berti Posted February 2 Share Posted February 2 Kad zasejes visegodisnje biljke, ovakve plodove bereš. Za sledecu sezonu jos Dobrica negde smestiti, ako ga najure i to je to. Da i mi sačuvamo tim za sledecu sezonu, da ne lutamo više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted February 2 Share Posted February 2 Oćemo u neku paru da će na leto prvi potez da bude vraćanje Dobrića? 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted February 2 Share Posted February 2 12 minutes ago, L' Imperatore said: Ok, probili Smarta koji je igrao rizičnu, jako agresivnu odbranu. ali gde je tu neka zaštita obruča?! Čovek polaže lagano čim je probio prvu liniju Pa ne postoji, u timu imaš Bolomboja, jedinog koji može da igra odbranu na visokim pozicijama. Donekle i Gilespi, ali je on neupotrebljiv u napadu. Sve to je posledica odluke da prvo pojačanje bude Davidovac, drugo Simonović i onda završiš tako što večeras trener proba sa 4 igrača na toj poziciji. Ne može se bez minimalno upotrebljivih igrača na poziciji 4 pobeđivati u serijama, iako ovaj tim ima kvalitet na većini pozicija. A Davidovac je pravi primer sns parazita, doveden zato što je podobnog porekla i što ga voli gazda, nema skoro nijedan kvalitet. Ne igra dobru odbranu, ispod prosečan u skoku, ne ulazi unutar linije tri, spava u ćošku i ponekad kad baš mora šutne i pogodi za tri poena. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted February 2 Share Posted February 2 Ekipa je formirana tako da ima kvalitet, ali nije u stanju da igra dobro u kontinuitetu. Kada to kazem mislim i na jednu konretnu utakmicu u kojoj ima jako mnogo uspona i padova, a još više mislim na kontinuitet od više utakmica. Čim dodje do malo zamora i pada energije, kreće raspad. Bio sam naravno prestrog kada sam Rokasa nazvao litvanskom prevarom. Dobar je igrac i momak. Medjutim zbog nacina na koji je odigrao prvih 10 kola u EL i zbog ovakvih momenata kao veceras kad nije uzeo potpuno otvorenu trojku(omasio jednu 3 napada pre toga), moj ukupan utisak je skroman. I u svetlu price o njegovom produzenju, ja nisam siguran da mi treba da mu damo preko milion evra za novi potpis i da ocekujemo da nam on bude jedan od stubova buduceg tima. Uvek bih pre odresio kesu i ponudio Kalini dvogodisnji ugovor. A ako ima para i za Rokasa pride, why not. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted February 2 Share Posted February 2 Nema veze, Barsu cemo anulirati u Monaku, tako da dobijamo 8 do kraja sigurno, a mozda i Reala, kojem verovatno mozda nece ni trebati tada. Sledeca kuci protiv Zalgirisa je presudna, imacemo i dovoljno vremena za odmor... Zajebavam se samo... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted February 2 Share Posted February 2 13 minutes ago, oʞɐdoɐu nɾ said: Oćemo u neku paru da će na leto prvi potez da bude vraćanje Dobrića? Ako je u paketu sa Kalinom, može. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted February 2 Share Posted February 2 Sve sto ima veze sa Covicem treba najuriti. Od Nese Ilica, pa do igraca, cak i trenera. Sve što je njegovo delo. Dok se ne preseče skroz i svi tragovi štetočine uklone, nema nama sreće. Od toga, naravno, nema ništa. Mamlazu ne pada na pamet, mogu drustvene mreze da pene koliko god hoce. Nikad kaci nije bio, zida taj kompleks zgrada, u ljubavi je sa psihom. Sjebali smo se. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 2 Share Posted February 2 Ja jesam ludi optimista ali stvarno ne znam otkud toliko optimizam prethodnih dana da ce se dobiti Barsa. Ljudi su jaki ko crna zemlja 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted February 2 Share Posted February 2 Deda, Despot, Dobric... Kakav 3D fleš za sledecu sezonu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted February 2 Share Posted February 2 4 minutes ago, berti said: Deda, Despot, Dobric... Kakav 3D fleš za sledecu sezonu. Taman za FIBA LŠ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 2 Share Posted February 2 Mora neka zamerka treneru.Ne treba ti nikakav rejting da ovako glumiš pomoćno osoblje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted February 2 Share Posted February 2 Deda je uvek bio los ali ovo sto pruza u ovoj sezoni je bas ruzno,covek igra jao da ima brat bratu 45+ godina,oblaze ga kao cunja,vise ni trojku ne moze da pogodi niti bacanje,stvarno ne vidim razlog zasto bi ostao? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted February 2 Share Posted February 2 1 minute ago, Nini3112 said: Deda je uvek bio los ali ovo sto pruza u ovoj sezoni je bas ruzno,covek igra jao da ima brat bratu 45+ godina,oblaze ga kao cunja,vise ni trojku ne moze da pogodi niti bacanje,stvarno ne vidim razlog zasto bi ostao? Zato sto ima ugovor na tri godine 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted February 2 Share Posted February 2 1 minute ago, elmulinho said: Zato sto ima ugovor na tri godine Pa? Moze to lako da se resi,nije to fudbal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted February 2 Share Posted February 2 klasa su i to je to. Nasa doselekcija je ocito bila samo mazanje ociju navijacima. Cak se ne mogu oteti utisku da bi smo bili egal ili cak dobili da smo samo bili na ovosezonskom procentu za 3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted February 2 Share Posted February 2 (edited) 5 minutes ago, Nini3112 said: Pa? Moze to lako da se resi,nije to fudbal A kad smo to rešili sa tim tipom domaćih igrača, oni od nas idu jedino u penziju. Gde će on da ima platu kao kod nas? Edited February 2 by TB Told 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted February 2 Share Posted February 2 3 minutes ago, Nini3112 said: Deda je uvek bio los ali ovo sto pruza u ovoj sezoni je bas ruzno,covek igra jao da ima brat bratu 45+ godina,oblaze ga kao cunja,vise ni trojku ne moze da pogodi niti bacanje,stvarno ne vidim razlog zasto bi ostao? Razlog da ostane je najjaci moguci, a to je Nebojsa Covic. Zasto? Pa to je vec domen patologije dr Nebojse. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted February 2 Share Posted February 2 4 minutes ago, Wingwalker said: Mora neka zamerka treneru. Ne treba ti nikakav rejting da ovako glumiš pomoćno osoblje. Ako mu ista zamjerim to je da pocinje utakmicu bez prve petorke. Nije ovo neka instant ekipa pa da ce dopustiti da se olako prikljucimo ako naprave razliku, a + ubije se cijeli momentum pocetnog pritiska. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša posla 2.1 Posted February 2 Share Posted February 2 Premor je učinio svoje… Sa 6/27 trojkama teško Krku da dobiješ a ne Barsu… Još te Bruzuela iznenadi sa 6/7 trojkama… Glavu gore i tekmu po tekmu sa poštenim odnosom… Ne treba matematika već škripa patika!!! #Zvezdaiznadsvih 🔴⚪️🏀💪🏻😎 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 2 Share Posted February 2 (edited) Nemoć. Doktorski pripremljena utakmica Barselone. Bolji, kvalitetniji i pametniji tim je pobedio. Na kraju generalni zaključak, gde neću otkriti ništa novo, jsete da Janis radi dobar posao. Nema ovaj tim neki skriveni neiskorišćeni materijal, niti pojedinac. Imamo Bolomboja koji konstantno igra dobro u oba pravca i Teodosića od koga najviše zavisimo zbog igre u napadu. Ostalo toplo hladno. Vidimo svi kakav nam je roster, takav da nije za neki značajan rezultat. Računicom se odavno više ne bavim, opušteno gledam utakmice i bez obzira na sve obradujem se pobedama i lepo mi je bilo prethodnih dana. Idemo dalje i to je to, nema vajde od kukanja. Edited February 2 by Volter 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted February 2 Share Posted February 2 Da nije izgulio koleno,eh steta... Kuzmic bi se brze vratio u odbranu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted February 2 Share Posted February 2 Ako ništa, imaćemo prvo mesto u top 10 poteza ovog kola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 2 Share Posted February 2 Iskreno mene ovaj poraz ni da dirne..Treba gledati utakmice i uzivati. Bice pobeda a i poraza. Mi smo realno svoje odsvirali. Jbg. 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 2 Share Posted February 2 Dobro je pa ima i ta ABA liga, Kup i KLS. Sutra, prekosutra, kad dovedu krilnog centra, e tek tad treba im se....majke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted February 2 Share Posted February 2 8 minutes ago, Nini3112 said: Da nije izgulio koleno,eh steta... Kuzmic bi se brze vratio u odbranu. Kakav Nejpirov TM odvratno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts