MishaZvezda1983 Posted January 25 Share Posted January 25 Mitrovic,Gilespi,Yago,Davidovac,Lazic, Simonovic, Smart,Lazarevic, Dalibor Ilic, Tobi, potpisujem da nijedan nema kvalitet dovoljan za EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted January 25 Share Posted January 25 5 minutes ago, Kankkunen said: Ma nije, ne ide to baš tako ... on odrađuje svoj deo posla korektno, al nije sve do njega. Ne možeš da ispraviš krivu Drinu, i to je to. Ljudi su nerealni, očekuje se da trener koji je došao pre tri meseca uđe u rat sa predsednikom kluba koji je pustio korenje i koji je govnima polivao i Radonjića i Obradovića koji su imali daleko veću zaleđinu kod navijača. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 25 Share Posted January 25 6 minutes ago, Čočo said: Kasno si setio da ih išamaraš, prijatelju. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 25 Share Posted January 25 2 minutes ago, СтелаРоса said: Slazem se, nadam se da ce se neko konacno setiti da ukine glupavi kup Pa gledajuci EL, ABA pa onda KUP i KLS po vaznosti. Jbg. Ako cemo negde da se stekamo i ne idemo svom snagom to je kup i KLS. Bicu srecan ako osvojimo ali nece mi to odrediti kakva mi je sezona . 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Big_S Posted January 25 Share Posted January 25 9 minutes ago, Nini3112 said: Prica se da se trese svlacionica sada u Berlinu... Ne salim se Inace evo ga Plavsic pljuje po Smartu... Jel te mrzi, života ti, da nam ukratko preneseš šta kenja lik…. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted January 25 Share Posted January 25 2 minutes ago, СтелаРоса said: Slazem se, nadam se da ce se neko konacno setiti da ukine glupavi kup Možeš da budeš ironičan koliko hoćeš, neće promeniti činjenicu da je kup najmanje bitno takmičenje u sezoni i da je posle ovakve utakmice smešno pričati o kupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted January 25 Share Posted January 25 Nisam gledao, kako je Smart odigrao? Jel pojacanje ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 25 Share Posted January 25 10 minutes ago, Nini3112 said: Inace evo ga Plavsic pljuje po Smartu... Da SMART je najveci problem! A sta kaze za Dejana okrecem se oko svoje ose Davidovca? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 25 Share Posted January 25 Just now, drakon1 said: Kasno si setio da ih išamaraš, prijatelju. Nije to prvi put, bilo je toga i ranije. Janis je OK, al ne vredi da se ponavljam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted January 25 Share Posted January 25 2 minutes ago, The_Big_S said: Jel te mrzi, života ti, da nam ukratko preneseš šta kenja lik…. Quote Plavšić: Smart je personifikacija Zvezdine haotične sezone A u stvarnosti Plavšić personifikacija izraza ljigava gnjida. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted January 25 Share Posted January 25 (edited) 28 minutes ago, Stefi88 said: Nisam gledao, kako je Smart odigrao? Jel pojacanje ili? Za ulogu koju treba da ima kada su svi zdravi - UBOD... U jednom trenutku nas je dobro vukao... Fulio par bitnih šuteva u završnici, ali to što je on morao rješavati govori u kakvom smo trenutku... Edited January 25 by Ab1995 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted January 25 Share Posted January 25 (edited) 8 minutes ago, Don Dusko said: Pa gledajuci EL, ABA pa onda KUP i KLS po vaznosti. Jbg. Ako cemo negde da se stekamo i ne idemo svom snagom to je kup i KLS. Bicu srecan ako osvojimo ali nece mi to odrediti kakva mi je sezona . Meni je svako zvanicno takmicenje u kojem mozemo da osvojimo trofej bitno. A satisfakcija je veca ako igras u njemu protiv najveceg rivala, pogotovo ako isti ima odlican sastav. Ja nigde ni nisam rekao da je kup najbitniji ili bitniji od nekog drugog takmicenja. Vise bih voleo da osvojimo EL nego kup, sto ne znaci da mi je kup nebitan. Ni meni takodje rezultat u kupu ne odredjuje kakva je sezona bila. Mislim da je do nesporazuma doslo jer sam ocigledno u nezgodnom momentu pomenuo igranje kupa. Ja sam se odavno oprostio od ove EL sezone pa mi vecerasnji poraz i nije toliko tesko pao. Edited January 25 by СтелаРоса 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted January 25 Share Posted January 25 (edited) Kakav je smrad plavsic. Sta sve nece raditi po naredjenju. Jeste smart je kriv jer je uskocio da igra 25 min El, gde jos ne zna ni imena saigraca, gde prvi put igra Evropsku kosarku. Nemoj slucajno da spomeneš domacu osnovu, domace bezveznjake. Edited January 25 by No name 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 25 Share Posted January 25 7 minutes ago, Don Dusko said: Da SMART je najveci problem! A sta kaze za Dejana okrecem se oko svoje ose Davidovca? Bukvalno... Covek dosao pre nedelji dana,najbolje bi bilo da ti on iznese sezonu u koju si se sam da izvinite posrao. Daj da skupimi mi kintu da damo Plavsicu mozda tada ne bi morali da citamo ovakve njegove tekstove i slusamo proseravanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 25 Share Posted January 25 Jel moze meni neko da objasni sta je to doneo Sfero, a da nije bilo sa Duskom? Ja ovo prvi put vidim, da neki klub promeni trenera i da cak nije bilo ni onog pocetnog boosta i neke serije pobeda. Bukvalno sam ubedjen da bi isto ovako izgledali i da je Dusko ostao na klupi. P.S. Gotivac mi je Sfero, neka ostane i sledece sezone da bi ponovo pokusali da uhvatimo neki kontinuitet, ali da mi je jasno bas sta smo dobili s njim sto nismo imali s Duskom, bas i nije. 15 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Систем те лаже Posted January 25 Share Posted January 25 За мене је сваки трофеј битан, а клуб вреди онолико колико има трофеја. Не схватам људе који се сваке године "ложе" на ЕЛ, као да ништа не уче из прошлости, и да дозвољавају да их доктор вуче за нос. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Big_S Posted January 25 Share Posted January 25 11 minutes ago, TB Told said: A u stvarnosti Plavšić personifikacija izraza ljigava gnjida. Dobro je da Šabaz nije personifikacija Zvezdine sezone, Dobro je da Bjelica nije.. Dobro je da Simon JR nije.. Dobro je da raspali Davidovac i Tobi nisu… Jedini problem koji imamo je Smart 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted January 25 Share Posted January 25 2 minutes ago, Markoss said: Jel moze meni neko da objasni sta je to doneo Sfero, a da nije bilo sa Duskom? Ja ovo prvi put vidim, da neki klub promeni trenera i da cak nije bilo ni onog pocetnog boosta i neke serije pobeda. Bukvalno sam ubedjen da bi isto ovako izgledali i da je Dusko ostao na klupi. P.S. Gotivac mi je Sfero, neka ostane i sledece sezone da bi ponovo pokusali da uhvatimo neki kontinuitet, ali da mi je jasno bas sta smo dobili s njim sto nismo imali s Duskom, bas i nije. Dobili smo trenera koji se ne suprotstavlja mnogo predsedniku. I drugo, Plavsic jeste gnjida generalno, ali ovde je vise sam Sportklub ispao jaje, jer nije Plavsic tako rekao, cak je rekao i da je mnogo veci problem to sto se Zvezda u ovakvom trenutku sezone oslanja na igraca koji je dosao pre 7 dana prvi put u Evropu, i da to pokazuje vrlo problematicnu selekciju u ekipi. Ja sam to na prvu razumeo kao kritiku kluba. E sad kad razmislim, ako je ciljao na trenerovu selekciju tom izjavom, onda ga treba hebati jako 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted January 25 Share Posted January 25 2 minutes ago, Markoss said: Jel moze meni neko da objasni sta je to doneo Sfero, a da nije bilo sa Duskom? Ja ovo prvi put vidim, da neki klub promeni trenera i da cak nije bilo ni onog pocetnog boosta i neke serije pobeda. Bukvalno sam ubedjen da bi isto ovako izgledali i da je Dusko ostao na klupi. P.S. Gotivac mi je Sfero, neka ostane i sledece sezone da bi ponovo pokusali da uhvatimo neki kontinuitet, ali da mi je jasno bas sta smo dobili s njim sto nismo imali s Duskom, bas i nije. Dusko makar imao drcan stav (opravdano ili ne) i nije dao na sebe. Ovaj gleda da sa svima bude drugar, svako da ima minutazu 15ak minuta i svi zadovoljni. Ne igra se kosarka tako. A facu ima sve mislim zaplakace u svakom trenutku pored klupe. Bukvalno kao nacrtan covek za Covica. Idealan! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted January 25 Share Posted January 25 4 minutes ago, Markoss said: Jel moze meni neko da objasni sta je to doneo Sfero, a da nije bilo sa Duskom? Ja ovo prvi put vidim, da neki klub promeni trenera i da cak nije bilo ni onog pocetnog boosta i neke serije pobeda. Bukvalno sam ubedjen da bi isto ovako izgledali i da je Dusko ostao na klupi. P.S. Gotivac mi je Sfero, neka ostane i sledece sezone da bi ponovo pokusali da uhvatimo neki kontinuitet, ali da mi je jasno bas sta smo dobili s njim sto nismo imali s Duskom, bas i nije. To samo pokazuje da nije problem u treneru. 1 minute ago, bosMan_jr said: Dobili smo trenera koji se ne suprotstavlja mnogo predsedniku. I drugo, Plavsic jeste gnjida generalno, ali ovde je vise sam Sportklub ispao jaje, jer nije Plavsic tako rekao, cak je rekao i da je mnogo veci problem to sto se Zvezda u ovakvom trenutku sezone oslanja na igraca koji je dosao pre 7 dana prvi put u Evropu, i da to pokazuje vrlo problematicnu selekciju u ekipi. Ja sam to na prvu razumeo kao kritiku kluba. E sad kad razmislim, ako je ciljao na trenerovu selekciju tom izjavom, onda ga treba hebati jako To bi moglo tako da ga nije prozivao tokom meča za "G ligaške poteze". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted January 25 Share Posted January 25 1 minute ago, bosMan_jr said: Dobili smo trenera koji se ne suprotstavlja mnogo predsedniku. I drugo, Plavsic jeste gnjida generalno, ali ovde je vise sam Sportklub ispao jaje, jer nije Plavsic tako rekao, cak je rekao i da je mnogo veci problem to sto se Zvezda u ovakvom trenutku sezone oslanja na igraca koji je dosao pre 7 dana prvi put u Evropu, i da to pokazuje vrlo problematicnu selekciju u ekipi. Ja sam to na prvu razumeo kao kritiku kluba. E sad kad razmislim, ako je ciljao na trenerovu selekciju tom izjavom, onda ga treba hebati jako Definitivno su naslov izvukli iz konteksta... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 25 Share Posted January 25 Najmanji je problem da se pusti sezona niz vodu, ništa strašno ... al da rešimo neke bitne probleme, da stanemo na noge. Previše se bavimo detaljima, a nismo ni blizu tog nivoa da bi se time bavili. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 25 Author Share Posted January 25 7 minutes ago, Markoss said: Jel moze meni neko da objasni sta je to doneo Sfero, a da nije bilo sa Duskom? Ja ovo prvi put vidim, da neki klub promeni trenera i da cak nije bilo ni onog pocetnog boosta i neke serije pobeda. Bukvalno sam ubedjen da bi isto ovako izgledali i da je Dusko ostao na klupi. P.S. Gotivac mi je Sfero, neka ostane i sledece sezone da bi ponovo pokusali da uhvatimo neki kontinuitet, ali da mi je jasno bas sta smo dobili s njim sto nismo imali s Duskom, bas i nije. stavio fokus na bolomboya u napadu, rokija koristi na dve pozicije, yagu silom prilika dao veca ovlascenja, promenio princip odbrane..nisu neki epohalne promene ali su ocigledne a inace minus ova i asvel igramo daleko bolje. mozda bi i sa dushkom igrali bolje vremenom ali kad vec pitas 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 25 Share Posted January 25 5 minutes ago, The_Big_S said: Dobro je da Šabaz nije personifikacija Zvezdine sezone, Dobro je da Bjelica nije.. Dobro je da Simon JR nije.. Dobro je da raspali Davidovac i Tobi nisu… Jedini problem koji imamo je Smart Ili da spomene sportskog direktora Dozeta koji ima funkciju klimača glavom Ili da spomene što Nebojša sklapa ekipu dve godine i menja trenere kao čarape... Mnogo tu još ili može da se doda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
turfan Posted January 25 Share Posted January 25 Ja sve mogu da razumem, stane napad, nece prosto...ali da mi u proseku primamo 90poena, lupao bih im samare na svakom poluvremenu kada prime 50p, sram ih bre bilo, smecari 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts