StiviKivi Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Bravo Duško. Genije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Nedovic, Teo i Mitar kad se lomi mi izazivaju tihu jezu, ne mogu stolicu da odbrane a mekani su do bola. Veliki minus za Duska, Hanga i Sabaz mu gledaju brodolom sa klupe. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Da su tu Laza i Lazarevic, bili bi na terenu kad se lomi. Da smo vodili 15 razlike na 5 minuta do kraja, pukli bismo. Ovako je bilo i protiv Bajerna na onom pripremnom turniru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Treneri se menjaju, igraci se menjaju a mi vidimo ono sto nam je svima tesko da priznamo. Mi smo u kosarci luzeri i to je kraj. Nikad ovaj klub nece napraviti bilo kakav uspeh. 2 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Ove utakmice sa Žalgirisom su stvarno za izbegavanje. Taman sam večeras pomislio da imamo kontrolu i da dobijamo, al jok, opet ista priča. Dva detalja su presudila. Ona promašena trojka Davidovca za +12 i izlazak Luke jer nam je posle toga stao napad. U odbrani su nas vozali, a u napadu je bila muka nas gledati. Zasluženo su pobedili. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Jbt ponovo ista tekma kao prosle godine, Dusko koga bas cenim ali moram priznati ponovo bez ikakvog osecaja u zavrsnici. Ovakvi porazi su nas prosle godine kostale top 8. Na zalost gubimo pinovo od losije ekipe. Ozbiljno sam frustriran pa bolje da ne pisem dalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Bravo Duško. Genije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Izgleda da nam je fetis da se samoubijemo u Kaunasu. Dokle jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Ukrali nam pobedu. Od +9 za nas i otvorenog šuta, njima ulaze 3 frljoke na našu odličnu odbranu. Kad su nas stigli, onda su i nogom počeli da pogađaju. Šabaz, Rokas i Tobi pijani danas. Teo na kraju dosta grešio iako je do tada imao super tekmu. Ok je ovo za početak sezone, ali boli poraz. 22 3 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Mi kad smo trebali da zatvorimo utakmicu Duško je insistirao na Šabazu koji nas je upropastio. Ako Teo ne može, neka proba sa Jagom koji minut, neka organizuje Hanga, neka jbn Davidovac igra pleja ako treba... Baš glup glup glup poraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Moze se tema preimenovati u 2022/23, isti qrac drugo pakovanje. Mlitav pocetak, pa jedno 25 minuta odlicne igre i onda odjednom protivnik krece sve da ubacuje, mi pogubljeni u napadu i gubimo dobijenu utakmicu. Kad imas osecaj da nam trebaju 2-3 poena da bi pobedili niko nista da pogodi, naravno protivnik nikada nije u bonusu iako odbranu igra konstantno na granici faula. Ja sam budala sto se uopste ponadam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Ne mogu da verujem šta sam gledao u 4/4. Ovo bi Vlada Jo bolje vodio. Hanga, Šabaz i Ilić mu na klupi. Ali zato Giedraitis i Nedović u minusu igrali celu 4/4. Ne verujem očima šta sam gledao. Jedan Šabaz koji kakav god da je rešava ovakve završnice ti sedi na klupi. Hanga?! Au ne verujem. Duško prespavao. Čist njegov poraz. Razočarenje. Pobedu smo imali u rukama. Po ko zna koji put. Na isti način, Duškov poraz. Tačka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 2 minutes ago, Igor_ said: Treneri se menjaju, igraci se menjaju a mi vidimo ono sto nam je svima tesko da priznamo. Mi smo u kosarci luzeri i to je kraj. Nikad ovaj klub nece napraviti bilo kakav uspeh. Bravo majstore, samo jako! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Uprava napolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Svaki put isto, ko je odgledao jednu nasu tekmu u Kaunasu ne mora vise ni da gleda, video je svaku 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 1 minute ago, TB Told said: Utakmicu je prelomio Ivanović sa izmenama Šabaz - Teodosić i Hanga - Nedović. Serija 13-0 je usledila upravo tada. Da ne pominjem da Luka koliko kod dobro da odigra meč nema mesta u ovakvoj završnici jer je jednostavno premekan. Баш тако. Тренеров пораз 1/1. Сваки јебени пут исто против Жалгириса. Недовић против комшија за побједу прошле године и сад га треба у финишу чекати бар годину дана. Млакоња и љенчуга који није ни близу рад поравнао са талентом… Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 13, 2023 Author Share Posted October 13, 2023 Just now, Dropkick Murphys said: Ukrali nam pobedu. Od +9 za nas i otvorenog šuta, njima ulaze 3 frljoke na našu odličnu odbranu. Kad su nas stigli, onda su i nogom počeli da pogađaju. Šabaz, Rokas i Tobi pijani danas. Teo na kraju dosta grešio iako je do tada imao super tekmu. Ok je ovo za početak sezone, ali boli poraz. upravo tako, dobili su nas basketaski i na silu al sta da se radi, treba i to umeti silver linings je da smo trebali ovo da dobijemo bez ikakvog ucinka napiera, gedraitisa i tobeyja kada neko zeli da krivi ovoga ili onoga koji su nesto pruzili na parketu ili pored, neka se najpre seti toga 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 1 minute ago, Igor_ said: Treneri se menjaju, igraci se menjaju a mi vidimo ono sto nam je svima tesko da priznamo. Mi smo u kosarci luzeri i to je kraj. Nikad ovaj klub nece napraviti bilo kakav uspeh. Nismo mi luzeri, samo imamo problema sa strukom koja treba da troši novac. Toliko para potrošeno da bi Mitrović bio glavni igrač. Petorka u klaču sa Mitrovićem i Dedom u reketu! 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 1 minute ago, Igor_ said: Treneri se menjaju, igraci se menjaju a mi vidimo ono sto nam je svima tesko da priznamo. Mi smo u kosarci luzeri i to je kraj. Nikad ovaj klub nece napraviti bilo kakav uspeh. Pa nismo, eno jedan na evropskom nivou prosecan trener Dejan Radonjic nije svaku utakmicu ulazio sa -10 i nije svaku zavrsnicu isao sa -10, plus osvajao koliko su mu uslovi dozvoljavali. Meni je ovo sto radi Ivanovic bas grozno. Neverovatno frustrira sve. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 100 pojacanja i Mitar najefikasniji. Zato smo tu gde smo 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 13, 2023 Author Share Posted October 13, 2023 2 minutes ago, СтелаРоса said: Moze se tema preimenovati u 2022/23, isti qrac drugo pakovanje. ne moze. ali mozes ti da otvoris nekakvu takvu temu, jer, zasto da ne, vec je drugo kolo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Dusko Ivanovic je tezak diletant… Zaboravio Hangu na klupi najboljeg defanzivca zbog Rokasa kome bi vcrs i ja sasuo 20 poena u facu. Najbolji igrac ekipe koji vredi 2 miliona mu zakucan na klupi u zavrsnici zbog Nedovica sta kao zbog defanzive ??? Pomirio sam se sa porazom bio pre utakmice da se ne bi nervirao ali ova kolicina debilizma repatog me je iz takta izvela. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Sve dok je Nedović u klubu nema sreće, čovek je oličenje gubitnika. Duško očito ne kontroliše ekipu što i nije čudo kad se vidi kako je selektovana. Domaća družina+ Litvanac i Hanga a glavna pojačanja ćaskaju na klupi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Ivanoviću zameram jedino početak utakmice. Ok, imao je neki game plan sa visokom petorkom, da proba da iskontroliše skok, ali stvarno je jezivo bilo. Ova završnica, za mene, više na dušu igračima. Čak i izbor petorke mi je bio ok, sa Teom i Mitrom jer su pokidali pre toga. Od Tobija ništa, a za Bolombojom i nije bilo potrebe, jer kao što napisah, igrali smo dobru odbranu. Timeouti su bili na vreme. Ona airball Rokasa, pa DeDa sam na trojci i odmah u sledećem napadu zicer Mitrovića... Šteta što smo na početku sezone došli ovde, bolji smo realno. 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Ne volimo tvrdo, kao što smo i mislili. Prilično glupo izgubljeno, mnogo smo talentovanija i kvalitetnija ekipa, ali jbg, ovi nam ne leže... Bilo im je dovoljno 5 minuta u 4/4, i nabildovani džiber da nas dobiju. Ponovo. Nisu promašili trojku i svi odbici su im otišli u ruke... Ne bih ja krivio Duška, sem možda zbog klupiranja Hange... Ali Nejpir jeste bio očajan, i ja bih ga zamenio... Tobi je izgleda neupotrebljiv kad je tvrdo, baš očajna utakmica, ali nije mu ni data prilika da se popravi... Zato Luka Mitrović ponovo prvi centar, arealno... Žalgiris je odvratna ekipa sa jedne strane, ali sa druge strane igraju kako znaju i to im prolazi... Dve pobede imaju, a realno bi bilo da su obe izgubili. Siguran sam da će komšije ponovo da ih natrpaju 20 razlike u sred Kaunasa... Oni znaju sa ovakvima, mi ne... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts