Čvarkov Posted January 2 Share Posted January 2 18 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted January 2 Share Posted January 2 Cigani, idemo li na F4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted January 2 Share Posted January 2 (edited) Jedna lepa timska pobeda za pocetak Nove godine. Nisam to ocekivao, al sad onako ciganjski mislim - mora da deknemo u cetvrtak nabujale komsije visokih ocekivanja, a to ce biti zajebano. Edited January 2 by Manoly 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 2 Share Posted January 2 Da se pomolimo za zdravlje Tea, Nemanje, Hange i kapitena...i skraćuj rotaciju i na max obrtaja ostatak EL...ABA smo svakako završili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted January 2 Share Posted January 2 1 minute ago, uini said: gilespija su bas ojadile sudije u startu; prvo shatro banana papajanisa a cist faul a onda cini mi se, njegova rampa a sudije madar tri bacanja al bole nas paja, vsmos a la playa bice on okej za neke sekvence, meni se dopala njegova aktivnost Isto, radije bih pokusao da artikulisem tu divlju energiju nego radio sa mrtvim telima 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 2 Share Posted January 2 5 2 38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted January 2 Share Posted January 2 Master klas Sferopulosa, nadmudrio je odvratnog Sarasa svaki put veceras. Limitirani smo do zla boga ali ova ekipa ima karakter kakav nismo imali prosle sezone. To se vidi pre svega u utakmicama koje su mustwin, poput onih u Aba ligi. Jedna takva je i derbi prekosutra, pa neka momci ovo moje misljenje jos jednom potvrde. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 2 Share Posted January 2 Rutinski. Veoma bitna pobeda uprkos Davidovcu. Trudio se svim silama da razigra Dejvisa ali se Janis dosetio u 2/2 pa ga nije više uvodio u igru. Čoviću čuj me, daj bilo koju 4ku iz g lige koja hoće da dodje kod nas, ne mora ni da ima neku statistiku, biće bolji odo ovoga sto trenutno imamo. 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted January 2 Share Posted January 2 12 minutes ago, Sector said: Ozbiljan klub bi uveliko produžio Joela a mi ćemo ovjeriti Prađeda na doživotni. Mislim da drvimo vec 2 meseca da Joel treba odmah jos bar 2 godine da se produzi...mozda se sad pocelo da razmilslja na tu temu 🤬 Sjajna defanziva, odgovorno u napadu, Rokas na 4 zakon za sve nase 4orke ove sezone! Postepeno uklapanje Topa u sistem ide svojim tokom, ali bice tu jos nerviranja sigurno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 2 Share Posted January 2 @Čočo jel i dalje dupelizac? Odlican trener, cijedi suvu drenovinu. Ovo vcrs je masterclass, kako je iznenadio onu prevaru sa kasnim ulaskom Hange 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted January 2 Share Posted January 2 Zadovoljština je prisutna. Unapred sam mislio da smo bez šansi. Samo da nije ovo kratki bljesak. Nadam se. A sada da igramo protiv komšija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mille plateaux Posted January 2 Share Posted January 2 Dakle, Zvezda s Fenerom EL 23/24, obe tekme ukupno na +40, pa ti reci brte…. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 2 Share Posted January 2 (edited) 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: @Čočo jel i dalje dupelizac? Odlican trener, cijedi suvu drenovinu. Ovo vcrs je masterclass, kako je iznenadio onu prevaru sa kasnim ulaskom Hange Jeste dok ne vidim krilnog centra. I da, marioneta ne znači da je loš trener. To nikad nisam rekao. Samo radi kako mu Čović kaže. Edited January 2 by Čočo 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 2 Share Posted January 2 28 minutes ago, BojanaCZV said: Pokaj se nevernice ☺️ Kakva utakmica 😍 Ali ne mogu a da ne pomenem Lazu, bukvalno nas je vratio u utakmicu. Bravo za sve I hvala ❤️ Nema odje nevernika. Ova ekipa i ovi momci su zasluzili ovu pobjedu a i jos mnogo vise. Bravo za Janisa i ekipu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted January 2 Share Posted January 2 Ај што неко рече да се доведе један крштен играч на 4 и Давидовца исто да пишаљемо у Бешикташ или Бахчешехир или тако неки ... Онда имамо шансе. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted January 2 Share Posted January 2 Boga mi komšije odlična partija. Nisu se čuli domaćini a baš vruć teren. Svaka čast. 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted January 2 Share Posted January 2 25 minutes ago, Setite se 2011 said: Svašta bih napisao likovima , koji su dali prednost mržnji prema Čoviću u odnosu na ljubav prema Zvezdi ali o tome treba da vode računa administratori .Ako ni zbog čega drugog , makar zbog kvaliteta ovog nekada kvalitetnog foruma... Zvezda je emocija 🤍 Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Почећеш врв са својим ником. Срам нас било. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 2 Share Posted January 2 Gledam ovaj Makabi i kaze: Efes pobjeda Baskonija pobjeda Crvena Zvezda poraz @Zalgiris pobjeda Monako vode 10 razlike na kraju 3/4 Kakvo rasulo. Nego da pitam, sta je falilo Feneru vcrs posto su prosli mec igrali bez masu igraca i dosli da odrade taj mec? A da Pierre falio. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted January 2 Share Posted January 2 Osim na Davidovca, koji je jbg zaista bio loš danas, probijali su ga, stalno je kasnio na svog igrača i u napadu nije uradio ništa, zaista nemam ozbiljnijih primedbi ni na koga večeras. Tobi užasan u prvom, ali se sjajno iskupio u drugom. Nedović je bio daleko od očajnog, što bi neko ko čita samo live temu mogao da zaključi. Gilespi treba da se uhoda. Topić veoma zrelo, iako se jasno vidi da je ovo nivo iznad u odnosu na izazove koje je do sada imao. Već drugi evroligaški ispit će mu biti derbi. Ako i to položi, granica je u stratosferi. Starosferopulos. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted January 2 Share Posted January 2 17 minutes ago, ZiS said: Da se pomolimo za zdravlje Tea, Nemanje, Hange i kapitena...i skraćuj rotaciju i na max obrtaja ostatak EL...ABA smo svakako završili. Nadam se da si mi Bokicu podveo kao kapitena ☺️ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 2 Share Posted January 2 Pošto večeras može da se uđe bez ribarskih čizama, pa da iskoristim priliku ... običaja radi. 32 5 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 2 Share Posted January 2 Just now, Nele said: Nadam se da si mi Bokicu podveo kao kapitena ☺️ Ma on nije sporan...Naveo sam ove koji su skloni nekim povredama i u godinama su...a trebaju nam 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 2 Share Posted January 2 25 minutes ago, uini said: jos ovi sutirali oko 50%, u prvom nisu dve omasili Ako nešto nisam omašio 5/10 su imali u prvom poluvremenu. Pa su na to dodali 4 trojke u prvih 5min 3/4. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted January 2 Share Posted January 2 DEDA +- index -10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 2 Share Posted January 2 Me blatite ovu ekipu nikad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts