno nema veze sa tim što nije doveden igrač na PF. Ili ima, morala se istrpeti domaća osnova. Edited February 7 by Chaos Is Me ulete Guru u međuvremenu 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 7 Share Posted February 7 ajd valjda ce da radi duze od 6 sati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 7 Share Posted February 7 11 minutes ago, Filbi said: Priča se da mu je menadžer Sferin brat sfera afera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted February 7 Share Posted February 7 U poslednji čas izgleda 1 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 7 Share Posted February 7 54 minutes ago, NMX said: A sta ako TT ipak prodje lekarske preglede? 3 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 7 Share Posted February 7 1 minute ago, NMX said: Esam ti udario lajk ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СамоТи3 Posted February 7 Share Posted February 7 Хаха, прво повреда је препрека па за 3 дана излази да је повреда прошлост, нешто сам прочитао да ће потписати краткотрајни уговор са могућношћу да се продужи до краја сезоне. Дај Боже да је повреда прошлост и да може да изгура до краја сезоне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 7 Share Posted February 7 Dobro na kraju omasio za dejvisa i Laprovitolu a za cetvorku nisam imao ime znao sam samo da ce neko doci do zalgirisa. Citamo se opet kada krene prelazni rok. Do skorog citanja 12 1 12 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 7 Share Posted February 7 @NMX Rekoh ti. Prilika koju Čović ne propušta. 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 7 Share Posted February 7 Dobra su kolena, samo je malo fizički zapušten ... jbg. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted February 7 Share Posted February 7 Testovi/pregledi se rade dok se ne prodju. 1 28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted February 7 Share Posted February 7 4 minutes ago, Mile1 said: Dobro na kraju omasio za dejvisa i Laprovitolu a za cetvorku nisam imao ime znao sam samo da ce neko doci do zalgirisa. Citamo se opet kada krene prelazni rok. Do skorog citanja Da na leto nas obradujes da su raskinuli ugovore i Nemanja i Dejan 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted February 7 Share Posted February 7 6 minutes ago, Mile1 said: Dobro na kraju omasio za dejvisa i Laprovitolu a za cetvorku nisam imao ime znao sam samo da ce neko doci do zalgirisa. Citamo se opet kada krene prelazni rok. Do skorog citanja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 7 Share Posted February 7 @Čočo Šta kaže medicinski izveštaj? Čović bio u Americi, ukrao Embidovu hrskavicu... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 7 Share Posted February 7 15 minutes ago, NMX said: ajd valjda ce da radi duze od 6 sati Doslo je vreme i meni da krene, 700 po 700 i milion 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 7 Share Posted February 7 3 minutes ago, Čvarkov said: Testovi/pregledi se rade dok se ne prodju. Kao tehnički pregled. Imao 3 dana da sredi malo karoseriju, zameni levi migavac i promeni jedan brisač. 1 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 7 Share Posted February 7 5 minutes ago, Čočo said: @NMX Rekoh ti. Prilika koju Čović ne propušta. 😂 Ma kakav Čović, on sanja o Kaliniću, Guduriću, Dobriću ... samo domaće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) 4 minutes ago, Kankkunen said: Ma kakav Čović, on sanja o Kaliniću, Guduriću, Dobriću ... samo domaće. Samo domaće i strano sa isteklim rokom trajanja. 5 minutes ago, John Terry said: @Čočo Šta kaže medicinski izveštaj? Čović bio u Americi, ukrao Embidovu hrskavicu... Voleo bih da pojedem sve šta sam rekao i da me demantuje ali teška priča. A što se tiče informacija, nemam, o sada već čuvenom pregledu. Edited February 7 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts