Molina23 Posted January 11 Share Posted January 11 Srećne vam rane junaci ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted January 11 Share Posted January 11 Gidra MVP, tacka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 11 Share Posted January 11 Bravo momci. Veceras nema kritike sa moje strane. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 11 Share Posted January 11 Toliko da ce Shabazz magicno proigrati u Armaniju i da je bojkotovao ekipu. Jednostavno covek igra UZASNU sezonu! Bravooo! Teo na kraju izvukao! 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted January 11 Share Posted January 11 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Sad je vec jasno da smo se usmjerili na ovu utakmicu protiv onog. Steta, mogli smo i obje ali svaka cast za ovu pobjedu vcrs. Uvijek treba protiv Voldemorta Ja sam zadovoljan ovom nedeljom, u gustom rasporedu izabrali smo slabijeg protivnika za pun gas. Ne mislim da smo pustili Asvel naravno ali nismo mnogo plakali za razliku od forumasa. Shabaz moze polako u penziju, a ovi ostali epizodisti su ipak samo epizodisti. Bravo momci, da izlecimo Nemanju, pojacamo se i napadamo sve 4 naredne tekme da dobijemo! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 11 Share Posted January 11 Pobedili smo ovu smecad na celu sa starim "naivnim" zabarom i onim malim govancetom Ovo je utakmica koja nam je trebala,svaka cast momci. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted January 11 Share Posted January 11 Rekoh ja posle Asvela da nas pobeda u Milanu vraca u igru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 11 Share Posted January 11 To smo mi, nema unapred upisanih pobeda ni poraza. Samo posle ovog bljeska vreme je da uhvatimo ritam. Dobra naša utakmica, dobra energija i više igrača je dalo svoj doprinos. Muški su se momci borili i zasluženo pobedili. Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestral Posted January 11 Share Posted January 11 Samo za tebe, uvek uz tebe! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magiko Posted January 11 Share Posted January 11 Gde je onaj sto pre neki dan napljuva Giedraitisa kao da je Davidovac? 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted January 11 Share Posted January 11 Svaka čast na borbenosti. Jebeni Asvel... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted January 11 Share Posted January 11 Uh, zamalo nisam umro. Inace mislim da za nas nisu skupe igracke. Pokvarili smo Nejpira 🤣 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) Kad odlučimo da se ne samoubijemo možemo protiv svakoga. Bravo momci!!! Samo da Neda bude okej. Ciganijo moja, odjavljujem se odoh da odradim ulaz ala Rokas za 2+1. ❤️😄 Edited January 11 by Čočo P. S. Šabaz danas dao najveći doprinos našoj ekipi za ovih 6 meseci. 🍀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted January 11 Share Posted January 11 Bravo momcima i Janisu. Posle sramne predstave u Lijonu smo se skupili i dobili u gostima. Ostaje zal za onim cirkusom u Francuskoj. Ali treba uzeti svaki brejk oberucke. Sad da rutinisemo Borac uz odmor glavnih igraca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 11 Share Posted January 11 Ako se nije ponudio Bolomboyu i Gidri novi ugovor neko treba da odgovara. Kapa dole momcadijo Hangu da ne zaboravim 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted January 11 Share Posted January 11 Kako je Bolomboj podelio par šamara na kraju utakmice 😂 7 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted January 11 Share Posted January 11 Samo da je Nedovic dobro 🙏 23 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted January 11 Share Posted January 11 Niko rec ne sme da kaze protiv ovih momaka. Ostavljaju dusu na terenu u nehumanim uslovima sa unistenom rotacijom. Spoj nesrecnih okolnosti plus nesposobna uprava, nadam se da ce Neda i Tobi brzo na teren. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
phen33 Posted January 11 Share Posted January 11 Kako se muski bije Rokas, kakve kretnje u napadu! AJDE COVICU DAJ POJACANJA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted January 11 Share Posted January 11 Jedino sto cu im zameriti veceras, to je Teu i Mitru da prestanu vise da govore Sveru da trazi challenge, jebote mislim da imamo najmanje uspesnih challengea u ligi i to samo zbog toga sto igraci forsiraju 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 11 Share Posted January 11 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 11 Share Posted January 11 Malo mi žao Shabazza 2 3 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted January 11 Share Posted January 11 3 hours ago, Fromthecorner said: Veceras ulazimo ratnicki, ljuti i sa motivom. Protiv trenera koji je bio bezobrazan, tima koji nas je razbio u Areni, igraca izdajnika, posle izgubljenog meca protiv fenjerasa. Mislim da ce veceras da se vidi onaj Zvezdin inat, tvrda odbrana, dominantna partija Bolomboja pod kosem i visok procenat za 3, urlici posle trojki. Posle meca mozete da se nakacite na moj komentar! Ajde sam cu sebi da cestitam na najavi 7 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 11 Share Posted January 11 Uh kakav meč. Iščupano na borbu, vidi se da je momcima duša u nosu. Gidra i Bolomboj opet sjajni. Hanga je ciglario, ali je u odbrani pojeo i Šabaza i još par njih pride. Btw očekivao sam da će Šabaz hteti da se dokaže i pokaže protiv bivšeg kluba ali srećom opet me je razočarao. Ovo je bilo gore od svega što je kod nas odigrao, a to nije lako. Teo je pao u formi, u drugom poluvremenu se videlo koliko nedostaje Nedović. Da se molimo svim bogovima da nije ništa ozbiljno. Svaka čast još jednom! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 11 Share Posted January 11 Al ga je curlao Rokas danas, svaka mu cast. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts