L' Imperatore Posted January 8 Share Posted January 8 1 hour ago, Petar1995 said: Evo citao sam da Evroliga razmislja o uvodjenju trejda kao u NBA ligi. Jel bi to nama bilo bolje? Pa realno, ni do sada ništa nije sprečavalo klubove da ugovore trejd ako žele 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeem Posted January 8 Share Posted January 8 Asvel ima novog trenera tako da kako ce oni izgledati ko to zna...novi trener znaci obicno bolje odigrane prve 2-3 utakmice od njegovog dolaska... bukvalno ne prodje dan da se par puta ne napise kako Teo ima 37 godina, kao da je to nekakvo svetsko cudo...igraci koji ni u svom prajmu nisu igrali na atletiku normalno da duze traju i da mogu da igraju...u danasnjoj kosarci si igraci od 35+ standardni clanovi rotacije, pre 10 godina bi bili vec penzionisani... iskreno povreda Tea nije izgledala toliko ozbiljno, a kod manjih distorzija vec za dan-dva igraci mogu da igraju, to znam iz licnog primera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarco_srb Posted January 8 Share Posted January 8 (edited) 47 minutes ago, hakeem said: Asvel ima novog trenera tako da kako ce oni izgledati ko to zna...novi trener znaci obicno bolje odigrane prve 2-3 utakmice od njegovog dolaska... Pa ne mora da znaci. Kada je dosao Sferopulos, mi smo odigrali ocajno protiv Fmp-a, pa dve protiv Partizana. Cak i sledecu protiv Bayerna, ali smo nekako iscupali tu pobedu. Ako Teo bude mogao da igra, mislim da nam sanse nisu lose. Ali da ce biti tesko, bice Edited January 8 by Zarco_srb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted January 8 Share Posted January 8 Mi treba u svaku narednu utakmicu u EL da ulazimo kao da je finale, samo tako mozemo da zadrzimo sanse za top10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 8 Share Posted January 8 39 minutes ago, Zarco_srb said: Pa ne mora da znaci. Kada je dosao Sferopulos, mi smo odigrali ocajno protiv Fmp-a, pa dve protiv Partizana. Cak i sledecu protiv Bayerna, ali smo nekako iscupali tu pobedu. Ako Teo bude mogao da igra, mislim da nam sanse nisu lose. Ali da ce biti tesko, bice Protiv Partizana smo prvu tekmu odigrali dosta dobro. Kontrolisali smo utakmicu od 2/4 sve do poslednjih 5 minuta. U finišu smo odigrali baš loše, Šabaz je prodao par lopti, a Teo uzeo nekoliko teških šuteva koji nijesu bili ni blizu da uđu. Ima i do toga da je KKP pronašao par raspoloženih igrača, Avramović se zapalio, Dozir pogodio nekoliko bitnih šuteva, itd. Uglavnom, u oba derbija u EL smo bili bolja ekipa na terenu, ali piše se jedna pobjeda što je skroz ok. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
turfan Posted January 8 Share Posted January 8 1 hour ago, Čočo said: https://www.instagram.com/reel/C1uTNiCs1oj/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ== Živ li je ovaj košarkaški stručnjak Luka Spasovski? Zna li ko? Tolika sa slašću pljuvačina po Gilespiju a čovek nije odigrao 10min ukupno u Zvezdinom dresu pre toga. Dođe dečko na derbi i popiša se dok si trepnuo po samoprozvanim košarkaškim,, stručnjacima". Ne vidoh neki podkast nakon derbija. Da sam na njegovom mestu bilo bi me i sramota. Ima, radili su on i Kuzma podkast opet, rekao je top dao je to sto je dao, ostaje pri svom misljenju...dosao je iz trece koledz lige na osnovu fizikalija jer su tamo sve belci koliko sam ga skapirao i sem fizikalija nema nista, kao i da nam zeli da nam on bude prvi centar svima koji su ga prozivali zbog toga sto je rekao o gilespiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 8 Share Posted January 8 "Problemi sa povredama utiču, stalno moramo da menjamo, pronalazimo druga rešenja. Ali, kao što sam rekao pre 10 dana, otvoreni smo da dovedemo još nekog igrača koji bi mogao da napravi razliku, ali sada ima malo takvih igrača koji su slobodni, svi kvalitetni igrači imaju angažman. Sačekaćemo možda nekog igrača koji bude otpušten iz NBA, otvoreni smo za to da dođe neki novi igrač, ali samo igrač koji bi nam pomogao i učinio druge boljima.“ Postoji li neko konkretno ime? „Ne, ne“, zaključio je Sferopulos razgovor za Sport klub. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 8 Share Posted January 8 Pa bolje tako. Bice na leto veci izbor. 1 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted January 8 Share Posted January 8 (edited) 5 hours ago, Kankkunen said: Mitar gazi strojevi kao da je služio u gardi JNA. Samo da ga nauce pravilno da ga gazi da ne stradaju muda 🤣 2 hours ago, hakeem said: Asvel ima novog trenera tako da kako ce oni izgledati ko to zna...novi trener znaci obicno bolje odigrane prve 2-3 utakmice od njegovog dolaska... Koliko sam razumeo nije dosao niko sa strane, vec je pomocni preuzeo. Edited January 8 by VISOKOLETAC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted January 8 Share Posted January 8 Korektna izjava Janisa sto tice pojacanja, zato je i rekao videcemo posle 15 Januara, valjda ce se do tada i u nba znati ko otpada ko ne.... Tada je neki rok ako ne i ranije za NBA. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 8 Share Posted January 8 Mi u sred ljeta nismo mogli da nađemo bolju četvorku od armejskog truta a ne sad. 6 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted January 8 Share Posted January 8 (edited) 17 minutes ago, Stefi88 said: Korektna izjava Janisa sto tice pojacanja, zato je i rekao videcemo posle 15 Januara, valjda ce se do tada i u nba znati ko otpada ko ne.... Tada je neki rok ako ne i ranije za NBA. 10. januara svaki ugovor u NBA ligi postaje garantovan do kraja sezone, dakle timovi imaju jos dan i po da odluce koga ce zadrzati. Ne slazem se sa tim da nam trebaju igraci koji ce praviti neku ogromnu razliku, nosioci. Naravno da ce mi biti drago da neko takav dodje na poziciju 4, ali misljenja sam da moramo da dovedemo makar nekog da krpi ako ne neki vrhunski kvalitet. Ne bih da krsim pravila pa da nabrajam imena, ali slobodnih igraca ima i u Evropi na toj poziciji, samo eto mi izgleda ne trazimo. Edited January 8 by Mirage93 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted January 8 Share Posted January 8 12 minutes ago, Sector said: Mi u sred ljeta nismo mogli da nađemo bolju četvorku od armejskog truta a ne sad. Zato što nije ni doveden kao posledica smislene selekcije, već po drugim kriterijumima. Apsolutno se ne slažem sa stavom da ne treba dovoditi bilo koga, već samo igrača koji ima instant kvalitet. Bukvalno je i prosečan EC igrač bolji od Davidovca, u kojeg je i sam Sferopulos izgubio poverenje da može da pomogne. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 8 Share Posted January 8 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 8 Share Posted January 8 U Evrokup nema nekog kvaliteta na toj poziciji, a iz EL svakako nećemo dovesti igrača iz poznatih razloga. Tako da ostaje NBA ili razvojna liga. Uvijek je bilo moguće u januaru pronaći dobrog igrača. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted January 8 Share Posted January 8 2 minutes ago, Wake in Fright said: U Evrokup nema nekog kvaliteta na toj poziciji, a iz EL svakako nećemo dovesti igrača iz poznatih razloga. Tako da ostaje NBA ili razvojna liga. Uvijek je bilo moguće u januaru pronaći dobrog igrača. Mogu sad da ti nabrojim 10 igraca koji su slobodni ili igraju EC koji bi bili instant kvalitet za nas, ne vodje, najbitniji igraci, ali ljudi koji bi bili deo tima, kripili, sto nama i treba. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 8 Share Posted January 8 Forumaši koji više prate NBA a bez imenovanja igrača, ima li nekih koji se po dosadašnjoj prilici neće zadržati u NBA a mogli bi da budu od pomoći ovoj ekipi na deficitarnim pozicijama? Ne treba mi ime samo da li će imati šta da se probere naravno ako postoji i njihova želja za dolazak u Evropu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted January 8 Share Posted January 8 Kornetova lista is coming... 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted January 8 Share Posted January 8 20 minutes ago, Wake in Fright said: U Evrokup nema nekog kvaliteta na toj poziciji, a iz EL svakako nećemo dovesti igrača iz poznatih razloga. Tako da ostaje NBA ili razvojna liga. Uvijek je bilo moguće u januaru pronaći dobrog igrača. Mogu i igraci iz EL koji nisu nastupili za svoj klub u prva dva kola drugog kruga. Ja znam bar jednog takvog, na kojeg ocigleedno ne racunaju u sadasnjem klubu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted January 8 Share Posted January 8 31 minutes ago, Čočo said: Forumaši koji više prate NBA a bez imenovanja igrača, ima li nekih koji se po dosadašnjoj prilici neće zadržati u NBA a mogli bi da budu od pomoći ovoj ekipi na deficitarnim pozicijama? Ne treba mi ime samo da li će imati šta da se probere naravno ako postoji i njihova želja za dolazak u Evropu. ima je li ti lakse sad? :)) 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 8 Share Posted January 8 1 minute ago, bosMan_jr said: ima je li ti lakse sad? :)) Pa jeste. Malo. 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted January 8 Share Posted January 8 Mogao bi neko da nam napise koliko ima takvih igraca, kakve su im karakteristike i za koliko bi novca igrali u Evropi. Naravno bez pominjanja njihovih imena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 8 Share Posted January 8 37 minutes ago, Mirage93 said: Mogu sad da ti nabrojim 10 igraca koji su slobodni ili igraju EC koji bi bili instant kvalitet za nas, ne vodje, najbitniji igraci, ali ljudi koji bi bili deo tima, kripili, sto nama i treba. Na PF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted January 8 Share Posted January 8 5 minutes ago, Wake in Fright said: Na PF? PF, SG/PG. Samo je pitanje koliko Dozet ume da pogleda ispred svog nosa a da to nisu sise od one Andjele sa tvitera ili kako se vec zove 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeem Posted January 8 Share Posted January 8 3 hours ago, Zarco_srb said: Pa ne mora da znaci. Kada je dosao Sferopulos, mi smo odigrali ocajno protiv Fmp-a, pa dve protiv Partizana. Cak i sledecu protiv Bayerna, ali smo nekako iscupali tu pobedu. Ako Teo bude mogao da igra, mislim da nam sanse nisu lose. Ali da ce biti tesko, bice mi smo u ovoj utakmici favoriti sa ili bez Tea...moramo tako da razmisljamo, ako nam sve zavisi od jednog igraca ne znam cemu se nadamo... 2 hours ago, VISOKOLETAC said: Samo da ga nauce pravilno da ga gazi da ne stradaju muda 🤣 Koliko sam razumeo nije dosao niko sa strane, vec je pomocni preuzeo. promena je promena, taj pomocni ima neke svoje ideje sigurno...prosto neverovatno zvuci podatak da su sezonu startovali sa 0-9 kuc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts